Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

wow....Nati na..n-am ce zice, decat jos palaria mamico si felicitari pt bebelin!!!sanatate multa la amandoi si tineti-o tot asa!!! adica INVINGATORI!!

Oana
28+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Narcisa cu ulei de masline, mi-a fost mai la indemana. foarte faina purtatoarea de scutece, numai gravidute pricepute avem pe-aici.

37+ AMR 2+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

Oana initial mi-am propus in fiecare zi dar mai sar peste cate o zi. eu inca ma descurc singurica. acum nush cat o sa ma ajute dar cel putin stiu ca am facut-o si p-asta, oricum eu tot ce fac mi se pare ca nu fac cat ar trebui aici ma refer si la gimnastica si la miscare, dar macar stiu ca am incercat.

37+ AMR 2+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

BINE AI VENIT BEBE MATEI!!!SA FII SANATOS SI PUTERNIC!!!BRAVO NATI!!!REFACERE GRABNICA!!!
Cat s-a chinuit saracuta!
NARCISA-Miros de sare,alge si nisip si "urlet de valuri"-VREAU SI EU!!!!Tare dulce purtatoarea de scutece!
ANDREY-eu am optat pt salteaua de cocos.
BUJO-WOW!2900 gr!Bravo Filip!
CAPRIOARA-bafta la control!Asteptam vesti.
CAMY,ANDREY-si mie mi-a fost foarte rau aseara-greturi-probabil e din cauza uterului care apasa pe stomac.Am citit ca pot reveni greturile in ultimul trimestru.

Sursula 31+bebe Tudor

Mergi la inceput

Felicitari Nati, mamica curajoasa! bine-ai venit pe lume bb Matei, sa le umpli viata de bucurie si fericire parintilor tai.

37+ AMR 2+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Eu iar am avut o noapte misto.Adica m-am trezit pe la 4 fara ceva cu niste dureri de CM de toata frumusetea si cu contractii(culmea tot nedureroase)la 10 minute .
Am zis gata totusi nu mai astept pana martea viitoare cu patutul si dulapiorul ca de ma apuca nasterea ce fac???Asa ca azi o sa sun sa vad poate maine o sa mi se livreze
Acu spal ultima tura de hainute pentru bebita .Deja de foarte multe ori mi-am imaginat-o in careva dintre ele.Falcoasa si bulanoasa lu mama .
Narcisa foarte frumoasa papusica.Esti foarte talentata
Am mai vazut ceva poze noi azi noapte dar nu-mi mai amintesc la cine
Mada in privinta leaganului n-am cuvinte.E pur si simplu superb.Sa il foloseasca sanatoasa mica printesa
Boti si eu vreau fotoliu din ala mistooooo.Uff ce naspa ca n-am spatiu.
O astept pe sorella la o cafeluta,desi eu cred ca o sa beau ceai
Va pup pe toate

Kimmy37+Timeea Kristina AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...am ajuns la birou....am facut cumparaturi...si am mancat...sunt plina...foarte plina...vad ca mi-a trecut greata...

...si acum o noua zi de munca...inca 4 in afara de azi

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

azi merg si eu la gine' si sunt tare curioasa ce-mi zice, imi doresc sa-mi zica ca mai am putin dar n-am eu norocul asta, ufff!
eu de dormit noaptea inca dorm dar nu ma odihnesc cum trebuie ca dimineata sunt tare prost dispusa, ma trezesc incruntata.
nu stiu cum ati scapat voi de picioare umflate de cand stati acasa, ale mele tot asa se umfla si ma dor si acum a inceput sa ma manance pielea in jurul gleznelor, deci imi provoaca asa un disconfort si acum ma trezesc si cu degetele de la maini amortite. mai devreme am vrut sa curat cartofi si nu am putut
dar totusi.... mult a fost, putin a mai ramas!

Ana nu ne plictisesti doar ca iti dorim sa scapi mai repede de chinuri.

37+ AMR 2+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

mai fetelor daca si Nati s-a chinuit asa mult cu durerile, care a facut miscare aproape pana in ultima clipa (treburi cu mutatul & stuff) eu care nu-s asa vrednica ce-oi face?

gata ma duc sa fac mancare ca si-au mai revenit degetele.

37+ AMR 2+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!
Ce fac -utele??
Am intrat repede pe picasa sa vad si eu poza cu papusa facuta de Narci. E minunata!!! Mi-a placut la nebunie!!!
Am vazut si leaganul Amirei, . Felicitari Mada si sper ca azi sa rezolvati cu patutul.
Andrey2008 (Ioana), ti-am trimis PM!!!
Bujo, ce maricel e Filip!!!!
Caprioara, bafta la control...woowww!! deja 36 de saptamani..Bai , nu imi vine sa cred ca mult a fost , putin mai e pana ne vedem puiutii!!!
Ana, , nu ne-am plictisit de tine !!! Bagam niste sa te incurajam!!! Poate saptamana asta vine Maria...
Dara, ceaiul din frunze de smochin mai este bun !!!
Oana, hai ca mai ai putin si termini si tu cu serviciu!!!
Ma duc sa imi fac -uta!!! Revin...

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput