Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Andrey, sunt eu pe aici.De ce iti vine sa vomiti???Cu spatele, un masaj nu te ajuta?

Bujo, hai mai umpic si scapi de durerea de degete.Ca vine Filip si sa vezi cum iti trec toate!!

Boti, Dana, sunteti niste dragutze...Papusa arata mult mai bine in poze decat in realitate, finisajele nu sunt cele mai reusite, e cusuta de mana ca masina de cusut n-am (si daca as avea nu as sti sa o folosesc), nici atza la nuantza n-am avut...In fine, mai exersez si multzumesc pentru incurajari!!

Mey de Nati nu stiti nimic???Dana cum se mai simte, o fii venit acasa cu Alessio?

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (32+)si Vil asteptand o

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetili,

Io de la 4 nu am somn.
La 8:30 azi merg la control sa-mi vada colul si la analize (culturi col, urocultura, ceva sange), ca am vorbit aseara cu doctorul. Azi facem 36s.
De cumparat nu am cumparat decat aripile de fluture pentru Mtei, ca altceva nu am gasit nimic, iar preturile mi s-am parut in Flora la camasi de noapte mai scumpe ca in IDM sau SIR.
VA scriu de la birou cand ajung si promit sa trimit si eu poze pe mailul comun, numa sa ma ajute careva sa le pun in albumul meu, ca de la mine nu merge.
MA duc sa vad si eu leaganul lui Mada si papusa lui Narci.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 36+

AMR 4 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Narci, super papusa!
Mada, leaganul e bestial!

Ma duc sa mai stau o ora in pat. V-am pupat.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 36+

AMR 4 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici,

m-am trezit...acum merg la o ...yamiiiiiiii...si apoi la cateva cumparaturi...si la servici..pupici, intru de la birou!!!!

Bujo...ma bucur ca piciul tau e bine,...acum cand ma gandesc ca eu nu stiu nimic de-al meu mor...ca la ultimul control nu am auzit decat..''e baiat! uite ce testicule imense are!!!''...din pacate, altceva nimic..
...si vezi tu cum e viata asta??..pai daca eu nasc mai repede, tu de ce nu????...am zis noi ca o sa ne tinem de manute in spital, nu??

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am trezit si eu,mai bine ca ieri
mey in ce situatzie penibila sunt eu:mereu mi se intampla ceva dar niciodata nu nasc,deja m-am plictisit eu de mine,de voi ce sa mai zic!!

Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata
Sper asta sa fie ultima oara cand va scriu de la birou.
Am ajuns si eu ,m-a adus sotul si o sa ma duca acasa mama ca nu ma mai lasa sa conduc eu .
Nu am dormit bine deloc ca am stat pe wc aproape toata noaptea,nu stiu de la ce m-am deranjat la stomac ,am baut ceai de menta ca alt remediu nu stiu. Voi stiti?
O sa intru si eu de acasa sa vad pozele cu foltoliu Boti ,dar cred ca l-am vazut pe forum parca ai pus o poya ,e misto rau.
Mada vreau si eu sa vad pozele cu leaganul,cand ajung acasa intru.
Ana ma bucur ca esti mai bine.
Caprioara si tu inca mai mergi la birou ,nu ? Spor la treaba.
Pupici tuturor, mai intru de acasa.

35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gvali spune:

AnnaBabymultumesc pentru raspuns.Stiu ca ar trebui sa facem tot ce spune doctorul,pentru ca stie mai bine si are experienta, dar in acelasi timp nu poti sa le iei pe toate ca atare si sa le faci cu ochii inchisi. Si asa avem cam multe ganduri,cu cat termenul e mai aproape.

multa sanatate va doresc, nastere usoara si bebe sanatosi si frumosi.

nu stiu cum va descurcati voi, acum pe ultima suta de metri, dar pentru mine e din ce in ce mai greu. Noptile mele sunt varza de mult timp. ma omoara durerile de solduri si de picioare, pentru ca de mult nu mai pot dormi decat exact pe o parte, stanga -dreapta, amortesc foarte repede. Mai mult de o ora nu dorm, si apoi :RASUCIREA.
Dorm si cu perne, trei perne puse in diverse locuri, dar nimic nu ma mai ajuta.
Atat de mult imi doresc sa pot dormi pe burta!
Si sa dorm pe noapte, adunate , mai mult de 4 ore!
oricat de tarziu m-as culca, tot aia e! Din ora in ora, ma trezesc.

am luat 15 kg pana acum, iar de trei saptamani nu am mai pus nici un gram pe mine. Dnul doctor mi-a spus ca trebuie sa fiu stresata de greutate, sa ma gandesc mereu ce bag in gura, si sa ma cantaresc in fiecare dimineata. De parca asta m-ai lipsea! Am vazut ca nu sunt singura in situatia asta. Am ajuns sa mananc numai fructe si legume, si pe langa asta ,mananc si nesarat din cauza hipertensiunii.

va pup si aveti grija de voi si de bebe!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neata buna!!!
truli enjoy the holiday!!! si cred ca tot pana la 31de saptamani vin la job; ce bine ca s-a intors bebicu'!!al meu inca e bine-mersi cu picioarele pe "pamant"
mcoca tinem pumnii azi la control!
sunulici tare-mi place mie optimismu' tau!!! asa si eu..SIGURA ca va fi totul bine, ca nasterea va decurge ff fain..ma rog...(nu e alcool..e apa rece , ca n-o sa-mi fie greu in plina vara (ca tot aud "vai...ce greu iti va fi in iulie-august")
maryb
narcisa ce tare e papusaaaaa!!!!!!! si io vreau!!! si io ma gandeam sa fac ceva suport pt scutece si diverse..dar la papusa nici ca ma gandeam..bine..nici n-avem cum...ca deh...nu merge papusica la putzosu' meu; legatce lapte..nu stiu...da'o fi mai bun ala de mamica..nu?
turtu io n-am vazut vazut mesaju lu' marimar... ca sa fac daca-s cascalici!?..eee.las ca e bine si numa juma de ora de sala, decat nik..
gabriela de cate ori pe sapt faci masju'? tu poti sa-l faci..adica na...ajungi bine!? sau il face sotu?
mada am vazut leganul!!! e asa de faaain!!! de dulce..de roz!!! sa-l foloseasca bebelina sanatosa!
bujolino felicitari pt Filip maricel!!!!
capri felicitari pt cele 36de sapt!!! inca un picutz-picutz!! mama..dar voi va indreptati cu pasi repezi nu gluma de nascare
sa aveti o zi faina de tot!!!

Oana
28+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

N-am timp sa stau cu voi acum, dar o voi face pe dupa-amiaza. Am intrat doar sa va dau vesti despre Nati.

So: Sambata dimineata i s-a rupt apa, s-a chinuit pana luni dimineata cu niste contractii atat de urate si de dureroase de-i venea sa se suie pe pereti, luni dumineata doctorul a hotarat s-o bage in operatie de cezariana.

Si asa a venit pe lume bebe Matei, care la inceput a fost bine, insa mai apoi a inceput sa respire greu. Drept urmare ieri l-au operat de urgenta si acum este bine. El va sta in spital 2-3 sapt iar Nati probabil pana sapt viitoare!

Mie imi curg lacrimile de emotie, pt ca Nati este chiar o luptatoare si bebe Matei la fel!

Bun venit in lume, puiule! Sa ai parte de tot binele alaturi de parintii tai!

Pt listuta: Matei, 3,500kg, 49 cm, apgar 9/10 (a tipat imediat)

Recomadare de la Nati: epidurala fratilor!

Fug, pup, revin!

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multa sanatate Nati si sa dea DD sa se refaca repede si bebe Matei si sa fie sanatos.Bravo tie , ce mult ai rezistat cu dureri,m-am infiorat.

35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput