Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
narcisa.s spune:
nah ca am scris si eu si mi s-a sters...
Ankalaura, MAMALIGA??Adica Mamaligi??Cu smantanica si cu branza de burduf???Acum, daca nu ia nimeni atitudine si nu-si cere drepturile, mai ca o se ne ia astia de proaste.Si pe bune ca nu suntem
Tecky, poate ai tai au lipsit de la lectia cu regula de 3 simpla.Oricum sunt super nesimtzitzi, daca pana si la salarii trebuie sa ajungi sa-i verifici, ce sa te mai astepti la altele??
Cris, si mie imi placea marea, si mirosul de nisip si...Dar sa te trezesti in fiecare dimineatza in urlet de valuri...care nu e chiar susur, sa simti aproape in fiecare dimineata mirosul de alge din larg (ca plaja e destbul de curata) si de peste, e cam mult pentru nasucul meu sensibil si delicat.Prefer teii...Bine, lasa ca nici cu mirosurile din Bucuresti nu mi-e rusine...Dar teii aia erau intr-un mare fel
Didi acum termin papusa si in 10 min pun pozica...Sper sa se intzelega ceva ca fac poza cu mobilul...
AnaBaby daca visinele lui Sun nu au ajuns inca pana aici, poate ajunge prajitura ta...
Turtule, ce tari suntem...Acum pe bune, ne-am gasit noi sa ne plangem!!!Hehehe...Cine da mai mult??
Of mai Boti, bine ca pe mine ma pui pe lista de asteptare...Da sa nu fie mai mult de doua zile
Camy iubita, crede-ma ca nu vrei...NU IN FIECARE ZI!!!Parca ti se mai acreste.Asa, o luna doua pe an merge...DAR NU TOT TIMPUUUULLL!!Ah, am uitat sa-ti spun desi aveam in cap.Mie imi place Damian
Gabriela82 cu ce ti-ai facut masajul??
Andrey2008, daca gasesti cu alge de mare (seagrass cred) de-adevaratelea, nu ar fii rau.Dar nu stiu cate sunt autentice in Ro si multe am auzit ca se deformeaza.De cocos, numai bine pana acum.
Vicky si pe mine m-a apucat aseara...Si mi-a zis Vil sa o luam pas cu pas, adicai sa nu ne gandim inainte, sa traim fiecare etapa.Prima data sa ne bucuram de saptamanile pe care le avem in doi, dupa aia sa ne concentram pe nastere si dupa aia, cand bb vine sa o luam treptat, sa nu ardem etapele.Ca cica oricum daca ne gandim si ne ingrijoram nu rezolvam nimic.Si cica e chiar super...Zice el care are 3 pana acum,asta mica e a 4-a...
Mada, ma uit imediat la patutz...Si stai acasa...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o 
AMR 8
boticelina spune:
Narci, gata, nu te las asa, uite www.pier1.com/SideMenu/AboutUs/tabid/65/Default.aspx" target="_blank">fotoliul. Doar ca are pernutza alba...
Monica
35+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
flo1980 spune:
Ankalaura oi avea tu dreptate dar mi-a zis clar ca nu-mi da nici un ban....
Ei sunt o grupare de cabinete medicale individuale si eu lucrez la sterilizare. pe mine nu ma platesc toti medicii gruparii....Off nu stiu ce sa mai zic....
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
narcisa.s spune:
Am pus poza cu purtatoarea de scutece.Nu-i stralucita papusa dar acum asta e, pentru prima opera...
AMR 8
bujo spune:
Sal'tare fetele, abia acu reusesc si io sa bag un ochi
nu mai prididesc cu proiectele astea.
Flo sterilizatoarele pt microunde sunt cele mai avantajoase. Noi ne-am luat special cuptor pt asta
Bine ca oricum voiam sa luam ca ni se stricase ala vechi, dar am luat mai repede ca sa putem steriliza. Io am dat 65 pe un Chicco dar am vazut si unu romanesc la 30 lei numa ca nu-mi incapea in cuptor si am renuntat.
Cu durerile de deshte io-s aia. Picioarele nu se mai umfla asa tare de cand stau acasa, clar de la statu la birou mi se tragea. Acu cu degetele de la maini nush ce sa fac, pur si simplu intepenesc noaptea si dureaza o gramada dimineata pana isi revin. Mi-am luat o alifie naturista, sa vedem.
Bai am uitat sa va zic ca am fost azi la eco. Are shtrumfu 2,900 kile, e cu 2 sapt mai mare decat ar trebui. Crek ori fac un grasan de 4 kile, ori nasc mai repede. Mi-a luat si cultura de col si asteptam rezultatu.
Va pup si intru maine ca doarme sotu si il deranjeaza butonatu.
bujo
34+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
narcisa.s spune:
Botiiiii!!!
Il stiu il stiu il stiu!!!!Pe fotoliu cum ar veni!!Da da si cu almofada (perina sau cum se cheama) alba se potriveste bine bine cu camera de Nancy...
Intre unul de asta si un chaise longue (sau cum se scrie) ne gandeam si noi, tot din rattan...Suuuper!!!
AMR 8
boticelina spune:
Doamne Narci cat de frumoasa e papusha
Tu ai facut-o? E absolut minunata, jos palaria 
Monica
35+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
dana81 spune:
NARCI super papusa, cum ai reusit? parca este desenata...mi-a placut mult, mult!!!
MADA frumos leaganul, abia astept sa-l vad "ocupat", si imi place la nebunie ca-i roz..
Hai noapte buna..eu nu prea am somn plus ca ma doare rau sub sanul drept, pe la coaste, ficat...ce-o fi...ma injunghie...
32 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 8 SAPTAMANI
diarux spune:
incerc sa ma duc la culcare, desi nu prea am somn...m-a sunat sora mea, saracutza, ca i-a picat motanul de la etaj si nu reuseste sa dea de el. Noapte, urat,...si plangea saraca de mi se rupe inima...daca as putea zbura pana la bucuresti sa o ajut sa il caute....
asa ca...sunt bulversata. stiu ca nici ea nu va dormi si maine merge dimineata la serviciu...of!

bebe Andrei
Ruxandra
28+ si
Andrei Tudor
andrey2008 spune:
Toata lumea doarme???????????
Eu nu pot sa dorm.Mi-e rau,imi vine sa vomit si ma doare tare rau spatele.OFF nasol mai ales ca in ultimul timp o noapte am dormit bine una aproape deloc.
Mi-am activat PM puteti sa-mi trimiteti si mie parola si id de la pozele de pe picasa ca eu nu am vazut nici o burticica.VA ROG
Ioana
28+