Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
turturica spune:
Mai semnez si eu condica prin zona, desi azi am o stare de moleseala, am iar o gramada de lucru la birou.
Vroiam sa merg azi prin zurich in vreo arena din asta publica pentru meciuri, da' mi s-a facut prea lene.
Vad c-ati deschis robinetul la vorbarie, am citit pe diagonala, din fericire au fost o gramada de posturi cu legile in Ro, asa ca pe alea le-am sarit ![]()
oana, sa stii ca marimar a zis deja de masajul perineului, ea il recomanda. Ce sportiva mai esti, am fost si eu azi la sala, dar nu mai rezist decit o juma' de ora.
Voi nu mai puneti pe voi, io in schimb acumulez la greu desi am pus restrictie la dulciuri si merg regulat la sala. Naiba sa-l ia de metabolism, ca ma-nerveaza.
vicky, cum a fost la munte?
Fetele din strainataturi, m-ati distrat cu comparatiile, narcisa ca-i parfum Ro fata de brasil cu alea 6 luni de concediu, alina ca-i parfum brasil fata de olanda care da doar 16 saptamini, acuma vin io si zic ca-i parfum olanda fata de elvetia, ca astia dau doar 14 saptamini. Hai, care mai liciteaza? Cred ca biri ne taie pe toate la concediile de maternitate ![]()
Apropo, fetele din strainataturi, voi cind intentionati sa va intoarceti la servici?
Legat de soacra poci zice ca si io-s foarte multumita cu ea, insa si io mi-s o nora foarte de treaba, asa ca ne meritam ![]()
30+
Gabriela82 spune:
Anka mutam' ptr sfat, o sa merg sa pun problema cu lectia invatata. am facut rost si de muzica clasica de la un coleg azi.
he he! de asta cu salariu mediu pe unitate nu stiam nimic, sunt cam in pom ![]()
37+ AMR 2+
ANDREEA ???
boticelina spune:
Sun are dreptate Oana cu panta
. Panta e-n vale, rampa e-n deal. La fel cu rambleu/debleu (coastele respectiv santurile de pe marginea drumurilor). Deci daca ai terminat deja raportul oricum a mers repede ![]()
Narci pusesem un link cu fotoliul undeva prin capitolul trecut, dar ai si tu rabdare freo doo zile sa va pun poze cu camera gazei terminata, completa si-l vei vedea si pe dumnealui fotoliul tronand intr-un colt.
Camera mea e gataaaa
, de azi ma mut in patutzul meu cu groapa
. Fug, ma duc sa robotesc...
Monica
35+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
vias spune:
eu iar ma simt rau...imi vine sa
.....sper sa-mi treaca ca nu-mi prea place....
Narcisa eu te invidiez pt sare, mare, alge, peste...VREAU SI EU!!!!!!!
Sun asa as pleca acasa...in chiloti (asa stau prin casa), dar eu nu mai am voie la plimbari lungi cu masina...
....asta este...dupa ce vine bebe mergem la Arges!
Merg sa ma intind in pat!!
Cami 34s+, cu 
pustai
Gabriela82 spune:
Mada si eu am vazut August Rush saptamana trecuta pe dvd, si mie mi-a placut filmul.
Vic, Boti si eu am ptr printesica un set din ala de body-uri, de la Carrefour.
am incercat si eu masajul perineal de sapt trecuta si mi s-a intarit asa tare burtica prima data, acum parca nu se mai intareste asa tare.
37+ AMR 2+
ANDREEA ???
andrey2008 spune:
Ma inscriu si eu pe lista celor care ieri au facut curatenie si azi au avut de lucru cu hainele.Eu am golit toate dulapurile din dormitor ca sa putem sa le mutam sa facem loc ptr patutu lu bebe,am trebaluit cam mult si am cam obosit dar la sfarsit am fost incantata de cum arata,mai lipseste doar bebe,dar sper sa mai stea in burtica o vreme.
Am si eu o intrebare:Care saltea este mai buna cea cu cocos sau cea cu alge sau spuma de mare?
Noi am primit patut cu tot cu saltea dar e saltea normal si pare putin cam folosita si am vrea totusi una noua.
Va
Ioana
28+
anaxena spune:
sunt bineee!! a venit si a3a contractie si tot asha si s-au oprit la un moment dat(logic,deja m-am obishnuit)
am fost sa-mi fac unghiile si acum am pus nishte legume in tigaie sa pap si eu ceva pe ziua de azi
imi e si frica sa ma bag in pat,ca mie ca iar ma iau toate durerile
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 10 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
mcoca spune:
Narci, pai da pana la 40s, nu mai e mult
. Pe mine ma cam inspaimanta bebele. O stare tare bizara, mai ales ca mi l-am dorit mai mult decat orice, si acum ma tot gandesc la cum o sa se schimbe viata mea, a noastra si etc. Tot ce am in cap in aceste momente este cum sa profit de timpul care mi-a ramas :(.
Hihihi Gabriela. Eu gasesc ca este un bun raport calitate/pret, mai ales la lucruri ce se poarta o luna :).
Turtu, a fost fain la munte. Vreme de cacao vineri si sambata, dra duminica a fost soare.
Vicky
37+ si
Maya
AMR +2 saptamani
Bebele casei
SunSmile spune:
Boti auch! Mersi de lectia de..inclinare!![]()
Ana eu nu prea inteleg un lucru...tu vrei sa nasti mai repede sau nu vrei? Ca ma derutezi..ba e bine ca a venit contractia, ba e bine ca a trecut si te simti ok...Io totusi sper sa nu te mai doara deloc-deloc si sa vina Maria atunci cand iti doresti tu!
Ma retrag pe seara asta! Ne auzim maine...candva dupa ce termin cu oamenii!
SUN
37+ 

MissJJ spune:
Si eu prin zona, am fost sa ne intalnim cu Flo sa ducem dvd-urile si sa ne plimbam putin si mai bine nu mergeam tot drumul m-a intepat in vagin de ziceai ca imi baga cineva cutite si burta era ca pietroiul, asa ca mai bine stau acasa.![]()
Am pus in sf poze cu leaganul pe picasa daca vreti sa le vedeti, nu am reusit sa citesc din urma ca dupa ce l-am asamblat am dus fata la nani si apoi m-am pus sa fac papa acuma tre sa stam la masa asa ca poate reusesc dupa sa mai intru sa recuperez.
Fug la papa ca se raceste.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 15 Zile