Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
maryb spune:
buna dragi gravidute,
din pacate eu nu mai pot citi si scrie pe forum de la servici, deoarece am in permanenta langa mine o colega care trebuie sa invete de la mine, ea va ramane in locul meu. Mai intru fuguta cand mai facem cate o pauza, dar nu apuc sa citesc prea mult, de scris nici atat....
dar va voi urmari ca sa vad cand va apuca nasterea si sa va fac si eu galerie ![]()
va pup pe toate si aveti grija de voi. 
maryb
19+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
M&M spune:
oare ce o mai face Ana???S-o hotari Maria sa vina sapt asta??? Si daca da, oare cine mai naste sapt asta, ca trebuie sa fie pereche, nu?![]()
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Tecky spune:
Am venit si eu din parc.A fost frumos sa vad multi bebelusi in carucioare si multi copii jucandu-se.
Didi sa porti sanatoasa hainele!
Anna ce soacra super ai! Te invidiez!![]()
Anaxena cum te mai simti?
Mada ma bucur ca ai rezolvat cu patutul si astept sa vad poze!
Sun spor in continuare la scris!
Ma duc sa o vopsesc pe mama mea si revin!
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
M&M spune:
Tecky, vad ca deja te pregatesti intens pentru cand vei fi mamica
...
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
narcisa.s spune:
Si eu cand stateam pe b-dul Timisoara, langa Plaza...mirosea a teiiiiiiii...dimineatza mai ales era o nebunie...
Aici miroase a sare... si a peste...si a alge...si a nisip....si aaaa....

Da OanaSm, aici am vazut ca se recomanda masajul.Bine, in primul rand se recomanda miscarea, mersul pe jos, plimbatul pe plaja, innotul...ce poti sa faci dar sa te misti...
Ah, am intrebat si eu ce se intampla daca nu am sa-i dau lapte la bb in prima zi si mi-au spus ca daca imi dau acordul poate fi alimentat cu lapte de la alta mamica pana imi vine laptele, nu cu formula...E de bine sau de rau?
Vicky, numai atat mai ai?????Jdioaaaa, mai umpicutz
Boti, nu mi-ai zis unde vad fotoliu...
Sun-ule spor la treaba, mai umpic si apare Galu si dupa aia gataaaaaaa!!!
Mada, sa vedem patutzul fetei.Cum o sa-i spuneti, Maya sau Amira?
Eu m-am apucat sa fac o papusa de material de agatzat pe perete sau pe patutz si care are si rol de purtatoare de scutece, in sensul in care fustitza are niste buzunare maricele, vreo 6, in care se pun scutecele, foarfeci,fesi, termometru sau ce-ti mai trebuie la indemana...Daca iese bine o sa pun poza.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o 
AMR 8
Didi81 spune:
Sun, Cristina, Tecky, merci
.
Sun, ce bine tre sa fie cu teiul inflorit langa geam ![]()
Anna, ma bucur ca te intelegi bine cu soacra, si eu consider ca a mea e cea mai dulcica
.
Cami, ma bucur ca s-a intors BB in pozitia buna; eu cred ca slabe sanse sa se mai schimbe de acum, daca deja e cu capul in jos.
Narcisa, de-abia astept sa vad poze cu papusa purtatoare de scutece ![]()
Didi
35+ 
M&M spune:
Narcisa, mie mi-e dor de mare, sa miroasa a sare,nisip si alge.. sa aud marea
Abia astept sa pui poze cu opera ta de arta; sunt sigura ca va iesi super...
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
ankalaura spune:
Mai fetelor, voi sunteti mamaligi???
Nu va suparat pe mine, da' zic si eu ca babele... de-aia nu merg lucrurile in tara asta!!!
FLO - citeste la LEGISLATIVE! E un subiect acolo, te invata unde sa depui plangere daca nu primesti salariul mediu pe unitate! Si se rezolva, nu te trimite nimeni la tribunal. Ca vin peste ei in control si o sa iti dea banii.
Nu stiu de ce naiba preferati asa usor sa renuntati la drepturile voastre?!? Aveti impresia ca aveti asa mare nevoie de ei? Ei bine, va inselati, nu e ca si cum doar ei au nevoie de voi, dar este un serviciu RECIPROC! Si nu vad nici un fel de motiv pentru care cineva ar renunta la depturile sale!!!!
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania
Tecky spune:
Ankalaura sunt de acord cu tine,tb sa punem piciorul in prag si sa ne cerem drepturile!Eu chiar azi mi-am calculat cat inseamna 85% din salariul meu brut si surpriza:de 3 luni eu primesc mai putin cu 200Ron decat ar tb sa-mi dea.Pe 15 cand merg sa-mi iau banii voi face un scandal...
Narcisa super ideea cu confectionarea papusii!Abia astept sa o vad!
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
diarux spune:
ANKA, dear, da ce revoltata esti pe noi,bietele! Nu cred ca totusi suntem asa mamligoase... (ca veni vb, eu tocmai prestez o mamaliga cu cas proaspat). ideeea e ca unele din noi sunt mamici pentru prima data si nu avem de unde sa stim ce si cum. eu de pe forum am aflat foarte multe lucruri. am gasit legile, le-am printat frumos si ma apuc de lectura si de subliniat pentru doamna secretara ca sa nu mai aiba motiv sa faca nazuri. Fii si tu mai blanda...ca suntem mici de tot!
Nimeniu nu s-a nascut invatat.
apropo de alegerea numelui, eu l-am cam ales singura, ca tati, cred ca e msi superstitios din fire, nu s-a prea agitat cu numele. parca ziceai ca vrea sa astepte sa se nasca BB si dupa aia vede el. Andrei mi s-a parut un nume frumos de sfant. imi imaginam cum o sa sune si cand o fi mai mare. mi-a placut si Darius, dar mai am un coleg pe al carui BB il cheama Andrei Darius si nu prea mi-a suras ideea, plus ca prea "rima" cu numele nostru de familie. apoi m-am gandit la Tudor, ca mi se pare elegant, un nume serios. desi ma seaca la culme culme unele persoane care ii spun deja Tudorel. asta e. Mi-au placut Luca si Matei da erau prea multe nume de sfinti, plus ca deja ne cheama David numele de familie, deci...era o babiloniada...de ar fi zis lumea alte trasnai...Prin urmare, a ramas David Andrei Tudor. sper sa nu ma razgandesc,. e drept ca mai usor am gasit nume de fata. MI-ar fi placut sa o cheme, daca ar fi fost fetita, Maria Teodora. am fost setata pe numele asta mult timp. pana mi-a zis doctoresa ca e 100 % baiat. (desi eu pana nu il tin in brate...nu cred!)Catodata mai scap cate un feminin cand ma refer la BB, si mai am obse3sii cu sexul lui...dar nu poti alunga toti piticii, nu?
am citit si eu despre masajul perineal. am citit ca se poate face si de carte sot sau chiar de gravidutza, decat ca sunt nicte miscari care trebuie respectate si trebuie grija mare. asa ca...nu stiu ce sa zic.
deocamdata ma lupt cu butucii astia cu care m-am procopsit in loc de pisioare. cred ca tot de la apa am si kilogramele astyea in plus...asa de multe. mi-a frica sa ma urc pe cantar. eu zic ca mananc normal...aduik nu mai mult tare fata de cat mancam inainte...
ANNABABY sa-ti traiasca soacra! ai putea sa inviti si pe altii sa pape asa bunatati, nu sa mananci asa...singura

si eu am noroc cu soacra, decat ca e la distanta si nu poate saraca sa vijna pana aici. asa ca greul cade pe biata mama. si pe tata, bineinteles.
sa le dea DD sanatate!
ma duc la mamaliga mea!
bebe Andrei
Ruxandra
28+ si
Andrei Tudor