Mircea Badea-In Gura presei
Raspunsuri - Pagina 6
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Astia din ziare se lauda, nu el: http://www.youtube.com/watch?v=KGclqkGI7wI Ce intrebari sa-ti pui? Se stie ca are o relatie, ca tot omul si cred ca n-are de ce sa fie complexat nici de el, nici de "Topmodela" ca sa tina musai sa demonstreze ceva cuiva. Si amandoi mi se par chiar discreti in privinta vietii personale. |
Bine.
sali spune:
Cititi-i blogul daca aveti timp.
Si pt ca suntem la Barfe, etc...vedeti ca a pus poze cu el si Carmen Bruma. Decente!
alexalina spune:
Da' ultima lui emisiune la Radio Zu la ora 18 o ascultati? O pot pune pe acelasi loc cu "Geta Voinea show" Continua sa ma uimeasca...
ralucames spune:
si mie-mi place Mircea Badea!! am "intalnire" la ora 7 cu el, tocmai cand sotu duce fata la gradi dar ideea e alta: imi place ca e destept, ca spune lucrurilor pe nume, fara frica, si multe altele; in schimb nu-mi place cand e grosolan, si nici cand ii face pe unii "prosti"; dar am obs. ca a inceput sa-i faca asa, atunci cand a fost el facut prima data... va aduceti aminte??
mersi ca ati pus site-ul blogului sau, e un deliciu...
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
Tushca_alba spune:
Este un tip realist, imi place de el cum pune problemele; bine, cam exagereaza cateodata, dar e un tip educat si asta se vede; Eu il urmaresc de cand facea matinal cu Teo; In perioada "Oreste" nu mi s-a parut la fel de bun.. parerea mea;
Cat despre relatia pe care o are cu Carmen, mi se pare ca se potrivesc si ce imi place cel mai mult e ca dau dovada amandoi de mut bun-simt si nu fac din relatia lor un subiect de presa. A, acum ii incepe emisiunea, in reluare; nu am reusit sa o vad aseara, asa ca.... il voi urmari acum.
Androix spune:
Da puneti si voi un link ca si io l-as citi.
Ultima cea mai tare emisiune a fost cea in care a citit despre sedinta CNA. De mult nu mai reusise sa ma faca sa rad in halul ala. Tare!
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
MadameBovary spune:
Vad ca blogul e down momentan... insa eu ma intreb cum de s-a hotarat el sa-si faca blog dupa ce i-a denigrat atat pe bloggeri si a zis acum vreo 2-3 saptamani ca el n-ar avea niciodata timp sa scrie pe blog? Pentru cine a urmarit blogul de la inceput: scrie la primul post cum de s-a apucat de asta?
I never fake ... sarcasm
chiquitita spune:
Zicea ceva de genul ca in caz ca nu va mai face emisiunea vrea sa aiba un loc in care sa se poata exprima.