Mircea Badea-In Gura presei
Raspunsuri - Pagina 5
MadameBovary spune:
Rory, dar nu e vorba neaparat de femei care sunt obeze! I-am auzit comentariile legate de diverse dom'soare care aveau cu vreo 5 kilograme mai mult decat ar trebui sa aiba... si sa ma ierte Dumnezeu, dar daca si alea sunt grase, alea care sunt supraponderale cum mai sunt?? E foarte increzator in sine, ii place sa se laude si se simte bine in postura omului care are alaturi de el o femeie slaba. Alea care sunt cat un taur si n-au niciun pic de rusine in ele si se afiseaza ca si cum sunt fotomodele sunt enervante de-a dreptul si aici i-as da si ii dau dreptate - sau genul de care vorbeste el, cu ceafa de porc etc etc etc - dar cu bietele fete care au doar cateva kg (putine!!) peste nr normal (sau care au o conformatie mai nefericita) ce are?
I never fake ... sarcasm
ellej spune:
Probabil n-ar trebui sa intervin , mie imi repugna total. Mi se pare fals, tot ce face e cu mare grija sa-l nu-l supere pe shefu' si sa respecte directivele de sus. In plus e mediocru si adesea grobian, ca mai toate "vedetele" noastre.
yak!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Cristina_C spune:
E o falsa impresie ca este fals.
Iar daca te uiti emisiune de emisiune si intelegi tot ce spune, n-ai cum sa-l consideri mediocru. Pentru ca nici nu este.
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C E o falsa impresie ca este fals. Iar daca te uiti emisiune de emisiune si intelegi tot ce spune, n-ai cum sa-l consideri mediocru. Pentru ca nici nu este. |
Ia sa vedem, Cristina... Eu l-am facut mediocru. De uitat la emisiuni, ma uit. De unde rezulta ca nu inteleg ce spune. Asta se numeste silogism. O fi....
Da' acu', tu ai inteles ce am vrut eu sa spun la punctul 5?
sali spune:
Ciutacu, amicu' lui, inca unul care le spune pe bune,( face emisiunea Vorbe grele la Antena 2) il considera un tip ''care, dincolo de toate pustismele si frustarile lui, are totusi proprietatea termenilor si a facut gramatica pe bune''. Era o referire intr-un context in care Ciutacu facea o comparatie intre Badea si Huidu, stiut fiind ca ca cei doi sunt intr-un continuu razboi.Am citit pe blogul lui Ciutacu, dar nu stiu sa pun link-ul, of
Eu sunt moarta dupa Badea, daca sunt in pasa proasta ma scoate cu stilul lui( a nu se intelege ca este un mascarici).
Ma gandesc ce mishto or fi intalnirile dintre Badea, Ciutacu, Gadea...
Cristina_C spune:
Mediocru mai inseamna, cum stie toata lumea, si "de duzina", lipsit de inteligenta, dar SIGUR nu e cazul... Intr-adevar, la a punctul 5 este celalalt sens - "comun, modest, banal, care nu iese in evidenta prin nimic" dar nici cu asta nu sunt de acord.
Avem puncte de vedere diferite si atata tot, ca dovada ca eu n-am gasit nici un lucru pe care sa-l urasc la el, pe cand tu ai gasit 5. Ba, mai mult, nu mi s-a parut niciodata c-ar fi obsedat de sex pentru ca, din contra, mereu a spus ca i se pare un lucru normal, ca"toata lumea face sex" si i-a ridiculizat pe altii care fac atata caz de asta prin ziare ca si cum ar fi mai stiu eu ce sau ar interesa pe cineva...Faza cu dusul de la Bruxelles m-a distrat teribil!
Uneori intinde coarda cam mult, recunosc, dar nu-l urasc pentru asta. Tii minte ce i-a facut lui Liiceanu- faza aia cu cremele si sampoanele pe care le foloseste?
Nu stiu ce schimburi de mesaje face pe forum. Unde e forumul lui?
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Ba, mai mult, nu mi s-a parut niciodata c-ar fi obsedat de sex pentru ca, din contra, mereu a spus ca i se pare un lucru normal, ca"toata lumea face sex" si i-a ridiculizat pe altii care fac atata caz de asta prin ziare ca si cum ar fi mai stiu eu ce sau ar interesa pe cineva...Faza cu dusul de la Bruxelles m-a distrat teribil! Nu stiu ce schimburi de mesaje face pe forum. Unde e forumul lui? |
Nici n-am zis ca e obsedat de sex. Am zis ca se lauda in cel putin 3 emisiuni din 10 ca EL face sex. De parca s-ar fi indoit cineva. Tocmai pentru ca insista atat pe ceva care e de la sine inteles ma face sa-mi pun intrebari.
E vorba de forumul antenei 3. Nu ma refeream la schimburile de mesaje de pe forum, ci la modul in care ii face 'boi' si 'dobitoci' pe cei care ii scriu acolo diverse chestii.
MadameBovary spune:
Eu cred ca incearca sa aiba o parere cat de cat justa despre propria persoana si sa o prezinte intocmai. Recunoaste ca nu o fi el cel mai destept, cel mai bogat, cel mai, cel mai... dar isi cunoaste punctele forte - nu o data l-am auzit ridicand in slavi aptitudinile sportive pe care le are. Daca n-ar fi chestiile alea oarecum misogine pe care le spune uneori, mi-ar placea in totalitate . Mi se pare un tip cu o vedere foarte larga asupra lucrurilor din jurul sau si nu cred ca e vreun subiect la ordinea zilei despre care el sa nu aiba o parere sau macar un cuvant de zis.
I never fake ... sarcasm
Cristina_C spune:
Astia din ziare se lauda, nu el: http://www.youtube.com/watch?v=KGclqkGI7wI
Ce intrebari sa-ti pui? Se stie ca are o relatie, ca tot omul si cred ca n-are de ce sa fie complexat nici de el, nici de "Topmodela" ca sa tina musai sa demonstreze ceva cuiva. Si amandoi mi se par chiar discreti in privinta vietii personale.