Mircea Badea-In Gura presei
Raspunsuri - Pagina 4
Gia spune:
Sa fiu eu singura care vede in tipul asta un misogin frustrat si in articolul ala cu oaia, un indemn catre barbati sa iasa de sub fusta nevestelor, mamelor etc. ca ei trebuie sa domine???
Ma mai uit la emisiunile lui, mai si rad uneori, dar de cele mai multe ori da in penibil.
"Apropo, cea mai stupida intrebare pe care poti sa o pui unei femei este: "De ce?". Nu va sti sa-ti raspunda niciodata. Intreband-o asta, o chinuiesti si nimic mai mult. Ba starnesti si resentimente. Singurul lucru pe care il poti face unei femei este sa o parasesti. Atat. In rest, odata inceputa relatia, esti pe orbita catre pozitia de sclav pe plantatie".
La final se mai si explica.... nu e misogin si a gasit si femeia potrivita... unde o fi ea?
Candy spune:
Eu una iubesc emisiunea lui, care numai revista a presei nu e! Mi se pare un tip destept si cu muuuult umor, care stie si sa se autoironizeze fara sa cada in penibil. Sa fiu sincera, eu ma asteptam ca din moment in moment sa ramana Badea fara emisiune, la cum "le spune pe bune". Emisiunea asta mi se pare de-a dreptul un act de curaj!
Singurul lucru care ma deranjeaza teribil este insa ora de difuzare, absolut imbecila a emisiunii.
Cat despre viata lui personal, eu stiu ca de ani buni e cu Carmen Bruma, tipa care face emisiunea cu fitness... ba chiar citisem undeva ca parca s-ar casatori anul asta.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
capra cu trei iezi spune:
mirciulica maritat, oops, insurat, si cu 2-3 copii agatati de nadragi?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
ardeiash spune:
mi se pare si mie genial omu.. il urmaresc cat pot de des..
numa ca uneori exagereaza.. uite acu, de ex a facut-o pe una proasta.. daca asa crede e ok... dar asta-nsemaana ca tre s-o spuna direct.. nu?
s-auzim numai de bine! si
Clover spune:
Pai e partial misogin, frustrat nu cred ca e ca are cu cine. A recunoscut ca e inca legat de fustele mamei si bunicii ca are mancare, haine curate implicit fara sa faca nimic. Vreau sa cred ca plateste intretinerea ca un baiat fin ce e. Si cum a gasit fotomodela care sa il suporte nu-mi fac probleme pentru viata lui.
Daca te uiti la el capeti o radiografie destul de buna despre cum stau lucrurile in Romania. Cu sare si piper ca de, nu e Dumnezeu. Nu ataca PC-ul, dar nici nu il elogiaza in vreun fel. A, si mai are un defect: sare la bataie. In rest, baiat bun.
If all else fails, look cute.
MadameBovary spune:
Pe mine ma enerveaza un singur lucru la el: are o problema cu femeile plinute. Daca gagica-sa e slaba si face sport de dimineata pana seara, fine by me, dar cum prinde vreuna peste 50 de kg, cum o face in toate felurile... si asta mi se pare nesimtire! Da, ok, el face sport, Carmen sau cum o cheama pe iubita lui face sport, am inteles ideea. Intr-o lume perfecta toti am avea corpuri perfecte . Nu pot sa-l condamn ca nu e genul care sa prefere o femeie cu forme sau mai multa feminitate atunci cand vine vorba de sexul frumos, dar parca unele comentarii sunt mult prea rautacioase. Problema lui e ca daca o femeie apare in show-bizul romanesc, tre sa fie automat si slaba si sa arate perfect, ori asta nu e posibil mereu... in rest, le zice tare bine si ma uit cu placere la emisiunea lui!
I never fake ... sarcasm
Cristina_C spune:
Carmen Bruma are in cartea ei nou aparuta o poza cu ea asa cum arata, mai demult, la 86 kg. Cartea este despre diete si despre cum a reusit sa slabeasca. Chiar Mircea Badea a zis asta inainte de lansarea cartii. S-a amuzat la ideea ca nu te trezesti cu greutatea asta peste noapte, asa cum a pretins autoarea.
Cred ca n-are nici o problema cu femeile mai plinute atata timp cat nu-l impresioneaza negativ prin altceva.
Dupa Mihaela Radulescu nu se da in vant desi arata bine.
Si apropo- stiti ca Teo era mult mai grasa pe vremea cand faceau impreuna emisiunea si nu cred ca n-o simpatiza.
rory76 spune:
Eu ma gandesc ca tocmai asta l-a atras la tipa aia a lui: daca una a reusit sa iaba atat ambitie si sa dea jos atatea kile si sa se mentina...e numai de admirat. Si da, are dreptate, femeile grase care nu fac niciun efort sa dea jos, si invoca glande, nasteri, soti, timp, bani, ca scuze pentru asta, sunt nishte rame delasatoare! se plang ca-s grase cu ceafa de pork inmana si cu berea-n nas!!1 Eu il iubesc de-a binelea, suntem nascuti in aceeasi zi, am multe gusturi comune...ma trezesc cu el si ma "culc" cu el in fiecare zi!!!
"sky is the limit!"
beshter spune:
Ce urasc eu la Badea:
1. Ii face 'boi' si 'dobitoci' pe cei care nu sunt de acord cu el (si care mai au si proasta inspiratie sa-i faca audienta si sa-i scrie pe forum)
2. Se lauda in cel putin 3 emisiuni din 10 ca face sex - cine a vazut emisiunea cu dusul din Bruxelles stie ce vreau sa spun - ceea ce ma duce cu gandul la virginii care se lauda ca au avut sute de femei
3. E obsedat de femeile grase, grasute, plinute, voluptuoase, etc. Sunt de acord cu Madame Bovary ca a vorbi despre asta fara incetare e nesimtire. Insa parerea mea e ca, de fapt, ii plac si ii e rusine . Prea i se umple gura cand vorbeste despre ele. Exact ca la clasa a II-a, cand baiatul care te place iti trage pumni in cap sau iti fura cordeluta si te pocneste cu ea ca sa nu se prinda nimeni.
4. Crede ca daca el nu a reusit intr-un anumit domeniu - afaceri, de pilda, nimeni nu va reusi. Daca se intampla, atunci esti corupt. neaparat.
5. Ii place prea mult 'normalitatea'. Atat de mult ca devine mediocru.
Ce imi place la Badea:
1. Vorbeste cum ii vine la gura - si, cateodata, ii vine bine. In lumea asta sufocata de limbaj de polistiren expandat, e o gura de aer proaspat.
2. Face un misto crunt de toate paparudele si paparudoii din lume.