Mircea Badea-In Gura presei
Raspunsuri - Pagina 3
asi spune:
E simpatic dar deja incepe sa se repete.Seamana prea tare o emisiune cu alta , alege de fiecare data cam aceleasi subiecte.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
jenn spune:
Si asta e adevarat,dar asta e cind ai emisiune zilnic te repeti inevitabil!La fel am observat ca Divertis a devenit mai putin hazliu de cind are emisiune des!Dar si ziarele sunt cam la fel,de unde sa se inspire...
xenocid spune:
Eu cred ca astia care rad la emisiunile lui Mircea Badea sint genul de oameni care o fac si atunci cand cade o babä pe scäri. Na!
blackpanterro spune:
Ai dreptate Xeno, aia suntem noi, cu cat umorul e mai offensive cu atat mai haios.De aia suntem fani American Dad, Family Guy, George Carlin...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Andrada spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Eu cred ca astia care rad la emisiunile lui Mircea Badea sint genul de oameni care o fac si atunci cand cade o babä pe scäri. Na!Come to The Dark Side ... we have cookies!
Si la Married with children. In America tipul asta de umor era rezervat statelor de centru, dar astazi datorita Nascar, Bill Engvall si Jeff Woxforthy ne putem bucura de ei in orice parte a lumii,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
catutza spune:
Si ei ma uit la emisiune dar nu sunt fan, ma amuza uneori...uneori parca e prea inversunat pe unele chestii si sare calul, dar in general e amuzant
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Lemoni http://www.antena1.ro/index.php?page=show&id=10
wow, supeeer! Nu mai pierd nicio emisiune de acum
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Mindy spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Eu cred ca astia care rad la emisiunile lui Mircea Badea sint genul de oameni care o fac si atunci cand cade o babä pe scäri. Na!Come to The Dark Side ... we have cookies!
Asa mi se parea mie de cei care rideau de Doru Octavian Dumitru (la citiva ani de la aparitie cind deja se cam rasuflase). Nici sa ma platesti nu puteam ride la glumele lui:)
On topic: imi place Badea.