Mircea Badea-In Gura presei
Raspunsuri - Pagina 2
jenn spune:
Il urmaresc constant si de cele mai multe ori sunt total de acord cu ce zice.Ma mai enerveaza,de ex gusturile lui in materie de femei,ar trebui sa fim toate anorexice,ca era super incintat ca CNSAS ului i-au fost declarate neconstitutionale hotaririle de catre C.C,asta evident din simpatie pt patron...Per total e un enfant terible,dar nu ii sta rau!
Lemoni spune:
Articolul este bestial mersic mult, chestia mai nasoala este ca trebuie sa stau pana la 1 noaptea sa-i vad emisiunea. Dar am reusit in ultimele doua zile.Cat voi rezista nu stiu dar tare haios e.Am ras aseara cu "Vuitton" al lui in capul statuiei are el boala pe "janta" aia ca numai de ea vorbeste in ultimele doua zile.
Nora spune:
Cu scuzele de rigoare, am fost foarte surprinsa citindu-va, nu credeam ca Mircea Badea poate placea cuiva. Mie mi se pare insuportabil si grosolan...
Sper ca opiniile contrare sunt si ele acceptate...
Lemoni spune:
quote:
Originally posted by jenn
Lemoni dar de ce te chinui,o vezi inregistrata cind vrei pe net!
Daca imi da-i tu vre-un link in care as pute-a sa o vad cand vreau ar fi bine.poti sa ma ajuti?
jenn spune:
Nora fireste ca ai opinia ta si e bine asa! Suntem telespectatoare nu sectante!Nici eu nu ma identific 100% cu ce zice dar per total e placut sa mai vezi si oameni care zic ce le trece prin cap!Ce ti se pare insuportabil: ca ride de corupti,de fetele intretinute cu posete de firma,de masinile care valoreaza cit 3 case ale muritorilor de rind,ca tot repeta ca nu vom avea autostrazi niciodata,ca ii ridiculizeaza pe politicieni?
blackpanterro spune:
Tipul asta imi pare ca il imita pe Steve Colbert de la Steve Colbert Show.Eu sunt foarte fan al lui Steve :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner