Mircea Badea-In Gura presei

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci, nu am nimici cu acest nene, dar parerea mea proprie si personela e ca ar fi putut sa isi faca blogu atunci cand nu mai facea emisiunea, ca nu se termina blogurile si nici nu se scumpesc nu am nimic cu el, dar explicatia data mi se pare cam subreda

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pana la urma, care e faza cu terminatul emisiunii? Vrea el sau i s-a cam dat de inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

zic si eu.. oare aia de au depus petitia on-line ce parere au acu', cand voturile publicului l-au pus in primii 10 - sau chiar pe podium - la 3 dintre categoriile de la "10 pentru Romania"?

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Era bine sa se fi specificat ca articolul de mai sus dateaza din:

"Tiberiu Lovin July 9, 2008 "

Deci nici o legatura cu alegerile, cu cine vine la putere, ca i se impune sa nu mai faca emisiunea Punem linkul, dar hai sa vedem si daca chiar este reprezentativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Stiu ca nu este reprezentativ linkul, m-a amuzat doar ideea ca unii au facut o astfel de petitie. Ar fi fost atat de simplu sa nu se uite la emisiunea lui Badea daca ii oripila. Oricum e apa de ploaie petitia asta. Dar nu mi-am inchipuit ca unii au fost atat de revoltati incat sa semneze o petitie, de parca ar fi o chestie de viata si de moarte. E exagerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

In cazul in care nu ati urmarit emisiunea de aseara:

http://www.antena3.ro/stiri/cultura/mircea-badea-isi-arunca-pantofii-in-basescu-dupa-modelul-jurnalistului-care-l-a-luat-la-tinta-pe-bush_60336.html

No, acum sa vedem daca vom avea cenzura! As risca o intrebare: se va lasa cu "consecinte" gestul lui Badea au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

fetelor, si eu am vazut emisiunea... in prima faza m-a amuzat teribil, dar apoi mi-am dat seama ca a facut exact ce simteam eu ca i-as face, le-as face tuturor politicienilor care-si bat joc de noi toti.... pe mine ma reprezinta de multe ori, ca gandire-nu neaparat comportamental-Mircea Badea, si-s convinsa ca si pe multi altii.

cred ca s-a saturat si el sa se revolte degeaba, a ajuns la nivelul de "lehamite"... iar daca tot ii expira contractul, e momentul sa renunte si sa faca altceva...

io-s oripilata de ce vad la TV la nivelul politicului... oare chiar nu ne vom reveni niciodata??

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mi-a placut de Badea cand a vorbit de scursura de bivol care flutura pistolul in plina strada.

32+

Mergi la inceput