Timisoara, Impreuna! (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

o sa fie bine DANA

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Pentru draga noastra Doris, acum, impreuna AICI

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Dana
Pe voi toate,

luv iu...

Iti promit Dana, ca daca trecem cu bine de ziua de maine, voi fi langa tine vineri...macar sa te vad si sa te sustin cateva minute...doar o sa fim vecine...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dorisake, sa de Dumnezeu sa fie bine, pijama party facem la Judetean!

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris fii tare iubita, o sa fie bine

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

O sa sun pe una dintre voi azi, sa va tin la curent cum se desfasoara operatia...
O sa va rog, sa postati ce transmit telefonic si la discutii generale, ok?

Doamne ajuta!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Doamne Ajuta azi pentru Radu, Doris suntem alaturi de tine sa nu uiti,nu esti singura ,ne gandim la voi.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

morning

Aida daca te-ai trezit baga nasu si aici si povesteste cum a fost, cum e Emma, macar 2 vorbe
Mira am uitat sa-ti raspund ieri. acum iau Simphoral insa nu ma tine mult. nu stiu de ce asa mult pauza, 5 zile, asa mi-au zis...sincer inca in mintea mea nu incape cum o sa stau 5 zile fara antihistaminice. mai vedem ce-o fi pana atunci.
Dana
Doris ma gandesc la voi azi! O sa fie bine! Doamne Ajuta!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetelor.
Acum am vorbit cu Doris nu a intrat Radu inca in operatie,trebuie sa-i cumpere trusa pentru peridurala ca astia nu au nimic in spital.
Radu e tare slabit,Doris e cu moralul jos dar la 10.30 trec pana la ei la spital sa o incurajez cat de cat pe prietena mea si pe Radu.
Ma voi opri si la biserica sa ma rog sa iasa totul bine astazi.
Sa ne rugam impreuna ca operatia sa fie un succes.

Doris si Radu

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput