Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Multumim!!!

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

aaa, Cati, ma bucur de rezultatele de la analize... dar nu m-am indoit nici o clipa ca ar fi ceva in neregula...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by logam

Hai ca m-am bagat si eu la concurs. Votati-ne, pliiizzz! Sa vedem ce iese
http://www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=3101

am bagat 2 spatii dupa www.
Multumim!

poze Sorinutza mica

Si noi am votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

fetelor sa va zic o chestie: am cumparat pt Lucas acu vreo luna o cana din aia cu supapa de la Avent (am vazut ca au si alti copilasi, asa ca stiti despre ce e vorba), i-am pus in ea apa dar nu stiu daca a baut vreodata, ca desi eu i-o dau mereu, in loc sa suga tzumburushul ala ca sa iasa apa, el isi freaca gingiile de mama focului. Deci s-a zis cu incercarea mea de a-i da posibilitatea sa invete sa bea singurel...
aaa, si tocmai am incercat sa-i dau supita, asa mai concentrata... nica, nica... urla... imi vine sa-mi iau campii... ca a urlat cat am stat cu el la bucatarie ca sa o prepar...

ai incercat sa ii dai supa dn cana?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Multumim de voturi!

poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:

fetelor sa va zic o chestie: am cumparat pt Lucas acu vreo luna o cana din aia cu supapa de la Avent (am vazut ca au si alti copilasi, asa ca stiti despre ce e vorba), i-am pus in ea apa dar nu stiu daca a baut vreodata, ca desi eu i-o dau mereu, in loc sa suga tzumburushul ala ca sa iasa apa, el isi freaca gingiile de mama focului. Deci s-a zis cu incercarea mea de a-i da posibilitatea sa invete sa bea singurel...
aaa, si tocmai am incercat sa-i dau supita, asa mai concentrata... nica, nica... urla... imi vine sa-mi iau campii... ca a urlat cat am stat cu el la bucatarie ca sa o prepar...

Si Cezar face la fel cu canita lui. Eu zic ca inca nu e pregatit sa suga de acolo, e prea preocupat de rontaitul ei, adica cred ca-l mananca ghingiile mai tare decat ii e sete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Neata!
Ramonica, aceeasi problema am avut-o si eu cu termometru digital, arata mereu sub 36.5 sau chiar sub 36C. Incearca sa iti iei si tie temperatura, dar eu am concluzionat ca am dat banii degeaba pe el. Daca nu are febra si are doar muci, e ok, am patit-o si noi, a trecut cu ser, aspirat si vitamina C picaturi.Sanatate puiului!
A
Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Merci. Acelasi lucru l-a zis si pediatrul, doar ca eu am sterimar si am uitat sa intreb dsaca ii pun in nas ala sau iau ser normal? nasucul il curat cu baista... daa, si eu incep sa ma conving ca am dat banii degeaba pe citizen

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:

ai incercat sa ii dai supa dn cana?

poze si filmulete

povestea nasterii

am inca 2 canite, alea au gaurele, dar mi-e ciuda ca aia de la avent a costat 16 euro (ca am luat si 2 toarte si alea erau separat) si el n-o foloseste...in afara de asta cu celelalte canite nu=l pot lasa sa bea singur ca se uda din cap pana-n picioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

eu dadusem pe term. citizen ~30 ca am crezut ca e mai bun ca celalalt normal. Multam' fetelor pt raspunsuri.
De aseara citesc cap 75 76 si acum mai am oleaca la 77 da' s-a trezit urlatorul sef si urlaaaaaa

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Avem un filmulet nou aici si pozici de aici incolo

poze si filmulete

povestea nasterii

Fii-ta e BE-STI-A-LA! Super!
piscinuta aia alba de unde ai luat-o, ca vreau si eu!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput