Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
uram si noi LA MULTI ANI SI MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi:
Rares Mihai
Andrei
Tudor Matei
si Adrei, LA MULTI ANI!!!!
si binenteles cadouri (virtuale) la toti si pupici
Anca, ce dragalasa e Maria cu lamaia.... cum o putea suge din ea cu atata placere?
Cati, eu din pacate ii dau lui Lucas piureuri la borcanas, ca din cele facute de mine nu mananca, decat de banana... iar cele de legume nu mananca de nici un fel...asa ca nu sunt un exemplu demn de urmat... incearca asa cum ai zis, sau cu fructe coapte la cuptor. Eu una nu as fierbe mult fructele, ca prin fierbere se duc vitaminele
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
nu se stramba o secunda.
eu in piure ii pun unt si il mananca mult mai bine si fructe mananca doar cu mana ei sa muste ea din ele ,va dati seama cat mananca
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
popbianca spune:
deci nu-mi vine sa cred...am apasat din greseala pa reseteaza
la naiba tot ce-am scris
nu mai stiu
Ellis, pai cum zici tu ar fi fain...nu i-am pus cereala in bibe decat o data si atunci a palans de mama focului, nu stiu de ce, am fol bibe cu flux reglabil...poate era prea tare, prea incet
iaurt nu -i-am dat ca nu stiu cu ce as putea sa-l combin infara de fructe, si totusi cerealele sunt mai comlexe decat uniaurt...si asa are 2 mese de lapte,pe care le bea bine sau numai pe jumate
roxx, si Ana mea face la fel, ieri am vazut-o prima data ....eu si fratello
pussi, ce program fain (si cantittati nu gluma)...asa vreau
si eu!!
sper ca acum sunteti oksi
eu inca nu am cantarit-o
aaaa, si mie mi se pare cam mult 1,5 l apa pe zi, chiar si 600ml
mai vezi tu Ancadragoman, ce zic si alti dr.pai vezi ce ne face DC asta!!! sa arzi mancarea copilului...
am vazut filmuletul...mai , dar nu se stramba nimic! si pozele...ii plac bilele ale ca am vazut si eu , nu stiu daca o sa-i placa...oricum acum vrea numai in picioare ...pt. nici o jucarie nu mai sta in fundic
sambata o voi intreba si eu pe dr. Anei in leg cu lichidele
mariussimiuc, harnicuta!
plimbreata yasmi
logam, cu parere de rau, nu stiu, nu prea fol . fierul de calcat;asa cum zice Aralia mi se pare cel mai ok
destinatie de vacanta cu copii mici nu pot sa ma gandesc decat la Turcia....toate conditiile...drum cu avionul scurt,2 ore...acolo nu-ti lipseste nimic
fetelor, fiecare copil are ritmul lui...o sa le faca pe toate atunci cand vor vrea
ref la rorobil:am vb cu dr. ortoped pediatru...e voie cate 5-10 min si apoi pauza...a zis sa nu ma apuc mancare si sa las copila in el
ramOnica, sanatate lui Vladut
acum m-am deseptat si eu....LA MULTI ANI andra_bell !!!!
creem,si noi ne bucuram alaturi de tine!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
Bianca si mie mi s-a parut mult,daia am si spus aici ca poate aveti alte informatii
poze si filmulete
povestea nasterii
popbianca spune:
eu precum am zis...o sa aflu ceva dar numai sambata
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
pussi spune:
quote:
Originally posted by creem
Am sunat dupa rezultatele la analize...si sunt toae bune, in limite normale, doar niste leucocite in urina dar nu e infectrie mare...abia astept sa ajung si la dr. cu ele sa vad ce ne zice.
DAr daca totul e ok...de ce nu mananca???? (ca problema asta inca persista...).
Oricum ...cu mancat cu nemancat...ma bucur ca e bebe bine sanatoasa!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
ma bucur ca e totul ok... eu am avut probleme cu Elena pe la 3 luni si a inceput sa pape cu POLYVITAL
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Aralia spune:
quote:
Daca vreti cazare in Eforie sud..eu cunosc o vila foarte frumoasa..noua nouta cu acces la toate utilitatile...living, gratar, in curte au masa mare acoperita (in stil rustic din lemn, dar cu foarte mult bun gust) si e foarte apropape de plaja! (sper ca nu e reclama)
Poze Maria Sofia
Curatenie ca pentru bebe? Ceva date de contact sau preturi?
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
logam spune:
Hai ca m-am bagat si eu la concurs. Votati-ne, pliiizzz! Sa vedem ce iese
http://www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
am bagat 2 spatii dupa www.
Multumim!
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Am sunat dupa rezultatele la analize...si sunt toae bune, in limite normale, doar niste leucocite in urina dar nu e infectrie mare...abia astept sa ajung si la dr. cu ele sa vad ce ne zice.
DAr daca totul e ok...de ce nu mananca???? (ca problema asta inca persista...).
Oricum ...cu mancat cu nemancat...ma bucur ca e bebe bine sanatoasa!
Poze Maria Sofia
ma bucur ca e totul ok... eu am avut probleme cu Elena pe la 3 luni si a inceput sa pape cu POLYVITAL
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussic, ma gandesc la tine... cata diferenta intre tuste.... vad ca Ana nu prea-ti da de furca, dar imi face impresia ca Elena e mai delicata si mai mofturoasa... ca Lucas...
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by logam
Hai ca m-am bagat si eu la concurs. Votati-ne, pliiizzz! Sa vedem ce iese
http://www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
am bagat 2 spatii dupa www.
Multumim!
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
am votat
poze si filmulete
povestea nasterii
Jasmin012 spune:
fetelor sa va zic o chestie: am cumparat pt Lucas acu vreo luna o cana din aia cu supapa de la Avent (am vazut ca au si alti copilasi, asa ca stiti despre ce e vorba), i-am pus in ea apa dar nu stiu daca a baut vreodata, ca desi eu i-o dau mereu, in loc sa suga tzumburushul ala ca sa iasa apa, el isi freaca gingiile de mama focului. Deci s-a zis cu incercarea mea de a-i da posibilitatea sa invete sa bea singurel...
aaa, si tocmai am incercat sa-i dau supita, asa mai concentrata... nica, nica... urla... imi vine sa-mi iau campii... ca a urlat cat am stat cu el la bucatarie ca sa o prepar...