Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Vasari
Miha, poate etapa urmatoare sunt sosurile. Vad ca felul unu a prins bine. ;)

Stii vorba aia...puschea pe limba ta?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

La cules cirese

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

am scris acum cateva ore unmesaj lung, care a disparut in matrix ... nu stiu care-i problema, a inceput sa-mi clipeasca monitorul si sa-mi fuga imaginea si dus a fost

Nu mai scriu tot ca m-am suparat :-((

Alina, din Olanda moara... :-)

Noapte buna!

PS: BB??? Unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna dimineata! Poftiti la si pentru cine ii place

La multe lunite pentru Rares Mihai, Andrei si Tudor Matei! Numai baieti azi.

Multumim pentru urarile de ieri, si pentru Sorina de 7 luni, dar si pentru mine la examen!
Am stiut
Si hai, treziti-va si treceti la treaba, lasati somnul! Asa imi trebuie daca fata mea doarme pana la 9 si eu bantui de la 6.

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ECATERINA - cu zaharul, parerile sunt impartite; eu i-am pus zahar cand fierbeam apa de la ceai inca de la 2 luni, f putin, adica mai putin de 1/2 lingurita la 200 de ceai; acum nu ii mai pun, insa ceaiul de la Hipp are zahar si bea si de ala; la fel au zahar si piureurile; eu ii mai indulceam cu fructoza, asta e mai bun\a, dar nici de zahar nu ma sperii asa tare.

ANCA - eu tot mi-s socata cu lichidele alea, dar Maria cere ea, sau ii dai tu? eu o tot incerc cu apa/ceai, dar mai mult de 150 nu bea.

JASMIN, nici a mea nu vrea de-a busilea; se ridica in picioare tinandu-se de mine, insa in patut nu se ridica nici in fundic , nici in picioare; mai , dar are o fortza cand se ridica, ieri m-a busit plansul cand o vedeam cat e de mica si cum se chinuie ea sa se ridice. Sa stii ca nu parintii nostri sunt vinovati pt faze de genul "cartofi prajiti la 11 luni", ci cei care ii asculta; ei asa faceau pe vremea lor cu noi; dr mea mi-a zis ca asa se cresteau copiii atunci, eram diversificati la doua luni jumate-trei, pe la 5 luni mancam ce mancau si ei; iar la tara asa se face si acum - stiu caz care dadea copilului la trei luni cartof prajit mestecat de ea si banana - asta la 2 luni; eu am zis de la inceput si mamei si soacrei sa se abtina cu pareri legate de infasat, papa, ma sfatuiesc cu dr, cu persoane apropiate care au bebei mici si cu fetele de aici care sunt chiar un ajutor, asa ca ele ma mai intreaba ai facut aia? sau aia? si recunosc ca sunt depasite...
Eu ma tem ca devin eu fff dependenta de iubita mea!

Ieri in parc fata mea s-a pus pe vorbit(tipat, de fapt) si l-a speriat pe prietenul ei Matei de a inceput micutul sa planga! e tare fii-mea , deja plange un baiat pt ea!

Multumim pt cafea, Luminita!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata!!!
adina,

eu am inceput sa merg la fitness, ma "agit" cu cazarea pt concediu, ziua pe la strand, seara la plimbari/terase!!! si acu sunt un pic supi ca duminica dimineata la 5 pleaca sotzu in delegatie....e prima oara cand "ne despartim".... noi nu ma stat niciodata mai mult de o zi (fara noapte) unul fara altul....

iasmi e bine, turuie toata ziulica! are aproape 9 kg si 73 cm!!

aaaa si la mare ma voi intalni sigur cu vali!!! sper si cu ecaterina!!de abia astept!!

pupici

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Fetelor,vreau un sfat: CUM SA CURAT FIERUL DE CALCAT CA S-A LIPIT DE EL DE PE O HAINA CUM L-AM DAT PREA FIERBINTE SI NU MAI POT CALCA. E DE ALA VECHI CA CEL NOU NU IMI PLACE CUM CALCA

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

La cules cirese

[/center]

super!!!!!!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!

logam nu stiu

petro merg sa va votez ca aseara n-am reusit!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

luminita, nu stiu sa iti raspund, imi pare rau....eu nu prea calc...

ellis, asa si iasmi, bea intre 150-200 ml MAXIM!!!! uneori mai putin.

ecaterina, eu nu am folosit zahar niciodata!! pt ca iasmi a cosumat orice fara..dar am o prietena care bebele ei nu vrea nimic "fara gust" adica un pic de sare, zahar.

Mergi la inceput