Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
creem spune:
Hmmm, linkurile alea la poze tot nu se deschid....asa imi trebuie daca n-am fost pe faza sa votez cand a trebuit!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
si ca tot veni vorba de maica-mea, auziti ce-mi zice: ca deja l-am facut pe fiu-meu dependent de mine si ca atunci cand o sa-l duc la scoala o sa planga si o sa tipe ca din gura de sarpe dupa mine, asa cum facea colegul meu Bogdan dintr-a-ntaia... Voi ce parere aveti?
Eu una nu vad care e problema... Da,recunosc...eu sunt dependenta de copilasii mei si as vrea sau mi-ar place sa cred ca si ei sunt...Cel putin deocamdata. Acuma depinde si ce intelege fiecare prin dependenta...Eu nu vreau sa fiu un obiect acolo aruncat in viata copiilor,vreau sa fac parte efectiv din viata lor...sa le fiu mentor,sfatuitor,mama,prietena...si ma opresc aici.
Eu cred ca orice copil,ca este sau nu dependent,plange la inceputul gradinitei/scolii.Totul depinde de parinte cum va gestiona aceste crize.Si de increderea ce-o are copilul...ca esti si vei fi acolo doar pentru el.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creem
De zahar nu zice nimeni nimica? de ce nu e voie? (sau e de la sine inteles fiind nociv chiar si pentru noi...obezitate, carii, etc.)
Ingreuneaza activitatea pancreasului,impiedica absorbtia calciului...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
vasari suntem bine, bona n-am avut timp sa caut... am avut un necaz, si a fost destul de multa lume in jurul nostru.
petro mergem si noi sa votam!
bianca daca vrei uite cum papam noi:
7 ... 150-230 ml lapte
11 ... 200-220 gr. fructe+ cereale/branza/biscuiti
12 ... 40 ml suc fructe
15 ... 200 gr. carnita/ou + legume/orez
18 ... 50-100 gr. iaurt/cereale sau 40 ml suc/supa
21 ... 150-230 ml lapte cu cereale de noapte
mihuta bine v-ati repatriat!
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creem
ca , daca se invata la ele...ne usuca...o lasam in putza goala fara pampersi
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by pussi
vasari suntem bine, bona n-am avut timp sa caut... am avut un necaz, si a fost destul de multa lume in jurul nostru.
Speram ca sunteti bine...
pussi spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Speram ca sunteti bine...
scuze, inca nu pot vorbi despre asta... acum e totul ok.
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Vasari spune:
Creem, eu am luat dispozitivul acela pt hrana de pe bebelusul tau, este la articole pt servit masa.
Pussi, imi pare rau pt necaz. Sper sa fiti bine acum...
Miha, poate etapa urmatoare sunt sosurile. Vad ca felul unu a prins bine. ;) Eu din pacate nu pot sa votez. Suna ciudat, dar mie imi merge doar ym si forumul de vreo 2 zile, numai bine pt vorbit. :)) In rest, cand mai prind liber la celalalt calculator. Nu degeaba canta Maria toata ziua "bla-bla-bla-bla". :)) Ma-ma, ta-ta, nu-s de ea.
Silvia, Sorina, Stefan, La multe lunite inainte! Rares, Andrei si Tudor, sa cresteti mari si frumosi!
Adra, si tie multe lunite inainte! Multa sanatate si fericire alaturi de familie!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
pussi spune:
creem nici Elena nu sta in fund... asta este, n-o fortez! scuze ca n-am citit celalalte capitole, dar de ce ati facut analizele?
jasminica nici Elena nu adoarme fara mine...si culmea masa de seara nici n-o manaca daca nu sunt acolo... plange continuu. Acum e mama mea la mine si o s-o las pe ea sa-i dea papa si s-o culce si incet sa ma retrag... ca nu vreau sa mai sufere ca eu nu sunt langa ea.
Cu apa.. sau lichidele, Elenei daca-i dau apa, suc, ceiut, supa calduta ar bea si 300 ml/zi, dar dupa regurgiteaza, asa ca nu-i dau asa mult, Anei in schimb nu-i trebuie atat.
a, sa nu uit... am depasit 6,5 kg
rotobile ati luat? imi dati si mie idei?
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mariussimiuc spune:
quote:
scuze, inca nu pot vorbi despre asta... acum e totul ok.
Important e ca sunteti in regula...