PCOS (8)
Raspunsuri - Pagina 7
gudinde spune:
elly_me,
Nici nu stii cum te-nteleg! Inainte de a incepe toate tratamentele aveam 58 kg si acum am mai mult decat ai tu.
Dr-ita iti va da si un regim. Problema e cu metabolismul bazal care probabil este destul de scazut. Asa il am si eu si tarrrrrrreeeeee ma chinui.
elenaraluca,
Imi pare rau, dar trebuie sa ramai optimista si sa crezi ca va veni si luna ta norocoasa.
Gaby77 spune:
gudinde esti o scumpa, ca de obicei.
Din pacate nu am prea avut timp sa intru pe forum. Sunt multe schimbari in viata mea, sper ca in bine . Mi-am dat demisia pentru ca nu cred ca programul si stresul ma ajutau in scopul meu de a ramane . In plus invat ca sa-mi termin masteratul si dau si definitivatul la ceccar in perioada asta...
Luna viitoare (iulie) sper sa fie o luna dedicata mie, deoarece sper sa incep stimularea. Am inceput sa iau utrogestan, pentru ca sunt deja in ziua 42, si sper ca dupa cm sa incep treaba .
va pup si va tin la curent
avdoral spune:
multumesc pt. parere gudinde,asa ma gandeam si eu .intre timp am mai facut un test de sarcina sambata trecuta si a fost tot negativ,iar ieri dimineata am avut o scurgere de culoare crem care intre timp a trecut si nu-mi ramane dacat sa astept sa vad ce se mai intampla.intre timp voi mai face niste teste si daca vad ca gluma se ingroasa merg la ginecolog.v-am pupat!
lai spune:
Fetelor care o cunoasteti pe dr. Bajenaru, am nevoie de un sfat. S-a purtat extraordinar cu mine si vreau sa ii multumesc cumva, dar nu stiu cum - mai ales ca mi se pare f. finuta si nu as vrea sa o jignesc. Credeti ca as putea sa ii daruiesc un parfum? Sau ce altceva ar fi mai bine?
Multumesc!
Lai
denisabia spune:
Fetelor am preferat sa va citesc din umbra, am traversat o perioada mai grea.Stiti cum e cand se aduna cate putin si se umple paharul.Cu sanatatea printre altele am tras o sperietura zdravana ca la ultimele 2 cicluri am avut tot felul de dureri puternice la sani, nu doar in preajma CM.S-a vazut la echo ca am mastodinie, ma simt mult mai bine de cand am inceput sa iau Mastodynon.In rest abia astept sa vina vacanta sa
imi fac timp si pentru mine, vreau sa iau ceva pentru SOP, dar asta dupa ce refac analizele.Mai am 2 examene saptamana viitoare si gata.Cu examenul de azi cred ca mi-am scurtat cateva zile din viata, am fost asa nedreptatiti.
Va doresc multa sanatate si liniste sufleteasca!
gudinde spune:
denisabia,
Imi pare tare rau ca ai trecut printr-o perioada atat de dificila.
Cu examenele ce sa spun ... din pacate exista multe nedreptati si dor al naibii. Iti doresc succes la cele care au ramas si putere sa treci peste toate problemele.
Daca vrei sa te descarci fa-o ca suntem tare bune ascultatoare.
Gaby77,
Felicitari pt deciziile luate. Si eu ar trebui s-o las mai moale cu munca, dar uite ca pana acum n-am reusit. Adevarul este ca nu ne ridica nimeni statuie si noi nu intinerim.
psj spune:
advoral, ti-a venit CM? La mine singura data cand am depasit 5 zile eram insarcinata. Iar testul a fost negativ. Nu stiu cand ar fi iesit pozitiv pentru ca eram deja gravi in vreo 7 sapt. cand l-am facut pe urmatorul, deja ma gandeam ca sunt pe moarte(fara gluma), pentru ca mai luasem o tura de 10 zile de utrogestan si tot nimic. Eu sper sa fie cu oki, petele maro pot fi de la implantare.
lai, eu zic ca dna. dr. nu asteapta nimic, asa zic eu, dar in general nu sunt de acord cu "atentiile" in sistemul privat. Si cu mine au fost extrem de draguti la Medlife cand am fost internata aproape ma simteam prost de la atata atentie dupa ce la pantelimon nu-mi schimbau nici punga de la sonda de a pocnit singura sau nu au avut gheata dupa operatie pentru ca isi tineau asistentele mancarea in frigiderul respectiv.
elenaraluca spune:
Fetelor am facut pregnilul si azi merg la eco sa vad daca s-au spart,ca parca tot mai am o vaga speranta.Ma gandesc ,ca din 4 foliculi o vrea vreunul sa se fecundeze
Credeti ca se poate sa nu se fi spart ?Pregnilul e sigur 100% ca sparge foliculii?E normal sa ma doara in zona ovarelor?
psj spune:
Se sparg cam la 36 de ore dupa pregnyl. Probabil stii dar iti mai zic si eu , daca faci teste de sarcina in urmatoarele 10 zile or sa fie pozitive din cauza pregnylului. Bafta!
avdoral spune:
psj,sunt intr-o nedumerire totala.si eu am mai ramas gravida de 2 ori si la o intarziere de 5 zile testul era pozitiv.ultimul cm l-am avut pe 24 aprilie cu uitrogestan si acum ca nu-mi mai venea am luat iar utrogestan si ma pregateam sa merg sa repet si testosteronul ca in 17 iulie am programare la endocrinologie.niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva ,sa iau progesteron si sa nu-mi vina.in max 3 zile era prezent.si stiu si eu ca daca nu vine cm inseamna sarcina,dar cum testele sunt negative nu stiu ce sa mai cred.sa iau din nou utrogestan?parca asa ma bate gandul!si daca nici dupa nu-mi vine ma duc si la ginecologie.v-am pupat!