PCOS (8)
Raspunsuri - Pagina 6
elly_me spune:
Marynik- multumesc ff mult info
Ultimile analize hormonale le de mai bine de 6 luni- sunt facute la Sanador (dar mai am si de la Bios si de la IDS analize mai vechi).
Oricum cand imi vine ma voi duce sa le refac la Bios.
Nu cred ca va fi vreo schimbare - dar le voi reface.
Problema mea este ca nu ovulez deloc- nici cu stimulare.
Dr.Cocei-Giulesti m-a monitorizat in ultimile 4 luni si zero foliculi- desi in decembrie 2007 cand am facut HSG aveam foliculi.
In feb.2008 dupa am avut interventia la uter am inceput monitorizarile si nu am avut niciun folicul.
Nu-mi explic ce s-a intamplat.
Initial- dr.au crezut ca nu raman insarcinata din cauza uterului- dupa ce l-au reparat nu am mai ovulat.
Oricum e bine ca face monitorizari.
Multumesc inca odata pt detalii.
Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
elenaraluca spune:
Am revenit cu vesti despre foliculii mei!
ziua 11 folicul 11 mm ovar drept,folicul 8 mm ovar stang (cam micuti nu?)endometrul 10 si estradiolul 209!
Gudinde am tot sunat-o pe d-na dr si are telefonul inchis dar poate ma deslusesti tuEstradiolul nu trebuia sa fie mai mic?
Daca e asa mare ce inseamna?
marynik spune:
elly , iti doresc mult noroc si sper sa afli cat mai curand cauza problemelor tale
Sa ai incredere in dr Neamtu , este un dr f bun si sper sa te ajute
Pe 25 iunie merg si eu pt prima data , cu mari emotii ,la dr Cocei
Eu deja am inceput sa iau drii la rand
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
gudinde spune:
elly_me,
Exista o f mare legatura intre insulina si ovare in PCOS pt ca rezistenta la insulina este de fapt cauza PCOS. La unele persoane rezistenata la insulina este mai mare, la altele mai mica. La mine in momentul de fata este foarte mare, ceea ce a determinat cresterea insulinei.
Probabil ca datorita faptului ca ai spus ca suni din partea dr Cocei ai prins programarea. Altfel dureaza saptamani bune.
Vad ca marynik ti-a descris modus operandi al dr Neamtu. Si la mine consultatia a avut loc intr-un mod asemanator; exceptie doar ca eu mergeam la Sanador. Dr Neamtu este o profesionista si ea a fost cea care mi-a dat metformin prima data.
elenaraluca,
Poate a fost o zi in care si-a inchis telefonul. Mai incearca. Ea stie exact cazul tau si cum ai raspuns pe parcursul stimularii si poate interpreta rezultatele in functie de valorile inregistrate inainte si in functie de cum se astepta sa raspunda organismul tau la tratament.
avdoral spune:
buna fetele,vin si eu la voi dupa ajutor:am luat utrogestan ca sa-mi vina cm si de sambata seara de cand am luat ultimele tablete nu a venit cm nici pana acum!nu mi s-a mai intamplat asa ceva si doar iau progesteron de ani buni si in max. 3 zile cm se instala.acum in afara de niste dureri de burta si de sanii umflati nu am altceva nimic.nu stiu ce sa mai cred.
inca ceva am facut un test de sarcina ieri dimineata cu a 2 a urina de dimineata dar a iesit negativ.
va rog dati-mi un sfat!
elly_me spune:
Marynik- sa stii ca dr.Cocei este ff draguta.
Poti discuta cu ea.
Unde te ai programare- la Dacia/Marinescu Medical Center/ Giulesti??
Mult succes.
Gudinde- multumesc frumos pentru raspuns.
O sa ma duc sambata sa-mi fac insulina la medlife- am vazut ca dau rezultatul dupa 1 zi (pe site)
Elly
elenaraluca spune:
Gudinde am vb cu d-na dr si maine trebuie sa ma duc neaparat la medlife,la eco!A zis ca un estradiol mare indica un folicul care se mareste si probabil se va sparge.
Ramane de vazut ce voi rezolva luna asta.
Dria ce mai faci?ai vreo veste?puuuup!
gudinde spune:
elenaraluca, tin pumnii
elly_me daca esti normoponderala s-ar putea ca insulina sa iasa bine si rezistenta la insulina sa se observe doar la testul de toleranta la glucoza. Nu te apuca sa dai banii pe analize, ca-s scumpe rau. Mai bine asteapta sa vorbesti cu dr Neamtu, ca sigur iti va da o lista cu tot ce considera dansa necesar in cazul tau.
avdoral cred ca nu poti decat sa astepti: ori in timp se pozitiveaza testele, ori o sa-ti vina CM la un moment dat. Sper sa fie cu ochisori cum a fost la aryjul (care nu a mai dat pe la noi, sper ca e bine si ea si bb) careia tot asa nu-i venea CM dupa terminarea utrogestanului.
elly_me spune:
gudinde- saru'mana pt sfat
Nu am ajuns sambata la analize- nu m-am trezit
O sa astept sa vad ce-mi spune dr.- miercurea viit am programare.
In ceea ce priveste greutatea
Inainte sa incep tratamentul cu progesteron (adica acum 3 ani) aveam 50 kg- iar acum am 73 kg (inaltime 1.65)
De mancat nu mananc fff mult- de 2 ori pe zi
De obicei mananc pe la 11.00- un iaurt cu cereale si pe la 17.00- o salata de rosii cu branza (vara) sau o portie de mancarica (iarna)
Nu stiu ce sa mai fac cu kg- le-am pierdut de sub control.
Fac miscare- mananc putin - si ma ingras.
O voi rog pe dr. sa-mi recomande ceva- ma gandeam sa ma duc la un nutritionist.
Elly
elenaraluca spune:
Fetelor azi am facut pregnilul,dar din pacate d-na dr mi-a spus ca sansele de a ramane insarcinata luna asta au scazut,deoarece am mai multi foliculi dominanti!
Asta chiar nu pot sa pricep,de ce daca era un folicul erau sanse si daca sunt mai multi sansele scad!
Daca aveti voi vreo explicatie va rog sa imi spuneti!Eram asa fericita ca am si eu in sfarsit foliculi si parca mi-a taiat cineva aripile cand mi-a spus ca nici acum nu e bine!