PCOS (8)
Raspunsuri - Pagina 5
gudinde spune:
lai,
Usor de zis, greu de facut ... dar incearca sa te relaxezi si sa te bucuri de nunta.
Cu restul ia-le pe rand: faci analizele, vezi care-i problema si apoi cu o schema de tratament si incredere in Dumnezeu o sa reusesti.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by diannette
Multumesc mult. Poti sa ma treci si pe mine cu Metformin.
Done!
Gaby77, Gabrieluta,
Sper ca sunteti bine. Imi e dor de voi
elenaraluca spune:
Fetelor ce mai faceti?
Am fost iar la dr pt monitorizare,raceala mi-a trecut dar foliculii astia ma enerveaza la culme ,nu vor sa creasca deloc.sambata erau de 6 si 8 mm iar marti erau de 8 amandoi
D-na dr cum e o draguta ma incurajat si mi-a zis ca ea are incredere ca vom reusii,si mi-a marit doza la 2 fiole de gonal pe zi.Sa vad vineri daca au mai crescut si daca nu,imi da 3 fiole pe zi.
puuup!
elly_me spune:
Salutare fetelor - nu am mai intrat de mult la acest subiect dar am vazut ca sunt inca pe prima pag trecuta- numai acum am mai imbatranit
si tot nu am reusit sa raman insarcinata.
Asa ca m-am intors de unde am plecat- adica sa rezolv pr. ovarelor.
Intre timp - am facut HSG, histeroscopie operatorie la uter (mi-a taiat un sept la uter si avea si coarne - asa ca le-a taiat si pe ele) - stimulare clomifen = 0 foliculi...
Analizele hormonale nu sunt tocmai ok- cu progesteronul si estradiol-ul nu stau bine deloc.
Oricum luna viitoare imi voi reface analizele hormonale.
Dr.ginec mi-a recomandat sa merg la dr.Corina Neamtu- asa ca mi-am facut programare pe 01.07.08.
Daca ati fost la ea va rog sa-mi spuneti si mie cum este.
Gudinde- vad ca nici tu nu ai reusit sa ramai insarcinata.
Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
gudinde spune:
elenaraluca,
Nu te demoraliza. O sa fie bine; daca nu luna asta, luna viitoare.
elly_me,
Eu si denisabia nu ne masuram succesul tratamentului in .
Eu trebuie sa ma focalizez pe insulina. In boala asta trebuie sa-ti stabilesti f bine pasii si prioritatile. Pana nu am sub control insulina nu se poate vorbi de altceva.
In legatura cu dr. Neamtu: eu am fost pacienta ei inainte de a merge la dr Bajenaru. Pot sa-ti spun ca este un medic care stie meserie si este specializata pe endocrinologie reproductiva.
1 iulie ... WOW ... ai reusit sa prinzi programare foarte repede. De obicei se asteapta mult pt o programare. De curiozitate, mergi la Parhon, Sanador, Dacia Medical sau la Marinesti?
elly_me spune:
gudinde- ma duc la Dacia Medical Center la dr. Neamntu
Cand am sunat am spus ca sun din partea dr.Cecei si cred ca de aceea m-a programat mai repede.
Eu nu stiu prea multe despre PCOS- acum incep sa ma documentez.
Am ff multe nelamuriri.
Nu inteleg ce legatura are insulina cu ovarele.
Eu mi-am facut analizele- glicemia- si sunt ok- chiar la limita minima.
In acest weekend o sa studiez mai mult pe aceasta tema.
Elly
marynik spune:
elly , eu sunt pacienta dr Corina Neamtu ,merg la ea la monitorizare luna de luna , spune mi ce te intereseaza si iti raspund cu placere
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
elly_me spune:
marynik- multumesc frumos pentru ajutor
As vrea sa stiu daca trebuie sa-mi refac analizele hormonale- daca da: la ce laborator prefera si ce alte analize ar trebui sa-mi fac in plus.
Ai spus ca te monitorizeaza- in ce consta monitorizarea- imi face eco. sau..
Ce tratament faci- de cand faci trat.?
Elly
marynik spune:
Mai mult ca sigur iti va da sa faci analizele hormonale , acum depinde si cat de vechi sunt cele pe care le ai tu
Din cate am obs eu , ea prefera lab BIOS , pe mine acolo ma trimis , dar cand a trebuit sa fac prolactina mi a zis neaparat sa o fac la Sanador , nu in alta parte pt ca celelalte lab dau erori la aceasta analiza
Hai sa ti povestesc pe scurt cum a decurs prima mea intalnire cu ea
M am dus tot la Dacia , consultatia a durat cam 30 de min , mi a facut un scurt istoric de cand am avut primul cm , ma intrebat despre toate bolile din trecut , despre bolile rudelor apropiate , etc
Ma dezbracat de la brau in sus , ma controlat la glanda , la sani , sa uitat la pilozitatea de pe corp
Totul a notat in calculator iar la sfarsit mi a dat si mie o copie si mi a zis sa o pastrez ca sa o mai vada si la alte consultatii
Eu ajunsesem la ea dupa ce facusem o stimulare cu clomifen si in urma ei ma alesesem cu 3 chisturi cam de 5 cm fiecare iar cm nu mi mai venea
Cand m am dus , analizele hormonale erau f recente , cam cu o luna in urma , aveam si multe eco f recente si ca urmare nu mi a recomandat atunci sa mai fac altceva , ci sa astept sa mi vina cm si sa o sun atunci (mi a dat nr ei de mobil)
De atunci am fost la ea numai la spital la Parhon , acolo ma chemat
Monitorizarea consta in eco transvaginale sa vada daca si cand ovulez
Intre timp mi a mai dat sa repet estradiol si lh in z14 , progesteron si porlactina la o sapt dupa ov
Dupa 2 luni de monitorizare in care a vazut ca ov natural si totusi nu raman , ma trimis la un dr la Giulesti sa fac histeroscopie
Am facut o , a iesit bine si asta , a mai trecut o luna , am ovulat , nu am ramas nici de data asta
Sapt viitoare voi merge iar la monitorizare , mai departe nici eu nu stiu ce va urma...
Diagnosticul meu e steriliate secundara
Daca mai vrei sa stii si altceva , sunt aici
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe