FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mult succes cu IAD!!! Azi dr. care s-a ocupat de cazul meu de ... aproape 3 ani mi-a zis ca in cazul donatoruului imi recomanda 3-4 IAD ai apoi sa trec la FIV cu donor.
Oricum am decis inca un FIV undeva afara din tara. Sper sa fie ultimul si sa fie cu proba sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna fetelor, vin si eu cu vesti, am fost azi la Giuly, la eco, totul e ok, iar de sambata incep stimularea cu diphe. si puregon. Am luat si Menogon care il voi face in functie de estadiol. Aveam emotii pt intalnirea cu Niculescu pt ca nu am slabit decat vreo 5 kg, dar a fost ok, nu mi-a spus nimic, in schimb la o alta fata i-a zis "nu-i nimic lasa ca slabesc eu si pt tine", intrase in pamant de rusine. Are o boala pe fetele putin mai plinute.Va pup pe toate, mai vorbim, sunt franta de oboseala, abia am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

ici pt fetele dulci.
Azi z1 la mine, luni consultatia de z5 dc am chist tb sa iau MARVELON iar in z 8 sau 9 HSG-ul care sper sa fie bun. DOAMNE AJUTA !
Deci Iuca sunt cu o zi in urma ta , ne tinem de manutza. Vezi sa nu iei gigeii danezului meu sau poate are pt amandoua shi facem 2 fratiori Dc e asa noi ce suntem?
Bytzi multzumesc! Concediu placut !
Moni si eu cred k e normal sa mai incerci cu sotzul tau dc el a avut in ejaculare . Pot sa gaseasca buni la punctzia sau biopsia testiculara. Mult succes, grabitziva pt k, cu cat trece timpul cu atat e mai rau.
Dodo esti pe "AUTOSTRADA" vad. O autostrada de pe care nu te poti intoarce, mult succes. Cum de ai gasit menogon? Eu stiu k nu se mai fabrica shi se da menopur.
Evanescente eu am fost la Polisano, clinica e super iar sunt de la o Banca de sperma din Danemarca. Dc ai intrebari sunt aici

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cirip CM meu are cam 30 zile, deci cred ca ar coincide perioada. Noi ne gandeam sa stam acolo, in luna cu inseminarea, din z8 si pana la inseminare. Am auzit ca zona e foarte frumoasa. De la noi pana la Sibiu sunt aprox 430 km si e mai greu cu drumurile.
Sa fii curajoasa la HSG ca e posibil sa doara.
Daca ar fi gigeii aceluiasi danez, copii ar fi frati vitregi, iar noi am fi MAME.
dodo bafta multa
Si eu sunt intr-un proces de slabire, am inceput acum doua luni si jumatate si pana acum am slabit 7 kg.

Va pe toate cu drag

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Iuca felicitari pt slabit.. 7 kg ?misto

Cipma alatur si eu voua, sant z 3 a mi-am facut azi anal hormonale din z 3a si miercuri merg pt HSG ,m-am saturat sa o fac de atatea ori am deja 1 la Giuli facuta si a 2a la noi an oras care mi-a zis ca e OK si aici si la Chisinau cand a vazut-o ,dar dr Dracea s-a uitat la ea si a zis ca i se pare ca pe trompa dreapta sant aderente poate din urma operatiei de chist pe care am avut-o de aceea a zis sa o repet...deci eu tot timpul aveam ovulatie pe ov drept si daca trompa dreapta o fi ceva an neregula...?deci o voi face chiar daca vom merge pe FIV e trecut pe baremul de analize...ami voi face si anal de secretie...si pana an septembrie ne hotaram...uff ce mai trec lunile...iar s-a mai dus un an...
asa ca deocamdata sant intr-un pas cu voi....sper sa va reuseasca planul si sa va vad mamici de danezi...
Dodo multa bafta sa reusesti,citeste la sub "AZOOSPERMIE" ca este o fata @POP@ care a reusit cu donator asa ca mult noroc
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GArGAritza27 spune:

Buna si eu sunt noua pe aici si citind pe forum am gasit si mesajul tau. Din nefericire eu chiar trebuie sa apelez la FIV cu ovocite donate (am aflat vestea acum o luna si a fost un soc cumplit, dar asta este viatza, mergem mai departe cu fruntea sus).Mi-a fost recomandat de medicul meu endocrinolog spitalul Gilesti din Bucuresti. Inca nu am o programare facuta la Giulesti si nu iti pot da detalii despre ce trebuie facut, cat costa si in ce consta tot procedeul. La sfarsitul lunii iulie sper sa reusesc sa obtin programarea si te voi tine la curent, cu toate ca sper din tot sufletul sa nu fii nevoita sa ajungi si tu la asta.
Nu am stiut ca in Ro nu e legal acest procedeu si acum inteleg de fapt de ce doctorul endocrinolog mi-a spus ca imi va face el programarea la Giulesti.
Daca mai stie cineva ceva de Dasha, din Italia parca,(ultimul mesaj postat de ea a fost acum aproape un an); ea avea aceeasi problema dar sper ca intre timp sa fi reusit sa devina si cred ca ea ar avea mai multe detalii.Dar am incercat sa ii trimit un PM si nu are activata aceasta optiune. Asa ca draga Dasha daca citesti acest mesaj te rog scriene, sau daca are cineva mai multe detalii va rog ajutati-ma sa devin si eu .
Va poop pe toate si sunteti minunate pt ca impartasiti din durerile si bucuriile vaostre.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

cipcirip merci pt raspuns,cred ca in final o sa mergem si noi acolo am trimis o intrebare pe mail la dr.chicea radu de la polisano si dansul chiar a raspuns,a zis ca nu ne recomanda IA pt a valoarea de 5 mil/ml e prea mica ne-a recomandat FIV pt care noi nu avem bani,asa ca m-am tot gandit la varianta asta...Dumnezeu stie e foarte greu de luat o decizie in sensul acesta....Sotul normal ca vrea si el un copil al lui si eu la fel dar daca nu avem posibilati materiale CE SA FACEM ????
Se face programare pt prima consultatie am inteles,sper ca nu e ca la TM unde am stat 2 ore pana sa intram.....apoi daca la femeie este totul ok adica ovulatie,trompe permeabile se mai face si tratament hormonal????
Si cat costa o IAD cu tratament si fara????
Te rog sa imi spuneti cine stie,trebuie sa ne punem sa strangem bani...sunt oarecum linistita ca donatorii nu sunt de la o banca de din RO ca nu mai am incredere absolut deloc in medici
Scuze ca m-am intins atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

evanescente ami pare nespus de rau pt situatia voastra dar chiar nu puteti sa faceti un credit ceva ca e pacat cu o asa valoare sa aj sa va ganditi la donator.....si sa stii ca nici varianta asta nu e asa sigura,sant fete care au facut si cate 10 IAD si tot nu au reusit si ca sa ancerci 2,3,4,tot acolo ajungi ,la Polisano ai auzit fetele ca aj 20 mil o IAD ,la Giuli e 2,5 mil dar nu stiu cat e de buna sperma....trat pt IA nu e asa scump depinde de dr ,eu 3 le-am facut pe ciclu natural iar 1 cu jum pastila de closty..depinde.....eu te sfatui sa te gandesti bine,cu IAD pierzi si timp,eu am 2 ani de cand am facut prima IAD,ba aveam ovulatie ba nu.. si uite acum...si bani s-au cheltuit..drumuri,IAD dr...mai bine faceam FIV de la inceput cum mi-a zis Niculescu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

bytzi iti multumesc pt sfaturi,stiu ca nu 100%
ca se prinde din prima,dar noi suntem la capatul puterilor si am face orice sa avem un copilas,si sotul e de acord dar bineinteles ca nu o sa renuntam niciodata ca sa avem si propriul nostru copilas...am zis sa incercam totusi este o procedura relativ simpla si macar stim ca am incercat ceva....asa mai stam 2-3 ani si asteptam degeaba si atunci o sa ne para rau....
Poate peste cativa ani o sa ne permitem si o FIV si atunci nu o sa stam pe ganduri....nu stiu nici eu e foarte greu dar trebuie sa fac ceva simt ca pierd vremea asteptand un miracol
Nu am stiut ca e asa scump la Sibiu o sa iau in calcul si Bucuresti cu toate ca e foarte departe

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

@POP@, foarte frumoasa povestea voastra, felicitari, sa ai o sarcina cat mai usoara. Ma bucur ca ne-ai povestit, sincer m-ai facut sa cred si mai mult ca poate voi reusi si eu. Si eu fac cu donator deoarece sotul nu are nici un, dar deja ne-am obisnuit cu ideea, maine incep stimularea. Iti apreciez curajul si sper sa-ti calc pe urme.
cipcirip, iuca, ma bucur ca incepeti amandoua de manuta, pentru ca vedeti ce mult conteaza sa mai ai pe cineva alaturi cu care sa poti impartasi aceste probleme. Va doresc tot binele din lume si succes. Menogonul probabil il dau la fetele care fac FIV la Giuly, altfel nu-mi explic. Mie mi l-a dat dna dr, nici nu stiam ca nu se mai fabrica.cipcirip, multumesc de "AUTOSTRADA", asa e, sper sa fie cu sens unic.
iuca, dar stai bine cu slabitul, poate la Polisano nu dai de doctori ca Niculescu. Va multumesc de urari
bytzi, trece timpul, asa ca dai bice, stiu ca nu e placut HSG dar daca ti-a recomandat dr n-ai incotro. Multa bafta, iti tin pumnii, si eu trebuie sa merg vineri din nou la Bucuresti, asa ca hai la plimbare. Si mai e si caldura asta de te sufoci prin Bucuresti.
evanescene,nu vreau sa-ti dau eu sfaturi, dar la valoarea pe care o are sotul tau nu cred ca trebuie sa te gandesti la donator. Sotul meu nu are nici un, de aceea incercam cu donator, pentru ca efectv nu avem alta sansa. Eu am facut la Giulesti 10 IAD, dar din pacate, la fel cum ti-a zis si bytzi, am pierdut timpul, baniisi rabdarea pe holurile spitalului. Sincer iti spun ca si noi am facut un credit la banca pt a putea incepe FIV-ul. Stiu ca e greu, nici pe mine nu ma dau afara banii din casa, dar lasa-i sansa sotului tau de a fi TATA. Eu ma uit la al meu, s-a obisnuit cu ideea ,dar stiu ca i-a fost greu. Va doresc sa va intareasca Dumnezeu si sa va ajute sa luati cea mai buna hotarare.

Mergi la inceput