FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Moniland multumesc mult asa ma gandeam si eu dar vroiam sa stiu si alte pareri
Cipcirip tot in august ma gadeam sa incerc si eu o IAD la Sibiu. Eu am HSG facut, ar trebui sa repet doar niste analize de sange si de secretie pntru ca analizele mele deja au facut un an vechime.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna fetelor, ce liniste aici, pe unde sunteti, a-ti plecat in week-end?
red]cipcirip, ma bucur ca dupa atatea framantari si cautari ai gasit locul potrivit unde sa incepi sa faci ceea ce doresti. Sa te ajute DD sa reusesti din prima.
Eu sunt z16 de inhibare ii dau bice cu injectatul, iar joi ma duc la Giuly la eco si sa iau tratamentul pt stimulare.
bytzi, moniland, iuca[/red], va salut si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca pai at ne luam de manutza
[b]dodo
multumesc shi itzi urez succes in continuare la FIV.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna fetele mele dragi
cipcirip am totusi o nelamurire
din ce am citit eu pe site-ul BS poti comanda acolo in functie de prferintele tale si oferta lor
ce nu inteleg eu e de ce deabia in ziua cu IA iti da lista sa o consulti, sa iti alegi din ce au la sibiu
daca nu iti place nimic
nu era mai bine in functie de grupa ta sanguina etc etc sa le spui din timp de la ce nr. donator vrei gigei si ei sa ii conamde dupa ce faci eco in z 8 ca am citit ca ajung in 4 zile
e ce pretentioasa mai sunt am uitat tratam de la giuly
de fapt nu e asta e suspiciunea mea fata de sistemul medical din Rom
ma gandesc sa nu fie o sarlatenie sa ia banii mai multi avand in vedere prov din danemarca, folosesc descrierile de la ei de pe site si spm sa fie a sibienilor,
asa aveai fiola ta trimisa la clinica dar conf comenzii tale personale,

e imp e sa fie bb
sa dea Dumnezeu sa reusesti sa nu mai fie nev

Mergi la inceput

Monty, aceleashi suspiciuni le aveam shi eu. Eu cand le-am scris prima data am mentzionat k vreau cu de la BS din strainatate deoarece nu am incredere in anal care se fac in tzara donatorilor. Ei mi-au raspuns ca fac IAD cu de la o banca din Danemarca. (nu au spus despre ce banca e vb) Eu am scris bancii Cryos k vreau sa apelez la ei pt o IUI shi as vrea sa shtiu cu ce clinica din Romania colaboreaza. Atentzie! Cryos din Danemarca nu trimite decat cabinetelor , policlinicilor pe cand Cryos din NY trimite shi pers fizice. De aceea a tb sa aflu cu ce clinica lucreaza ei. Mi-au rasp f repede shi raspunsul a fost k ei colaboreaza cu clinica Polisano din Sibiu shi mi-au dat adresa de mail a embriologului Julia Raicu pt a o contacta. Articolul acela k recolteaza de la sibieni m-a dat shi pe mine peste cap.
Clinica Polisano are pe stoc de toate sortimentele, de aceea putem alege donatorul at. In orice caz nu potzi afla f multe : culoare ochi, par, grupa sanguina, profesie shi cred k , conteaza f mult RH-ul tau shi dc ai avut CMV ca sa vada dc itzi pot da de la un donator cu anticorpi de CMV sau nu.
Pe site-ul Cryos din Danemarca am citit ca at cand e transportata sperma ac e insotzita de doc (cu ID donator shi altele). Putem cere acel pai care a fost fol la inseminare ca sa ne convingem ca ni s-a dat ce am cerut.
Am intrebat-o pe dr Mutuliga despre art acela din ziar cu donatorii sibieni shi mi-a spus ca au incercat sa recolteze dar au renuntzat pt ca nu le-a placut donatorii shi ca dureaza f mult timp sa se faca anal pe ei (6 luni) .
Cam asta e, dc vrei itzi dau adresa de mail a dr embriolog Julia Raica shi ii scrii shi tu , o intrebi dc tzi se poate da acasa paiul , ambalajul gigeilor si dc se poate afla mai multe despre donator decat culoare par, ochi, profesie , greutate shi inaltzime.
Cryos scrie pe site ca numai clinica are acces la date mai aprofundate dar shtiu ca ac se platesc.
Sa-mi spui ce ai facut

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

quote:
Originally posted by @pop@

Moni, donatorul nu l-am ales in nici un fel. Inainte de punctie i-am spus dnei doctor sa fie pregatita in acest sens, iar dansa a venit in momentul in care am aflat ca la sotul meu nu se gaseste nimic cu o foaie de hartie pe care erau trecute caracteristicile fizice, grupa de sange si pregatirea scolara a donatorului. Dansa a avut grija a fie oarecum similar cu sotul meu. Eu, sincera sa fiu, nu ma asteptat sa fie cazul sa apelam la aceasta varianta, dar poate a fost spre bine.

@pop@ a facut pana la urma FIV cu donator. Am copiat aici mesajul ei ca sa ramana la acest subiect

Mergi la inceput

Moni un ca ne-ai adus pe prima pag.
Fetelor eu nu shtiu ce RH am. Dc il am negativ imi tb donator cu RH pozitiv? Dar dc il am pozitiv tb donator tot cu pozitiv?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor noi ne-am hotarat sa incercam o IAD la Sibiu.
Azi sunt in z2 am fost sa imi refac niste analize de sange si peste cateva zile ma duc sa fac si niste analize din secretie. Cand am rezultatele imi fac programare la Polisano. HSG am facut-o anul trecut. Daca ies analizele bine dupa urmatorul CM am sa fac inseminarea. Cam asta-i planul, deocamdata.
Cipcirip ar fi bine sa ne tinem de manuta si sa ne intalnim acolo.

Va pe toate cu drag

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Iuca avem toate shansele sa ne intalnim dc imi ies cartzile cum tb. Eu ashtept CM-ul astazi shi HSG-ul il fac luna aceasta. Dar mai am shi chistul ala nenorocit shi dc nu scap de el nu pot face stimularea. Dc totul e OK ne tzinem de manautza in aug. DOAMNE AJUTA!

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

CIPCIRIP si IUCA mult succes si dumnezeu sa fie cu voi.

toate fetele.

Mergi la inceput