FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

eva eu te sfatui sa nu mai stai mult pe ganduri ,uite o fata tot de aici de pe forum tare draga mie au avut an trecut o spermograma de 15 mil si peste ani au ajuns la azoo,asa ca nu e timp de pierdut....si sant o gramada de fete care stiu ca au facut credit pt FIV ....antradevar e greu cu drumurile te anteleg perfect caci si eu sant an aceeasi situatie am de facut 400km pana la Bucuresti,dar asta e situatia... si nu te supara...nu lasa timpul sa treaca ca nu stii mai terziu ce valoare ve-ti mai avea la spermograma si e pacat. te stiu de la Azoospermie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor va citesc din umbra

am vazut ca sunteti pe val:BAFTA MULTA! sa fie totul bine
pe toate fara exceptie

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

dma2007, multumim de urari si ma bucur ca mai treci, din cand in cand, pe la noi.
Multa sanatate, tie si lui BB, si sa ai o nastere cat mai usoara

Mergi la inceput

Dma ati doresc nastere usoara si sa va dea dumnezeu o minune de fetita ,sa fie sanatoasa si sa va puteti bucura de ea..dumnezeu sa va ajute

Dodoeu HSG o fac la noi an judetmult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetelor, am trecut sa va salut, sa va tin pumnii si sa dea d-zeu sa fie multe reusite vara asta.
montyce mai faci? mult succes si te
iuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

evanescence incercati si cu niste naturiste, ma gandesc la Multi Maca in special, poate reusiti totusi sa-i inmultiti si un control la urolog daca nu ati fost, poate are varicocel si se poate imbunatati situatia.
gargarita eu iti doresc bun venit pe DC si sper sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede
dma mai ai un pic pana nasti, ce repede a trecut timpul
bytzi,cipcirip, inna, dodo, montytaiana,gabriela, va pe toate cu drag

Mie hormonalele mi-au iesit bine, saptamana viitoare fac si analizele de secretie, mai rau e ca rezultatele la secretii ies in 3 sapt.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Uauuu Iuca mi-ai luat-o anainte,mie de abia dupa o saptamana ami da rezultatele la hormonale,deci vinerea viitoare...miercuri mai fac odata HSG si anal de secretie se fac la noi anafara de clamidia..uff provincia asta nici macar niste anal nu putem face....si miercuri seara plec la mare pt o saptamana sa m-a mai relaxez si eu un pic,ca am capul an toate partile...va pup pe toate si sa mai vedem si pe aici o reusita ca la azoo avem deja una dupa mult timp de asteptari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

bytzi asa mult dura si la noi pana nu demult, iti doresc distractie placuta la mare

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dimineatza
va pupic pe toate si va sustin din umbra
Dma - deabia astept sa ne dai vestea ca iti ti ingerasul in brate
chiar ce repede trece timpul
anii chiar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Asa este Ana, trece timpul. Un singur avantaj din faptul ca nu am copii este ca nu-mi dau seama ca imbatranesc
Dma,inca un pic si o vei avea pe Maria Andreea in brate. Sa mai intri si sa ne zici noutati.

Mergi la inceput