FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6
Raspunsuri - Pagina 11
iuca spune:
moniland
Fetelor mie rezultatele la analizele de secretie o sa iasa pe 22 iulie si cam pe 24-25 cred ca o sa-mi vina rusii. Voi vand ziceti sa-mi fac programare la sibiu, pe 23-24 iulie sau dupa mentruatie?
Eu ma gandeam inainte de menstruatie, ca sa imi dea si reteta de stimulare si sa incep sa o iau imediat dupa CM. Dar ce ma fac daca imi vin iar rusii pana ajung acolo, adica pe 23-24? Voi ce ziceti?
ptr toate fetele, ca imi e sa nu uit pe cineva.
aspiranta la - din august 2005
vio
montytaiana spune:
iuca eu zic sa suni
pt ca stimularea o sa fie oricum una usoara
si in functie de discutia pe care o purtati si de istoricul tau va putea sa aprecieze ca sa iti prescrie
abia apoi zic eu sa mergi la monitorizari
iuca spune:
montytaiana, ma gandesc ca e prea devreme sa sun acum. Eu vroiam sa ma duc cu toate analizele facute, si in baza lor sa imi dea reteta ptr stimulare. Eu data trecuta am facut stimulare cu clostylbegit 2/zi si am avut un singur folicul care a credcut pana la 18mm. Parca as vrea ceva mai puternic
vio
iuca spune:
Nici prea multe drumuri nu as vrea sa fac pentru ca sunt cam 900 km dus-intors si tb sa-mi iau liber de la munca 3 zile, o zi ma duc, o zi stau acolo si o zi ne intoarcem. Chiar e obositor de condus, chiar daca vom conduce amandoi. Cu trenul am face 9 ore.
vio
montytaiana spune:
da nu stiu ce sa zic
eu totusi zic sa suni inainte sa intrebi daca dl dr e de acord sa iti prescrie stimularea prin telefon
si revii in ziua 23-24 cu toate valorile de la analize si vezi ce anume iti spune sa iei
ca poate totusi nu mai e nevoie sa te invoiesti si sa stai pe drumuri
si ca sa nu cumva totusi sa ratezi luna asta sa suni pe 23 si sa zica de ce nu te-ai dus ca tr sa te duci acolo
cred ca asa e cel mai bine
pupici
sunt alaturi de tine
iuca spune:
montytaiana multumesc ptr sfat, eu am rezultatele la analizele de sange (FSH, LH, estradiol, prolactina, CMV IGM, Toxoplasma IGM), mai imi trebuie doar rezultatele la analizele la secretii (clamydia, mymoplasma, ureaplasma, PAP). Anul trecut erau bune, sper sa fie si acum.
Reteta de stimulare mi-o da dupa hormonale, deci as putea sa ma duc si acum, dar as fi vrut sa le am pe toate la mine, si mai ales vroiam si fiu sigura ca sunt negative rezultatele la secretii.
vio
dma2007 spune:
fetele
iuca suna si intreba-i pe ei cand ar fi mai bine sa mergi
sunt convinsa ca stiu cel mai bine pt ca probabil merg multe fete din tara
monty tu ce faci? incerci si tu la polisano?
32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
iuca spune:
dma, am sa-i sun sa-i intreb
Tu ce mai faci, cum te simti ?
vio
montytaiana spune:
nu Dma nu am sa incerc
mi se pare foarte scump si oricum am vazut eu cam cat la % sunt sansele de reusita
daca inainte dadeam vina pe dr
stand stramb si judecand drept
am ajuns la concluzia ca e pur mana divina sa reusesti
probabil ca tr sa meriti intradevar
si deasta ma bucur din suflet ca tu ai reusit, pt ca mi-e mi-a fost limpede in minte din prima clipa ca ai sa reusesti, nu stiu de ce dar asa am simtit, tare mult as vrea sa te cunosc pe tine si pe puiul tau cand va veni vremea
pt ca din cate m-am interesat pana acum sansele de reusita la IA
(si zic IA pt ca tocmai asta vreau sa subliniez-ca nu cred ca motivul nereusitei ar fi sperm donoru) sunt ffffff mici
cipcirip spune:
Iuca eu zic sa te duci inainte de menstruatie sa vada dc eshti in regula, dc ai vre-un chist ceva. La stab tratamentului conteaza doar FSH-ul iar dc e sa se modifice ceva trimitzi anal prin fax. Conteaza sa spui cu ce ai facut stimulare pana acum shi cum ai raspuns k sa-ti dea ceva mai bun. Medicamentele le potzi lua de la o farmacie de langa ei ( care face parte tot din marea firma Polisano) dar sa ai o gentutza frigorifica cu tine pt k e prea cald afara.
Fetelor eu azi z 5 am fost la eco, chistul e tot acolo shi tot cam la ac dimensiuni . De azi am inceput AC Marvelon dar dr de aici mi-a spus ca nu scap doar intr-o luna cu AC de el. Cred ca pierd "trenul" de august. Ori fac IAD fara stimulare ori continui pe AC pana scade shi dc nu scade il operez. Joi fac HSG shi o sa iau augumentin incepand cu ziua in care fac HSG shi continui inca 6 zile . Asta ca sa nu mai dau banii pe anal de secretzie care le aveam bune dar erau din 2006 ca cica Augumentinul asta le rezolva pe toate shi k dc nu am scurgeri, semne k as avea ceva nu are rost sa le fac. Dr de la Polisano mi-a zis ca nu tb sa le refac dar la insistentza mea a zis sa le fac. Voi ce ziceti?
Cirip