FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dodo

incet incet incep sa apara si rezultatele
este rasplata pentru ambitie si rabdare

iti tinem pumnii si ne pregatim de petrecere
asteptam cu sufletul la gura

hai cu vestea buna sa ne incalzesti sufletele
suntem insetate de vesti bune si reusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Hop si eu , acum am ajuns de la Bucuresti, am citit repede ce s-a mai scris,montytaiana, iti multumesc ca te-ai gandit la mine, si abia astept sa va dau de veste!!!!
Ce a tinut de mine si de sot, noi am facut, acum doar Bunul Dumnezeu va hotari ce se va intampla. Pana in acest moment m-a ajutat, si astazi am avut norocul si am intrat prima la ET, IAR IN ACEST MOMENT AM IN BURTICA 3 EMBRIONI, frumosi si fara fragmentatii. Doi au 8 celule, iar al 3-lea are 6 celule.
Sunt foarte emotionata, dar de acum trebuie sa stau cumintica prin casa.
Va multumesc din suflet pt sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo @dodo@! Vezi cat de cumintica stai ca daca nu esti genul faci mai mult rau. Organismul nu trebuie sa sufere socuri. Bafta multa si asteptam testul pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Dodofelicitari din tot sufletul pt curajul tau si pt nu ai ancetat sa lupti..mai ales avand an vedere ca esti atat de departe si stiu cum e....dar dupa ET ai plecat direct acasa ?pe masina?eu si dupa IA ami era frica sa nu iese tot de acolo.......antradevar deacum doar dumnezeu v-a decide pt voi,ati doresc sa ti se amplineasca visul de a deveni mamica

Cip pe unde esti?ce mai faci?
Iucamulti pupici
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

dodo FELICITARI pt puiutii din burtica sa dea Domnul sa ramana toti la tine in burtica inca 36 sapt (parca atat e termenul ptr tripleti )
Eu maine sunt in Z21 si m-am gandit sa ma duc sa fac progesteronul.
bytzi,Tabitha, cipcirip, moniland, montytaiana,dma va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Bravo Dodonel, felicitari!!! Super, acum ai 3 dodonei grasutzi in burtika , sa ai grija de tine. Un sfat, nu bea lichide f f reci , nu e bine sa ajunga in burtica lichide cu contrast mare de temperatura .
Bytzi mi-a fost dor de tine, bine k te-ai intors odihnita shi destresata. Lasa lucrurile sa mearga de la sine si o sa fie bine.

Fetelor , eu nu reushesc sa ma programez la un dr bun cu eco cu sonda, totzi care sunt buni sunt suprasolicitatzi iar dc spun k vreau in z 2 sau 3 se mai shi inchina, k cica ce caut eu la eco in ziua aia? Are ceva dc fac eco abdominal? Cunosc o dr f f buna care vede shi ce ai mancat dimineatza numai ca nu e ginecolog. Eu tb sa aflu dc mai am chistul ala in z 2 sau 3 atat, ca sa incep tratamentul. Mi s-a specificat de dr Mutuliga ca tb eco cu sonda dar dc nu gasesc? Shi dc gasesc nu vad nimic. Dr care mi-a facut HSG nu vedea nimic, data trecuta nu-mi gasea ovarul drept, sau mi s-a parut mie k tare mult a cautat pe acolo.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dodo: Bravo , bravo , bravo . Si multa bafta in continuare.

Cirip: nu pot sa te ajut, ca nu stiu.

Va pupacesc pe toate. Si o zi bestiala la toti.

Mergi la inceput

Dodoam uitat sa te antreb cum te-ai descurcat cu dr Niculescu ,a fost OK ?

Mergi la inceput

Fetelor am uitat sa va spun ca anainte sa plec an concediu am facut si HSG ,se pare ca e an regula dupa spusele dr de la noi...dar mie mi se pare ca a iesit tot ca cea care o aveam facuta si dr Dracea zicea ca e ceva cu trompa dreapta ca nu e an totalitate permeabila,acum astept rez pt Fsh sotului care al vom avea antr-o saptamana[dupa 5 luni de trat] si apoi vom decide ce vom face,daca a mai scazut vom merge la Buc sa facem anal genetice ca am prog pe 31 iulie la Medlife si apoi mai vedem ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

ehe dodo trei puiuti
si care pe deasupra evoluasera f f f bine
noi te pupam iti gacem galerie
si tot

Mergi la inceput