FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dodo draga: ma bucur enorm ca ai reusit sa ai 4 ovocite bune si ne rugam in continuare sa fecundeze toate, sa se divida ca la carte si sa se prinda cati embrioni vrei tu. De-acuma stai linistita, ca numai Doamne Doamne stie cum vor decurge lucrurile. Ce a tinut de tine, ai facut. Incearca sa te relaxezi ca sa primesti embrionii in burtica cat mai bine. Te pupic si suntem cu tine, nu uita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Felicitari Dodonel . O sa ai 4 Dodonei frumoshi shi lipicioshi
Iuca acum sunt pe AC deci se exclud produsele naturiste. Luna viitoare vreau sa fac inseminarea , nu mai am timp de tratamente . Succes la prima intalnire cu dr Chicea. Eu m-am dus la dr Mutuliga pt ca mi s-a spus atunci ca numai ea shi Ispashoiu sunt in clinica dar cand am ajuns acolo l-am vazut shi pe dr Chicea care venise special pt 2 paciente. Peste fix 2 sapt ar tb sa fac shi eu eco de zi 2 sau 3 sa vad dc mai am chistul shi dc nu mai e incep tratamentul cu menopur. Am aranjat la o farmacie sa mi-l aduca si sa-l ridic doar dc mi se da OK pt stimulare. Apoi tb sa ajung in z 9 sau 10 la Sibiu pt eco sa vedem ce foliculei am produs.
Bytzi te asteptam deconectata, odihnita shi "prajita" frumos. Mi-e dor de tine.

Fetelor mie incepe sa mi se opreasca sangerarea, mai am cateva picaturici. Cred ca endometrul meu e facut praf dupa HSG-ul asta, nu cred k mai are ce sa-mi curga la CM-ul urmator.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Tabitha ti-am urmarit povestea de muuulta vreme...Iti doresc muuulta bafta si DD sa fie alaturi de tine!Ma bucur ca ai revenit cu forte proaspete....intr-o vreme am crezutr ca ai abandonat lupta....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna fetelor m-am antors si eu din concediu asa cum a spus si cip odihnita si prajita am prins o saptamana OK si chiar nu m-am mai gandit deloc la problema noastra care ma macina de f multi ani.....cip si mie ami era dor de tine si de toate fetele de aici

Dodo chiar eram curioasa sa vad ce ai facut ,deabia am asteptat sa citesc ,sa stii ca m-am gandit la tine,ati doresc mult noroc an continuare si dumnezeu sa-ti fie alaturi sa reusesti sa fii mamica....
toate fetele fara exceptie

Mergi la inceput

Kora: Iti multumesc pentru sustinere. Sa ne dea Dumnezeu tuturor minunea de a ne tine intr-o buna zi copiii in brate. Eu am fost nevoita sa fac o pauza dupa sarcina extrauterina; socul emotional a fost mult prea mare si am vrut sa-mi revin complet. Apoi au intervenit probleme de serviciu care nu mi-au permis sa continui investigatiile. Insa acum m-am inarmat cu optimism, rabdare si tot ceea ce trebuie pt. o noua batalie.

Va doresc o sambata frumoasa si cu vesti bune, din orice parte ar veni ele. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Va multumesc mult de sustinere. Si eu sper sa se iubeasca toti 4, dar din pacate inca nu va pot da nici o veste. Asa am eu noroc tot timpul si bineinteles ca nu-mi raspunde nimenila spital. Nici dr. pe mobil. Ca sa vedeti, nici orange-ul nu merge azi si trebuie sa sun pe pe RDS. Va dati seama ca dr. cand vede nr. asta nici nu-l baga in seama. Dar mai incerc si cum aflu ceva va spun.
Va pup

Mergi la inceput

Dodo: galerie pt. tine.
Asa asteptam toate un raspuns cat mai bun de la tine:
Tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Uraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Tocmai am vorbit cu dna dr si mi-a spus din prima ca are o veste foarte buna pt noi. S-AU FERTILIZAT TOTI 4, maine la 10,30 trebuie sa sun din nou.
Au fost tare iubareti, nu?
Va multumesc din suflet pt galerie, si ramaneti alaturi de mine

Mergi la inceput

Bravo, Dodo, felicitari si maine asteptam o veste la fel de buna de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Felicitari Dodo tinem pumnii in continuare
Bytzi ma bucur ca ai revenit odihnita si prajita frumos

Va cu drag pe toate, fara exceptie.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput