FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Tabitha, iti multumesc mult inca o data, mi-ai ridicat moralul foarte tare. Iti tin pumnii de pe acum pt 28 iulie, e bine ca te-ai hotarat si mergi in alta tara, caci vezi la noi cat stai pe sali si nu te baga nimeni in seama.
Te pup, ma duc la somn ca am 300 km de mers pana in Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

dodo mult noroc si ovocite mature.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Dodonel tzin pumnii sa fie totul OK. Sa rezulte embrioni frumoshi shi lipicioshi.
Tabitha alegerea ta a fost f buna, nu vei regreta. Tzin pumnii pt 28 iul sa tzi se dea OK pt FIV. Cam in perioada aceea o sa fiu shi eu in focuri pt prima IAD .
Moni eu nu prea shtiu ce sa fac. Dupa HSG-ul din 3 iul am tot sangerat , nu f mult dar cred k mi-a scazut endometrul shi mai mult. O alta intrebare a mea ar fi , lichidul ala introdus nu a daunat endometrului? Eu cred ca ar tb sa mai aman o luna inseminarea chiar dc scap de chist. Din ce am mai citit pe aici am aflat ca poti ramane insarcinata imediat dupa HSG deci nu ar dauna endometrului. Am pitici pe creier cum spunetzi voi .
Iuca vezi k a dat Blanche nishte link-ri despre adoptizia de embrioni la un subiect deschis de ea. Ar fi bine sa le salvezi pe prima pagina pt k sunt fete care poate doresc sa apeleze shi la ac varianta.
Monty , Inna, Dma , Copilutzu

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

dodo: probabil la ora asta deja ai facut punctia, asa ca ce a fost mai greu a trecut. Sa speram ca au rezultat ovocite bine dezvoltate si vor fecunda toate. Acuma iti ramane sa stai linistita, sa ajungi cu bine acasa (daca te intorci pana la ET) si sa iti pregatesti organismul pt. a primi embrionii care vor rezulta. Pumnii stransi in continuare, da? Stii ca suntem cu gandul si sufletul alaturi de tine. Saru-mana pt. sustinere.

Cipcirip: eu am facut IAD in luna imediat urmatoare dupa HSG; in acea luna nu am ramas insarcinata, dar in urmatoarea luna da. Asa ca sanse sunt. Cu optimism inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dodolina noastra suntem alaturi de tine
de abia te asteptam sa ne dai vesti
te vom sustine toate cele 14 zile pana la aflarea rezultatului, care sunt sigura va fi unu bun,
pupici, si incearca sa nu te stresezi, e f imortant si mai stiu ca e si usor de zis/sfatuit greu de facut

cirip - si eu stiu cateva fete care au ramas imediat dupa HSG, poate a fost ceva peacolo, neimportant dar care impiedica
eu zic sa incerci
o sansa in plus
si gazul/solutia nu afecteaza endometrul si nici zigotul in caz ca se prinde , mai ales ca ai facut in z7 - faci IAD z14-15
implantarea peste o saptamana
eu iti tin pumnii
sper sa incerci sa ne povestesti cum a fost la sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

dodo sunt si eu alaturi de tine, sper sa mearga totul bine
Tabitha bafta multa la Szeged
cipcirip nu cred ca HSG afecteaza endometrul, poti incerca si niste produse naturiste pentru ingrosarea endometrului
Eu mai am o saptamana pana ajung la Sibiu,

monty, bytzi, inna, moniland, dma

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

iuca: multumesc pentru urare si iti doresc multa bafta la Sibiu (sa ne tii la curent cu ce faci acolo, ca nu se stie cand ajungem si noi pe la Sibiu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Tabitha multumesc mult poate nu o sa fie cazul sa ajungi la Sibiu (decat in vizita) si vii de la Szeged cu burtica

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Iuca: ma treci si pe mine pe prima pagina? Istoria mea: ICSI cu biopsie testiculara la sotul meu - nereusit in Turcia, 4 IAD la Giulesti cu Moisa, a patra terminata cu extrauterina, acuma ma pregatesc de FIV cu donator la Szeged cu dr. Zadori. Te pupic dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna, va multumesc mult de tot pentru sustinere si pt ca va rugati pt mine.Tot ce a tinut de mine am facut, de acum numai Dumnezeu decide.
Abia m-am intors si cand am deschis netul am fost surprinsa in mod placut ca bat atatea inimi alaturi de a mea.
Am fost prima la punctie, a fost totul ok, cu exceptia faptului ca si acum rade sotul de mine cat am batut campii dupa anestezie. Eu care nu sunt prea vorbareata, cand am iesit din sala am vorbit in continuu.
Din cei 9 folicoli cati se vedeau la eco, doar 4 sunt buni. Maine la ora 10,00 sun la Giuly sa-mi spuna cati din ei se vor iubi cu, si vor ajunge inapoi in burtik.
Intradevar nu a fost atat de rau precum credeam, ma simt destul de bine, doar burtik ma doare putin.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput