FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Fetelor, nu am avut net, abia acum am citit ca sunteti toate alaturi de mine si va multumesc mult.
moniland, bytzi, cipcirip, iuca, tabhita, montytaiana, imi sunteti de mare ajutor, alaturi de voi mi-a fost mai usor, desi, trebuie sa recunosc, mi-a fost foarte frica de acest FIV, dar cu sfaturile voastre si simtindu-va tot timpul langa mine mi-a fost mult mai bine. Va multumesc din suflet si sper ca peste 14 zile sa va bucurati alaturi de mine.
bytzi, asa mi-a spus dna dr, ca pot pleca acasa si dupa punctie, si dupa ET. Mi-am lasat scaunul mai pe spate si am plecat la drum. Ai un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dimineatza dragele mele
ce ma bucur ca suntem toate animate de optimism
Dodo stai fara grija suntem aici alaturi de tine
nu iti face griji , chiar ne dorim din inima sa reusesti
orice iti trece prin cap zilele astea intreaba-ne si
tine-ne la curent si cu starile simtomele tale
pupici multi si sper ca minunea sa se intamplea

iuca ai emotii mai ai un pic si tr sa te prezinti la sibiu, iti tinem pumnii de pe acum
moniland, bytzi, cipcirip, tabhita, gabri-ela , dma, inna
cate un pupic la fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

dodoincearca sa stai cat mai cumintica, cat mai linistita, sa nu te stresezi, sa ai grija de tine, de acum totul depinde de DD. Doamne Ajuta!
montytaiana asa este, am emotii. Duminica dimineata plecam, sunt cam 430 km pana la Sibiu. Deja ma gandesc ce sa luam la noi, pe ce traseu sa mergem. Multumesc ca te-ai gandit la mine

ptr toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

iuca, poate iti dam noi o idee. De unde esti?
Va pup si eu.

Mergi la inceput

moniland sunt din galati

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetele!
iuca ai 2 variante: galati-sendreni-lacul sarat-buzau-valenii de munte-brasov- fagaras-sibiu( varianta asta cred ca e mai putin aglomerata)
sau

galati-tecuci-adjud-harman-codlea-fagaras-sibiu
distanta e aceeasi!

bafta multa!tin pumnii
dodo daca se prind trei dodoleti mici...

va pup pe toate!

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

dma multumesc mult noi ne gandeam la ceva apropiat de a doua varianta, ma gandeam ca e mai putin aglomerat si peisajul e mai frumos. Adica Galati-Tecuci-Marasesti-Sf Gheorghe-Brasov-Fagaras-Sibiu.
Tu mai putin pana sa iti tii puiul in brate, spune-ne cum te simti, cred ca abia astepti.

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna pretioasele mele sustinatoare. M-am tot gandit la posibilitatea venirii pe lume a celor 3 dodonei , cred ca cel mai greu o sa ma descurc cu taiatul celor 60 de unghii odata. Stau cat se poate de cuminte dar nu prea imi reuseste, nu este firea mea sa stau prea mult in pat, acum imi vin in minte toate activitatile pe care le-as avea de facut, dar ma abtin. Va rog sa-mi spuna cineva cat trebuie sa iau Medrol, de la spital mi-au dat 5 pastile
si le termin astazi, sa mai cumpar altele sau nu? Am nevoie de reteta?
pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dodo: daca ti-au dat doar 5 pastile inseamna ca doar atat trebuie sa iei(de la Giulesti iti dau exact pentru cate zile ai nevoie).Daca,insa,nu vrei sa respecti ce ti-au dat dr.,atunci poti lua pana la ET si nu iti trebuie reteta.De exemplu,mie la ambele FIV-uri mi-au dat doar intre punctie si ET.La primul FIV am respectat indicatia,insa la al doilea am luat de capul meu pana la ET(vazand ca altor fete le prescriau pana la ET,fara niciun motiv aparte).Si mai ales,citind pe forum ca medrolul e indicat mai ales la FIV+ICSI,sa nu respinga organismul embrionii(sa-i considere corp strain),eu facand ICSI,am ales sa iau pana la ET.Si nu mi-a daunat cu nimic,ba cred chiar ca m-a ajutat,caci a fost FIV reusit.Bafta!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Dodoce mai faci ,ceva simtome

Fetelor ce mai faceti pe unde v-ati ascuns... va pe toate

Mergi la inceput