FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6
Raspunsuri - Pagina 15
cipcirip spune:
Tabitha , eu nu sunt din Buc dar nici nu doresc sa particip la un astfel de interviu, mi-e frica chiar dc ma asigura ca nu-mi vor arata fatza. Este un sub "Campanie de responsabilizare a autoritatilor" aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120449 unde fetele cauta o pers care sa le ajute sa fie auzite shi cred ca ar fi bine dc ar lua legatura cu ac persoana.
Dodo succes. E pt prima data cand aud ca se pot face injectziile shi in maini. In fund sau in burtika shtiam doar.
Iuca mai ai putzin
Bitzy cum e apa? Ai facut HSG? Concediu placut in continuare.
Fetelor , eu m-am simtzit cam rau dupa HSG, am avut o stare de greatza, molesheala cu dureri ca la menstruatie primele pana astazi shi din ziua a 3-a dupa HSG am inceput sa sangerez putzin. E normal? Mi-e ca am facut vre-o rana. Azi e a-2-a zi cu sangerare.
Cirip
@dodo@ spune:
fetelor, vin din nou cu vesti, din fericire bune. Ieri am fost la Giuly la eco, z 10 de stimulare. Sunt tot 9 folicoli, cel mai mare de 16,5, iar endometrul 17. mai am astazi tratament, maine fac pregnylul, iar vineri am punctia. Incep deja sa am emotii.
cipcirip, mie mi-a zis dna dr ca le pot face si in maini, mi s-a parut mai usor decat in burta. Dar a trecut, sper din inima sa reusesc din prima sa nu mai fac altele pt ca urasc injectiile.
Va pup pe toate si va tin la curent cu ce urmeaza
cipcirip spune:
Dodolel tzin pumnii ca reusheshti din prima. Wau , ce endometru mare ai. Eu il am mic shi tb sa mi-l cresc neaparat.
Moni, nu shtii dc menopurul ajuta sa creasca endometrul?
Cirip
inna30 spune:
monty..si mult succes.
andreea tu ce mai faci? esti bine? nu ai mai intrat pe la noi , chiar ne-ai uitat? sper ca nu ai renuntat. te pupic dulce
dma2007..sa iti de-a d-zeu un bebe sanatos si frumos si care sa iti aduca numai bucurii.pupam burtica sa se ia si la noi
Mult secces la toate fetele, si sa de-a d-zeu sa fie cat mai multe reusite luna asta.
@dodo@ spune:
Vai ce liniste pe aici, iar am ajuns pe a doua pagina.
A sosit si ziua cea mare, maine dimineata la 7,00 am punctia. Dar trec eu si peste asta.
Pup toate fetele si va tin la curent
Tabitha spune:
Dodo: bafta maine la punctie, sa fie totul bine. O sa vezi ca asa o sa fie. Sa nu-ti fie frica. Noi o sa-ti tinem pumnii si ne vom rga sa reusesti. Eu am stabilit deja prima intalnire cu doctorul si sper ca in spet - oct. sa fac FIV cu donator. Gata, hai, fugi la nani si odihneste-te. Sa visezi ceva placut.
Moniland spune:
Dodo, mult succes!
Cirip, orice stimulare ajuta la cresterea endometrului, prin urmare si menopurul. Dar nu e special pentru asa ceva.
@dodo@ spune:
Tabitha, moniland, va multumesc din suflet, daca imi va fi greu ma voi gandi ca suntiti alaturi de mine
Tabitha, tu unde faci fiv-ul?
Tabitha spune:
dodo: aveam de ales intre dr. Dracea in care am mare incredere (Giulesti sau clinica particulara), dr. Zadori de la Szeged sau clinica de la Sibiu. Dat fiind ca dl. dr. Zadori mi-a raspuns imediat la mail si ca deja m-a programat pt. prima consultatie, mi-a dat deja ce analize sa fac (le-am si facut, ca sa vezi ce harnicuta sunt), l-am ales de data asta pe el. Sper sa fi tras lozul castigator, asta o sa vedem peste ceva timp. Sper ca totul sa mearga bine la consultatia de pe 28 iulie si dupa aia sa stabilim pt. sept sau oct. FIV-ul. O sa fie bine pt. tine, vei vedea. Noi tinem pumnii, da? Sa nu uiti asta. Si sa ai mare incredere in sansa ta. Trebuie sa fim optimiste, caci conteaza foarte mult.