FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6
Raspunsuri - Pagina 14
iuca spune:
Fetelor ma gandesc sa ma programez la dr Chicea, ce credeti?
@dodo@ iti tin pumnii sa fie cu succes. Tu iti faci injectiile in maini? Se fac si in maini si in burtica?
Eu am fost azi ptr analizele de secretie, PAP, mycolasma, ureaplasma, clamidya, PAP, rezultatele o sa le am peste 3 sapt.
Ma gandesc sa-mi fac programare pe 21 iulie, as fi in z27 de la CM si s-ar vedea daca sunt chisturi.
aspiranta la - din august 2005
vio
@dodo@ spune:
iuca, multumesc pt urari. Dna dr Cocei mi-a spus ca pot sa le fac ori in burtik, ori in mana, important e sa fie subcutanat.Mi-am facut 4 in burtik dar nu prea am taria se mi le fac singura, am o asistenta pe scara si mi le face ea in mana dimineata. Bineinteles ca nu stie povestea, de ce le fac. Acum fac puregon intr-o mana si diphe. in cealalta, iar de vineri, daca imi iese estradiolul sub 1000 mai fac si menogon.
Pup toate fetele
iuca spune:
dodo ,mai ai putin pana la punctie, Doamne Ajuta.
Eu am sunat aseara la Polisano si mi-am facut programare la dr Chicea pe 21 iulie la ora 15. Nu cred ca se ajunsese cu programarile pana atunci, eu am vrut peste 3 sapt ca sa fiu inainte de CM.
Va pe toate cu drag
aspiranta la - din august 2005
vio
cipcirip spune:
Ioanap_76 am votat subiectul acela. Te felicit pt ceea ce vrei sa faci.
Iuca te felicit si pe tine , o alegere buna dr Chicea Radu. Am o nelamurire, il cheama Chicea sau Ghicea?
Despre mine, azi am facut HSG-ul cu o ushoara anestezie . Ma chiunuit pana a instalat piesele alea, lamelele alea de metal cred ca m-au ranit un pic pt ca sangerez putzin shi nu shtiu ce tot inshuruba acolo ca aia ma duru cel mai rau. Imp e rez care arata ca am trompitze frumoase shi numai bune pt inseminare. Acum tb sa iau legatura cu dr de la Polisano sa-mi spuna ce tb sa fac mai departe, cand tb sa repet ecografia k sa vad dc am scapat de chist.
Fetelor, lamuritzi-ma shi pe mine ca sunt tufa la AC. Marvelonul meu are 21 de pastilutze, le-am luat din z 5 deci mi se vor termina in z 26 , cand vine CM? imediat sau la cateva zile? Eu cred ca ar tb sa ajung in z 3 la dr ca sa vada dc mai am chistul shi dc nu e imi cumpar de acolo menopurul. Ori fac comanda pt el aici , mi-l aduc in 3-4 zile dar mi-e ca il cumpar degeaba ca nu scap de chistul ala in vecii vecilor
Cirip
iuca spune:
cirip ma bucur ca a iesit bine HSG. Si eu am sangerat cateva ore dupa HSG si m-a durut cand a introdus substanta de contrast si a insurubat chestia aia. E bine ca ti-a facut totusi o usoara anestezie.
Eu nu prea ma pricep la AC ptr ca nu am mai luat din tinerete . Dar cred ca o sa vina CM peste 2 zile de cand le termini.
Sper totusi sa scapi si de chistulet cat mai repede.
Pe dr il cheama Chicea cu C.
ptr toate fetele
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
@dodo@ spune:
iuca, bafta pt 21 iulie, dar mai vorbim pana atunci.
cipcirip, ma bucur ca ai trecut cu bine si peste asta, cu speranta ca vei scapa si de chist, calea este libera si sa n-o lasi singura pe iuca.
Despre mine, acum am ajuns de la Bucuresti, am facut eco ,Z7 de stimulare si e totul ok. Endometrul de 13,5 , pe OD am 4 folicoli, cel mai mare de 10,5 , iar pe OS 5 folicoli cu cel mai mare tot de 10, 5. Sunt la egalitate, cresc in acelasi ritm.Am facut si estradiolul, la urgenta si mi-a iesit 162, asa ca de maine ,pe langa puregon si diphe. mai fac si cate un menogon.Am sa fiu ca o sita. Luni merg din nou la eco, dar mai mult ca sigur punctia va fi vineri.
Va pup pe toate
iuca spune:
@dodo@ iti multumesc ptr gandurile bune, si tie multe, multa bafta. Mie mi se par bune valorile tale si as vrea sa te intreb ce sti de endometru, care sunt valorile normale, de la cat e prea gros?
Stiu ca daca e mai mic de 7 mm e problema, dar care e limita maxima?
ptr toate fetele
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
@dodo@ spune:
iuca, din cate stiu eu,de cand faceam IAD-uri, dar nu sunt foarte sigura, maximum e 18. Maine merg iar la Giuly, pt eco z10 de stimulare.
Tabitha spune:
Dragele mele, am primit urmatoarele mesaje pe mail de la o persoana de la un post TV din Romania.
1. La protv lansam in toamna o emisiune de documentare, de care ma ocup si eu, printre altii. Unul dintre subiectele mele este legat de donatorii de sperma si de fertilizari. Miine o am la interviu pe dr. Moisa, cu care o sa vorbesc despre sistem, despre sanse de reusita, despre parintii care recurg la fertilizari - fara nume- despre faptul ca lucrul asta e inca tabu in multe familii etc. De fapt, as vrea sa vad citi romani recurg la donatorii de sperma, care este atitudinea lor fata de asta, daca ii tenteaza vreodata sa afle cine e tatal, daca se hotarasc greu, daca isi ridica probleme de morala sau religie sau de alt gen atunci cind se decid. E vorba despre un material de atmosfera, in care as vrea sa surprind un fenomen despre care putin stiu- disperarea si speranta care ii mina pe oameni atunci cind nu reusesc sa aiba copii- inteleg foaret bine asta, pentru ca nici eu nu am si, probabil, nici sanse sa iasa vreodata ceva pe cale artificiala, sa-i zicem.
Ce as fi vrut de la dvs era sa va luam un interviu pe tema asta. Eu v-am gasit pe forum, v-am citit multe mesaje si am vazut cit de mult va doriti copii si cit incercati. nu stiu ce s-a mai intimplat pentru ca mesajele citite de mine erau cam vechi, dar sper din tot sufletul sa se fi intimplat de bine intre timp.
va promit ca respectam orice dorinta legata de confidentialitate. putem filma fara fata si cu vocea distorsionata, daca aveti vreo temere legata de cei din jur. insa as fi vrut f mult sa vorbim pe tema aceasta, daca ati fi de acord.
In mare, cam asta imi doream. Ginditi-va si dati-mi un semn cind puteti. Nu e de rau, e pur si simplu un documentar despre parinti care isi doresc copii.
In speranta ca veti fi de acord, va doresc o zi frumoasa.
Astept un semn de la dvs.
Multumesc inca o data,
2. Buna ziua
Imi pare rau ca nu sinteti disponibila.
M-ar ajuta enorm daca ati putea gasi pe cineva care sa fie de acord sa vorbeasca cu mine. Mi-e foarte greu sa gasesc pentru ca datele sint confidentiale si pe forum nu reusesc sa contactez, pentru ca multe doamne nu au adresa de mail.
In masura in care aveti timp, aruncati o intrebare, poate gasim pe cineva care sa ne vorbeasca din proprie experienta. Din povestile mele nu ar iesi nimic emotionant si autentic, iar doctorii, de regula, sint seci in declaratii. Oricum, as avea nevoie de cineva care a trecut prin asta pentru ca doar persoana in cauza stie ce a simtit si cit de greu i-a fost.
Mi-ar placea sa mai discutam pe mail, pe tema asta, ca sa pot sa-mi fac si eu o idee mai clara si eventual sa folosesc cite ceva din ce imi spuneti. Insa, din pacate, am nevoie de un "personaj" pentru ca asa e la tv :)
Dati-mi, deci, un semn daca gasiti pe cineva. V-as ramine profund recunoscatoare.
O zi cit mai buna,
Eu nu pot sa raspund afirmativ invitatiei, deoarece nu sunt in tara si ei au nevoie de o persoana in carne si oase, ca asa e la TV. Este cineva dintre voi (mai ales daca sunteti din Bucuresti) dispusa sa raspunda unui interviu, garantandu-se nedeconspirarea identitatii? Daca da, va rog sa contactati persoana la adresa de e-mail: carmen.avram@gmail.com
Va pup dulce si sa auzim de bine.