FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6
Raspunsuri - Pagina 13
dma2007 spune:
monty numai Dumnezeu stie ce face cu fiecare din noi!
chiar daca am reusit parerea mea despre giulesti ramane aceeasi: sunt prea solicitati si oricati bani ai da nu-si mai pot da interesul asa cum ar trebui: totul e pe banda rulanta!
eu as incerca si in alta parte, mergi la dracea sau undeva unde pretul nu e chiar asa mare, timpul trece si tu astepti dupa M, dar de fapt nici nu stii cand il gasesti liber
cam incurcata treaba
nu te supara pe mine te rog dar nu mai sta sa-l astepti asa...la nesfarsit
n-ai mai vb cu dr tau?el ce zice?nu-ti poate recomanda pe nimeni altcineva?
in ungaria nu incerci?
sa va vedeti visul cu ochii!
32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
cipcirip spune:
Dma nu-mi vine sa cred cate saptamani ai. Eu va citeam de mult shi parca ieri ai spus ca ai reusit. F repede trece timpul asta.
Tu ce AC ai luat? Cat avea chistul tau? Imi dai sperante ca va scadea si al meu.
Iuca imi doresc din tot sufletul sa ne tzinem de manutza dar vad ca intampin piedici. Pe langa chist, sotzul a suferit un accident la un picior shi nu poate sa conduca, o sa tb sa ma duc cu trenul.
Cirip
iuca spune:
ciripSper sa scapi cat mai repede de chist si sa poti face inseminarea. Dr la care am facut eu prima inseminare recomanda AC o luna inainte de inseminare, spunea ca relaxeaza ovarele.
Multa sanatate sotului tau.
aspiranta la - din august 2005
vio
bytzi spune:
Cipami pare sincer rau pt sotul tau,sper sa se faca repede bine sa-ti poti amplini visul... cred ca v-am mai spus si eu am avut un chist de 30/10mm si dr Niculescu cand a vazut m-a chemat direct la operatie si atunci a descoperit ca e chist endometriozic...
Montysi eu te sfatui sa-ti schimbi dr ,eu am fost la Niculescu si acum m-am dus la Dracea la Ginera si nu-mi venea sa cred cum te trateaza,cand am o nelamurire sun la Ginera si antreb si apoi fetele ami spun rez de la dr ,anal le pot trimite prin fax,monitorizarea din z 10 pot sa o fac la noi an jud si o trimit prin fax...deci ceea ce nu se antampla niciodata la Giuli...cum sa nu vea sa-ti faca FIV doar tu decizi sant banii tai...mie Niculescu mi-a recomandat din prima FIV cu donator ...noi am zis ca facem IAD ..dar el a zis ca nu mai mult de 6 ca nu are rost....noi avem 4 asa ca ne-am oprit...
bytzi spune:
Iucaeu cred ca cel mai bine ar fi sa suni dr la care te duci si o antrebi pe ea ,ai spui ca esti f departe si ca nu poti sa faci multe drumuri....mult succes si chiar mi-a venit sa plang ce ai scris pe prima pag la Azoo ptr Amzulica noastra,da,a avut puterea si credinta sa mearga pana la capat...
iuca spune:
Cipcirip, bytzi, nu m-am hotarat inca la ce medic merg, dar am sa ma hotarasc in curand. Am sa citesc cap-coada si subiectul despre FIV la Sibiu, sa vad ce pareri au fetele despre dr.
Va pe toate cu drag
aspiranta la - din august 2005
vio
ioana_p76 spune:
Fetelor, stiti ca pe forum a fost initiata o campanie de responsabilizarea a autoritatilor in problema finantarii reproducerii asistate medical dupa modelul diferitelor tari europene. Subiectul este AICI
Dupa ce am trimis petitii catre Ministerul sanatatii fara nici un succes, urmatorul pas ar fi sa cautam persoane influente care sa poata face o campanie, si ca membre DC vom solicita ajutorul aministratorilor in realizarea unei campanii de amploare.
Pentru ca inca nu exista o petitie on line, pentru asta trebuind sa avem o propunere de lege si sustinere in parlament (nu ma pricep f bine dar asa am vazut ca a fost la alte petitii on line)ca sa vedem in prima faza numarul celor care sunt de acord, va rog sa votati subiectul in cauza. (nu am gasit alta modalitate de a arata ca suntem de acord, fara a incarca subiectul cu mesaje )
Va astept si sper sa ne unim cat mai multe si poate vom realiza ceva pana la urma!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
montytaiana spune:
buna dimineatza
gabri-ela ce mai faci?
inna tu?
luna asta e ultima suta de m
din august incep concediile
inafara de iuca si cirip cine mai incearca
haideti ca va suntem alaturi si ne rugam pt voi
suntem avide de vesti bune
@dodo@ spune:
montyana, sunt si eu in focuri, Z5 de stimulare, vineri merg la eco si sa fac estradiolul, in functie de asta imi spune cand fac punctia, in jur de 11 iulie.
Pup toate fetele, eu ma injectez in continuare, am mainile ca stropitorile, dar ce nu fac eu pt un bb care sa-mi umple viata de bucurii.