FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Cirip dar cat e de mare chistul tau, cred ca ai spus, dar nu mai tin minte. Din cate stiu e pentru chisturi e bun siropul de muguri de zmeur.
Am sa fac si o eco aici, sa vad daca am vreun chist.
Analizele mele de secretie sunt facute acum un an, crezi ca nu ar fi nevoie sa le repet?

Eu nu m-am hotarat la ce dr sa ma duc la Polisano, tu ce ai aflat despre ei?

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Montytaiana nu cred ca e cineva aici, care nu merita.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca, chistul meu e de 23mm/19mm si ac chist il am de f mult timp pt k shi in 2006 mi-a ieshit dar mai mare de 34mm/24mm. Am luat extract de zmeur shi coacaz 3 luni inc din febr anul acesta shi se vede ca a mai scazut dar nu de tot. Acum cu Maervelon sa vad ce rezultate da. Anal de secretie le poti face dc vrei tu, pt linistea ta. Eu parca ash repeta totusi ce e mai imp :chlamidya, ureaplasma shi toxoplazmoza dar cred ca tb sa las sa treaca vreo 10 zile de la HSG shi augumentin . Astea shtiu k afecteaza sarcina.
Eu sunt la dr Mutuliga Greti dar f bun este shi dr Chicea Radu. Ispasoiu e mai tanar, are vreo 31 ani, dar shi el am auzit ca e bun.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

scuze
am fost intrerupta si am avut ceva treaba apoi
deci cum spuneam - tr sa fie facuta IA fix la momentul potrivit in limita a 6 ore de la momentul ovulatiei, toate sa mearga ca pe roate si chiar si in cazul acesta procentul de reusita e de 10 max 15%
si am vz ca e valabil pt orice clinica din afara sau din tara
indif ca e de stat sau particulara, sau cine e dr.
uneori reuseste procedura, de cele mai multe ori nu
acum asta e
eu oricum nu mai am nervi si bani sa mai pierd
si sincer as da si de 10 ori mai mult dar sa fie 100%sanse de reusita
si pt ca asa ceva nu exista ma indrept spre Fiv care este mai scump si mai complicat ca procedura, hormoni alea alea dar cel putin are un procentaj de reusita mai mare
si FIV nu voi face decat unul
nu vreau sa fiu pesimista dar daca nu reusesc o sa fie ultimul eu alt pas in sensul asta nu mai fac
mai vedem
dar cine stie poate ma mai pune Mr. Marinescu sa mai fac IAD
ce sa fac daca nu vrea sa imi faca FIv?
eu de la el nu vreau sa plec
simt ca totusi solutia mea e la el
dar oare cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

monty tine clar de destin, e loterie si spun asta din experienta mea
la prima iad de cum am plecat de la spital am simtit ca imi curge ceva si ca ceva nu era in regula-si asa a fost
a doua oara totul a fost diferit, n-a mai curs nimic cu toate ca n-am mai stat asa mult cu picioarele pe pereti
pai bun deci vrei FIV
dar cand?de ce nu incepi?ca din cate stiu eu analizele tale sunt ok

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

iuca nici eu nu cred
si nici nu am vrut prin ce am spus sa supar sau sa descurajez pe cineva
m-am referit strict la cazul meu, la ce simt acum
nici eu nu cred ca e cineva care nu merita sa aiba copii
si mai ales aici
pe acest forum am fost cutremurata de povestea catalinei de la fiv, am citit apoi la odisee unde ea scria si am vazut suportul fetelor
si am vazut ca oamenii pot fi buni si au suflete mari fara sa se cunoasca si dezinteresat
ca mai existta omenie in lume asta rea
si desi nu as fi crezut, inca mai exista oameni care sa se opreasca in loc pentru durerea altuia si sa fie alturi de el sa ii intinda o mana
eu sunt sincer recunoscatoare ca va am pe voi si am descoperit forumul asta

dar ce explicatie sa mai gasesc privind in urma atatea fete cu probleme si mai rau atatea nereusite in ciuda stradaniilor, viselor, tratamentelor, am face orice pt un pui, ne facem injectii singure, sincer apreciez pe fiecare in parte pt taria si puterea de sacrificiu pt a avea un pui, si la altii care vin pe banda rulanta si nu apreciaza
suntem in sec 21 si inca se mai fac de pers cate 10-15 avorturi , nu unu sa zici ca a fost un accident, inca se mai abandoneaza copiii....

Mergi la inceput

dma ca sa fac o gluma au fost chiar pre bune analizele mele
astfel pe 18 martie cand am fost programata la cab de sterilitate pt consultaie in vederea fiv, dl prof s-a opus, a zis ca sunt prea ok ca eu as fi putut avea 30 de sarcini nu una singura, si ca nu vrea sa trecem la procedura pt fiv
asa ca Marinescu a hot sa mai fac o IAD
IAD 6 - nereusita - am aflat rezultatul a doua zi de pasti
apoi am incercat sa mai ma programez dar nu am avut succes nu a fost in tara
acum vin concediile la Giuli
nici nu stiu unde sa ma program la cab de sterilitate - prinzi loc dupa 3 luni
la d-na geta sa mai fac o IAD
ultima data cand am vb cu el a fost cand am facut IAD si nu am intrebat din superstitie cum sa zic daca nu resusesc cand el tocmai facea IA?
asa ca ...
sunt vai de capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cipcirip si eu am facut chist dupa prima iad, am luat ac si apoi am reusit, ceea ce va doresc din suflet la toate!

pentru voi si niste

monty asa e viata:cu bune cu rele, oricum am realizat ca e scurta, poate mult prea scurta...si cam trebuie traita

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Monty , chestia cu 6 ore nu e valabila dc faci o mica stimulare si apoi pregnyl. Iar procentul de reusita la IA simpla nu se pune nici ala. De ce? Pai cei care fac IA e clar k au pb cu spermpograma, putzini sau mototoi... Sperma donatorilor tb sa fie f buna, k dc nu at nu ar tb sa fie donatori. Tb sa fie prelucrata de un embriolog , de aceea am ales Polisano. Cat despre Marinescu, am auzit ca nu-shi mai face tb cum tb, ca e suprasolicitat cu FIV-rile . Un exemplu: Amzulica 13 IAD cu Marinescu, un FIV nefinalizat deoarece a inhibat-o prea rau Marinescu shi a avut punctzie oarba iar acum cu dr Dracea a avut 10 ovocite, 8 embrioni, 2 blastocisti shi e .

Cirip

Mergi la inceput

montytaiana si eu cred ca totul tine de destin
Ai vazut pe Amzulica, a facut 13 IAD nereusite, si acum a reusit FIV cu sotul ei. Poate ca asa a vrut DD sa aibe un bebe cu sotul ei.
Stiu ca e greu, dar tb sa mergem inainte.
Cirip poate o da inapoi chistul asta afurisit cu AC. Eu tot mai visez sa ne tinem de manuta
Analizele care le-ai mentionat vreau sa le fac, doar ca analiza ptr toxoplasma am facut-o din sange. Eu as vrea sa fac si testul Papanicolau pentru ca anul trecut am facut cauterizare ptr o rana de pe col, si vreau sa cred ca s-a vindecat. Ultima data cand am fost la dr, cam la 3 luni dupa cauterizare, nu se vindecase complet, dar arata mai bine.

vio

Mergi la inceput