Hai Romania !! (Romania - OLANDA)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Da, ba, ce bine au jucat romanii si ce ghinion au avut ca nu au si castigat... Ati vazut ce frumos atacau, ce deschis si curajos jucau? Nu se lasau pe tanjala la 0-0, ci ieseau cu elan la atac, cum se cuvine unei echipe cu sange latin...

Acu' serios, meciul nostru a fost cel mai urat si penibil de pana acum... Pai cum sa nu fii considerat outsider cand joci la distrugerea jocului, la temporizare eterna, cu un singur atacant (si ala ametit, sanchi, de caldura) in fata??

Hai Olanda!!!!!

Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

"Hai Olanda! "chiar pe topicul "Hai Romania!"?
Sigur ca suntem liberi sa avem orice preferinte.
Insa topicul de fata se vrea o galerie virtuala pentru echipa noastra, cel putin eu asa l-am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Cred ca Dan Petrescu a sintetizat cel mai bine situatia: italienii au avut cel putin 5 ocazii mari de gol si au pierdut cu 3-0.Noi n-am avut nici una si am castigat un punct.Ce-ati fi preferat?
Francezii valoreaza 360 de milioane de euro, noi 90.Daca ne-am fi deschis la joc, ar fi speculat si cea mai mica greseala.E adevarat ca jocul a fost urat, dar e si vina lor.Daca francezii ar fi iesit mai mult la joc, am fi pus in aplicare cea mai buna arma a noastra:contraatacul!Si meciul ar fi aratat altfel. Dar ei au preferat sa stea la cutie, semn ca s-au temut de noi!E clar ca ambele echipe s-au multumit cu un egal.
Eticheta de outsideri ne-a fost pusa imediat dupa tragerea la sorti.Dupa meciul de aseara cei mai multi ne-au catalogat drept surpriza grupei pentru faptul ca am tinut in sah vicecampioana mondiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Pai nu cred ca au vrut sa castige acel meci,obiectivul echipei a fost 0-0 ,obiectiv atins.Cica se cheama strategie.
Olanda este o echipa foarte frumoasa,sper sa ne intalnim de doua ori cu ea la aceste Europene.
Dar pana atunci desigur "Hai Romania" macar doar pentru momentul de inceput cel cu imnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu una am zis hai Olanda doar in meciul cu Italia, altfel, este evident ca imi doresc ca Romania sa treaca macar de grupe si pe urma sa visam mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

OK, hai Romania, hai Romania, dar sa fie si pe meritate, altfel se duce naibii tot farmecul acestui sport...

(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Un egal cu Franta - vicecampioana lumii, mi se pare mai de laudat decat o victorie a Germaniei cu Polonia

E adevarat ca in meciul cu Franta mai mult ne-am aparat decat atacat, dar si apararea face parte din fotbal, nu numai atacul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by MissParker

OK, hai Romania, hai Romania, dar sa fie si pe meritate, altfel se duce naibii tot farmecul acestui sport...

(T.S. Eliot)

Nu trebuie sa o spui daca nu o simti,ok?Nu te obliga nimeni.Aici se incurajeaza ECHIPA Romaniei,buna ,rea,asa cum este...
In caz ca nu stii,in 2004 Grecia a devenit campioana Europei printr-o strategie de aparare crancena(dovedita a fi deloc defectuoasa) si jucand un fotbal similar cu cel din meciul de ieri:nu tu spectacol,doar aparare si sansa in atac.( a nu se intelege ca"insinuez "pt noi un parcurs similiar,dar ar fi frumos oricum)Peace si Hai Romania!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Bai, extraordinar ce citesc pe aici! Deci eu am vazut meciul de la cap la coada pe program nemtesc si comentatorul (desi se plictisise si el la un mom. dat) a spus numai de bine de romani, dar numai si numai de bine, si la sfarsit comentariile au fost 100% pozitive pentru Romania de mi-a crescut inima de-un metru :))) . Si da, in grupa aia noi am fost outsideri, ce Dumnezeu e chiar asa greu de inteles? Ca si presa romana zice doar tot asa..

Sa speram la mai mult si sa fie bine!! Macar in patrimile de finala sa ajungem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Eu intru doar sa spun HAI ROMANIA !!!!! ii sustin 100% sa jucam tot asa anti joc si anti fotbal si urat si cum mai ziceti voi cei priceputi la fotbal si sa ne calificam asta este ce imi dores !!!!

Sa ii batem pe italieni sau macar egal ideea e sa nu ne luam nici un gol de la ei ...asa ca Hai Romania !!!!!!!!!!!!ole ,ole ,ole !!!!!!!!!!!!

[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw][/URL]

http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput