Hai Romania !! (Romania - OLANDA)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Intru si eu la suporteri din toata inima...buna, rea, cum o fi echipa e a noastra si deeeeci....HAI ROMANIIIIAAAAAAA!!!!!!!!!
Ce emotzii cat casa am pe vineri...noi aici vedem meciul pe un program german si nu intelegem ce comenteaza ei acolo..dar bine ca il vedem macar.

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lauraa, nu stiu pe ce program ai urmarit tu meciul, e posibil sa fi fost mai multe posturi care transmiteau. Noi am vazut meciul la o terasa, transmis de Das Erste. Mie nu mi se pare un comentariu OK cand o matahala de francez il cotonogeste pe unul de-al nostru si comentatorul spune ca al nostru se preface, ca nu a fost fault, ca arbitrul tine cu noi, etc. Deci pe mine chiar m-au scos din sarite comentariile astea. Ca sa nu mai spun ca de indata ce faulta un roman sareau comentatorii 7 metri in sus ca aoleu ce urat faulteaza si joaca romanii... Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni, eu spun doar ceea ce am auzit eu, mai ales ca eu nu am vazut meciul cap-coada, ci doar repriza a doua. La prima repriza inca eram la servici.
Iar faptul ca Romania-Franta a fost cel mai urat meci...posibil, dar ne-am atins scopul si in plus am fost dezamagita de presatia multor echipe momentan. Cea mai mare dezamagire a fost Italia, eu eram convinsa ca vor matura cu toti adversarii si uite ca au luat-o pe coaja si inca urat de tot.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by zuzunaki

quote:
Originally posted by MissParker

OK, hai Romania, hai Romania, dar sa fie si pe meritate, altfel se duce naibii tot farmecul acestui sport...

Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

in 2004 Grecia a devenit campioana Europei printr-o strategie de aparare crancena(dovedita a fi deloc defectuoasa) si jucand un fotbal similar cu cel din meciul de ieri:nu tu spectacol,doar aparare si sansa in atac.( a nu se intelege ca"insinuez "pt noi un parcurs similiar,dar ar fi frumos oricum)Peace si Hai Romania!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Nico,
De-acord cu tine dar...grecii au avut un antrenor german ,Otto Rehhagel (desi nu e voie de "laudat"nemtii )

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am vazut si eu, meciul Romaniei, partial. Frumos, urat, nu conteaza. Fotbalul e pe goluri si puncte. Important este ca am facut un egal si n-am primit nici un gol.
Va fi un meci greu, vineri, cu italienii, dar ei au, deja un handicap, un golaveraj de - 3.
Asadar:
Hai, Romania !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Asa e.Grecii au ajuns campionii Europei mizand pe aparare.Imi aduc aminte ca au fost foarte criticati la vremea respectiva pentru jocul lor.Totusi, eu nu cred ca tactita grecilor e un model de urmat deoarece nu da rezultate pe termen lung.De altfel, grecii si-au cam luat-o aseara de la o echipa fara mari pretentii.
Cat despre jocul nostru ultradefensiv (in opinia unora), l-am auzit la TV pe Abidal declarand "Romanii nu au jucat foarte defensiv , ci s-au aparat foarte bine, in bloc". De asemenea, T. Henry zicea "Romanii s-au aparat superb." Asta cand puteau foarte bine sa se scoata si sa declare ca ei n-au putut juca pentru ca au bagat romanii autobaza in poarta.
Pentru cine are chef sa citeasca, situatia noastra e descrisa cu mult umor si destul de realist www.adriangeorgescu.ro/2008/06/10/circulam/" target="_blank">aici.
Si, ca sa ne mai si distram: cica inaite de meci , circula pe net un pronostic Romania -Franta 2-1. Marcheaza Nicolita, Nicolita-Nicolita.. Saracu'Banel! Il urmareste toata viata greseala de pe Bernabeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Maine e marele meci cu Italia, depinde de noi daca vrem sa iesim din aceasta grupa!
Hai Romania!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Da, asa e, eu cred ca daca vor avea vointa si ambitie, baietii nostri vor avea o sansa sa castige.
Mirela, nu modifici titlul subiectului (Romania-Italia)?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Trebuie sa castige Romania, altfel o sa am de platit un pariu facut cu o prietena italianca. Am facut prinsoare ca-i batem.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Pentru ca nici blue eyes sa nu piarda pariul cu prietena italianca si pentru ca toata Romania sa fie maine in al 9-lea cer de fericire, tricolorii trebuie sa iasa invingatori in fata italienilor. Fie ca golurile sa curga sir!!!!!!!!!...
http://www.hpedsb.on.ca/hjc/cocurricular/uploaded_images/goal_3dspinball3sm-742813.gif
Hai Romania!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

A sosit ziua cea mare! Azi trecem hopul cel mai greu..pumnii stransi, dintzii inclestatzi siiii....HAI ROMANIIIAAAAAA!!!!STIM CA POTI!

Pearl

Mergi la inceput