Hai Romania !! (Romania - OLANDA)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Chiar ca va pricepeti..m-am uitat si eu la meci...cu socrul si cu Codrin..da nu ma pricep mai deloc...oricum am inteles ca e bine 0-0..

Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

N-aveau de unde sa apara ocazii de gol din moment ce scopul nostru a fost sa nu primim gol, deci sa ne aparam.Si am facut-o cu toata echipa.In atac, am mizat doar pe sclipirile lui Mutu iar el a fost, din pacate, absent.N-ai ce sa-i reprosezi lui Niculae!Izolat cum era acolo in fata, nu avea cum sa faca mai mult.In rest, si-a facut bine treaba, a tinut de minge cat a putut si si-a ajutat colegii in aparare.Cartonasul l-a luat absolut stupid!N-a vrut sa faca hent.Era cu mana sus ca sa semnalizeze un falut asupra sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu sunt incantata de rezultatul Romania-Franta. Sotul meu spune ca pe noi ne avantaja mai mult o victorie a Italiei, eu nu ma pricep deloc la calculele astea. Sunt insa convinsa ca italienii vor da acum tot ce vor putea in meciul cu noi, deci vom avea un meci cumplit.
Ce ma seaca pe mine e ca presa germana ne tot numeste outsideri iar comentariile nemtilor de ieri de la tv au fost de kko.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Vai de capul nostru ce vor face italienii cu noi.Desi au jucat mai bine ca noi,au pierdut.Cred ca vor face tot posibilul sa ne dea gol.Ati vazut cum se misca ei si cum ne-am miscat noi...e o diferenta,nu stiu...Mi-as dori sa castige Romania,sa speram ca va fi bine.Dar se vede o diferenta de nivel...As vrea sa vad Romania aceea de la campionatul mondial din 94...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Ce ma seaca pe mine e ca presa germana ne tot numeste outsideri iar comentariile nemtilor de ieri de la tv au fost de kko.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Am citit si eu un articol in metrou intr-un ziar german si am sesizat ceva de genul asta,outsider.In prima faza m-am enervat dar apoi am acceptat,stim doar ca Ro nu a mai fost de 8 ani la vreun campionat mondial sau european,8 ani am avut tot felul de rezultate slabe,efectiv au uitat de noi .
Sigur,am cistigat grupa in preliminarii si acum tre'sa dovedim ca nu a fost o intimplare ci chiar am meritat.
Comentatorul german nu l-am auzit,ne-am uitat la TVR 1 dar am auzit un comentator german la meciul Germania-Polonia si efectiv la fiecare greseala ii desfiinta asa ca....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mda, nemtii au un noroc chior cu grupa in care au picat, sa zica mersi. Sunt curioasa daca picau ei in grupa cu Italia, Franta si Olanda, mai aveau tupeul sa scoata nasul si sa mai stea si cu el pe sus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Da, ne asteapta meciuri grele, si va trebui sa ne punem la punct atacul. Apararea a fost superba in meciul de ieri!

Sa fi auzit voi ce comentau bulgarii...de nu stiu cate ori am vrut sa arunc cu cvea in tembelizor. Efectiv mureau de ciuda si invidie ca din cauza romanilor nu au mers ei mai departe.
Pe langa emotiile ce le aveam pt echipa noastra, m-am mai enervat si datorita comentariilor lor stupide (noroc ca am tensiunea mica). Daca era jos un roman, spuneau ca se face, ca a obtinut ce si-a dorit (lovitura libera). Daca dadeau reluarea si se vedea clar cum vreo "gorila" franceza loveste un roman, comentatorii spuneau: hm, cred ca din greseala, nu cred ca a vrut el...
La pauza, cand au dat legatura in studio, am si inchis tembelizoru, ca chiar il spargeam, cand i-am auzit comentand ironic ca romanii au stat numai cu fundu in poarta, ca si normal ca nu au luat gol daca toata echipa era in jumatatea noastra de teren, ca Mutu nu-i bun de nimic...
Acum, am vazut si noi defectele alor nostri, dar eram fericiti ca am scapat basma curata, si am luat un punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Mda, nemtii au un noroc chior cu grupa in care au picat, sa zica mersi. Sunt curioasa daca picau ei in grupa cu Italia, Franta si Olanda, mai aveau tupeul sa scoata nasul si sa mai stea si cu el pe sus?

Da,clar ca au avut noroc cu o grupa relativ usoara dar tre'sa recunoastem ca echipa nationala a Germaniei e valoroasa,a participat aproape la fiecare turneu final(nu-s sigura ca a lipsit,il intreb pe sot si revin mai sigur),a fost a 3-a la CM,nu prea ne putem compara cu ei prin prisma rezultatelor,din pacate.
Germania e de urmarit dupa grupe dar sunt sigura ca pot da piept cu succes Italiei,Frantei sau Olandei si sa-si tina nasul tot pe sus .Tu crezi ca daca noi am fi ca ei,nu am tine nasu'sus?
Dupa cum ziceam,pina ne-om compara noi cu nemtii in fotbal ca rezultate,tre'sa acceptam "eticheta",ca ne place sau nu...
Am citit ca nici Grecia(actuala c.europeana)nu e prea sus creditata la un nou titlu,G. nu e considerata o forta fotbalistica ,sa vedem ce fac acum...

Am vazut ca nemtii l-au criticat pe Ribery ca nu i-a iesit jocu',l-au criticat pe Luca Toni,au "zimbit"ca Domenech e inca optimist si l-au laudat pe Piturca pt apararea buna.Nimeni nu scapa .

Citeam ieri atit in presa romana cit si in cea Germana ca Ribery nici nu "vede"alt meci decit finala Franta-Germania .De asta ce mai zici?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Las' sa fim outsideri ca pozitia asta ne convine noua cel mai bine!
Despre nemti, ce sa zic?!Bine ca-s ei viteji in grupa aia de papagali! Doar Croatia ce mai misca (dar nici ei nu mai arata ca la mondialul de acum doi ani).Nemtii erau calificati inca de la tragerea la sorti.Doar daca-s fraieri (ceea ce , trebuie s-o recunostem, nu sunt) pierd calificarea in sferturi.
Noi mai avem inca doua finale de jucat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Nemtii au mereu noroc de grupe usoare si la mondiale au avut noroc. Daca picau in grupa noastra nu mai comentau asa cum o fac acum; piu, au o gura...

Iar noi avem un meci tare greu vineri! Spun noi, ca sotul meu e italian trist rau acum si ca sa nu ma supere spera sa fie egalitate vineri si sa bata ei Franta si noi Olanda. Eu i-am pregatit patul de oaspeti in beci pt vineri, in caz de Doamne fereste !

Hai Roamnia!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput