Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 41
danielac spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
De la o prietena citire: nu cumva chiar a fost un blat, dar intre romani si italieni
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
sotul meu, nervos la meci, zicea ca ai nostrii joaca de parca ar fi luat bani de la italieni...
Poze de la sebarea de sfarsit de gradinita!
URL=http://good-times.webshots.com/photo/2614562210103554724LIVmxJ][/URL]
carminabulina spune:
Daniela super bancul si pe bune daca nu si eu am crezut la un moment dat ca olandezii ne-ar lasa sa castigam.
Insa cred ca atunci cand au vazut cat de prost jucam si-au spus ca este totusi onoarea lor in joc si ar fi fost prea pe fata sa nu dea macar un gol.
si eu am gandit ca le-ar fi mai comod sa intalneasca Romania mai incolo decat Franta sau Italia dar pe urma m-am gandit putin: de ce? Ca doar le-a batut pe amandoua de le-au mers fulgii. Asa ca e mai bine pentru olandezi o echipa a Italiei pe care a batut-o cu 3-0.
In rest plictiseala mare la meci. Nu sunt suparata pe jucatori, ei atat pot si atata fac. Nici nu simt vreo mare dezamagire pentru ca de cand am aflat cu cine vom juca am stiut ca nu vom trece de grupe...din pacate.
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
carminabulina spune:
quote:
De la o prietena citire: nu cumva chiar a fost un blat, dar intre romani si italieni
, asta da ipoteza...desi nu ar fi fost mai castigati sa mearga mai departe decat o suma acolo de la Italia?
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
anangel_lexi spune:
quote:
Mda, ca sa nu mai fie persecutati romanii din Italia?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
MissParker spune:
Hai sa elaboram tot felul de scenarii ca sa le gasim scuze la putorile astea pline de bani care si-au batut joc de noi, bietii spectatori...
Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Hai sa elaboram tot felul de scenarii ca sa le gasim scuze la putorile astea pline de bani care si-au batut joc de noi, bietii spectatori...Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Gnothi seauton
Au ei cumva vreo obligatie fata de spectatori? Sunt cumva ei functionari publici platiti din impozite?
Cand ai acceptat sa te uiti la meciul (show-ul) lor, ti-ai asumat si riscul de a fi dezamagita de prestatia lor.
Alina
anky spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Hai sa elaboram tot felul de scenarii ca sa le gasim scuze la putorile astea pline de bani care si-au batut joc de noi, bietii spectatori...Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Gnothi seauton
Chiar asa,au dat dovada de o lipsa totala de interes.
Anca, mami de Bianca si Cris
blue eyes spune:
Cativa italieni mi-au zis ca prefera sa se opreasca in sferturi, decat sa le treaca. Motivul? Nu ar suporta 2 infrangeri de la olandezi in acelasi turneu. Deh, orgoliul peninsularilor!
completare, ca uitai: am raspuns ca e o onoare sa fii eliminat de olandezi, care joaca masacrant de bine.
buli spune:
urit!
daca din intimplare ar fi cistigat, penaty-ul ratat ar fi fost o tactica geniala, asa sint niste nenorociti.
de fapt sint doar niste oameni care practica un sport la un nivel destul de inalt de performanta si pe care unii ii comenteaza cu genialitate stind in fotoliu.
oricum ar fi, 2 echipe trebuiau sa iasa din joc, iar noi n-am fost printre cei mai buni. asta e, ca sa existe podium trebuie sa existe si lucurile 5-6...10...20
eu i-as intreba pe cei mai virulenti, citi sint nr. 1 in domeniul lor?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@