Hai Romania !! (Romania - OLANDA)

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Haideti sa ne relaxam un o tāra cu altfel de fotbal, http://www.youtube.com/watch?v=eFLvG5Xvlto&feature=related

dar si sa ne amintim de Everestul fotbalului romanesc: http://www.youtube.com/watch?v=YM89Gbrwy74

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Cum sa nu ne indignam de lipsa lor de joc la meciul decisiv? Aici vorbim de echipa nationala si nu de o echipa de maidan. Exista pretentii pentru ca la acest nivel - fotbalul se joaca la nivel profesionist si nu la nivel de maidan. Fotbalistii la acest nivel sunt platiti foarte bine si reprezinta o tara, o natiune si implicit o onoare pe care o reprezinta. De asta se canta imnul la inceputul meciului - de asta alte echipe lupta jucand sau joaca luptand. Antrenorul la fel - e acolo pe bani grei - iar rezultatul totul trebuie sanctionat - pentru ca nu e vorba de o septica amicala ci de sport profesionist.

Acum, ca incercati sa le gasiti scuze - e legat de faptul ca v-a multumit doar faptul ca au fost acolo - insa sunt multi romani care au crezut in ei si care nu au inteles jocul de mamaligi din ultimul meci.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu personal nu vreau sa le gasesc scuze, dar mi se pare nesportiv sa critici asa puternic, fara sa vezi totusi si o parte buna.
nu-mi place deloc atitudinea asta - cistiga sint eroi, nu cistiga sint niste mizerii.
pur si simplu asta e nivelul. nici foarte sus, nici foarte jos.
parerea mea e ca trebuie cintat imnul si la sfirsit, nu doar la inceput - indiferent de rezultat. asta e sustinere, nu huiduiala.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Nationala e sustinuta din bani publici!Asa ca fiecare are dreptul la opinie!Mai ales ca ultimii 10 ani nu au realizat nimic!

Mergi la inceput

bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Na ca tocmai am aflat de la tatucul lor cauza: flacaii erau obositi.
http://sport.hotnews.ro/stiri-euro2008-3308489-mircea-sandu-explica-dezastrul-olanda-erau-obositi-nu-puteau-stea-picioare.htm

Deci aia care ajung in finala dorm pe teren intr-un cor de sforaituri.
Micutii.
Mai bine spunea adevarul: nu au sange in instalatie.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu personal sunt multumita de prestatia echipei. Cand au avut loc tragerile la sorti eram convinsa ca romanii vor termina pe ultimul loc in grupa cu 0 puncte. Ei bine, uite ca n-a fost asa, mie personal mi-au facut o surpriza mai mult decat placuta. Ca sa nu mai spun ca faptul ca in clasamentul UEFA suntem pe locul 12 in lume, inaintea Frantei de exemplu, ma face sa fiu foarte mandra. Bravo lor! De ce sa nu recunoastem, ai nostri nu sunt rezistenti la efort sustinut. Nu au FIZICUL necesar. Voi ati vazut cu ce matahale au jucat? Ca si francezii si olandezii sunt ditamai oamenii...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Daca tot stiati de la inceput ca nu sunt buni de nimic, de ce i-ati mai sustinut?? OK, ati sperat, ati crezut in ei, v-au dezamagit dar acum e timpul sa-i puneti la zid, se vede. Mie mi-a parut rau, atat, nu m-am gandit nici sa le gasesc scuze, nici sa-i insult in fel si chip si nici atiitudine "mioritica" n-am. S-a intamplat sa piarda, pacat c-a fost asa, dar viata merge inainte si sper ca se vor antrena cu mai mult spor si ca in viitor vor obtine rezultate mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ce imi place mie e ca nu il vor inlocui pe Piturca...bun, rau, da-i sa mearga ca doar si el e suflet si trebuie sa traiasca.
La nici o echipa nu am mai auzit asta, pe antrenorul de la Chelsea l-au dat afara pt ca nu a castigat liga desi isi dusese echipa pana in finala.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

Daca tot stiati de la inceput ca nu sunt buni de nimic, de ce i-ati mai sustinut??

pai nu, ca moda e sa tinem numai cu invingatorii
pe ceilalti ii facem de rusine in piata

nu conteaza ca au ajuns la turneul final, nu conteaza ca oricum ar fi fost se califica doar 2 echipe

si pe mine m-a indignat ca n-au avut spor in meciul cu olanda, dar prefer sa vad si partea buna a lucrurilor - si anume ca au ajuns acolo si ca au avut o prestatie mult mai buna decit a altor echipe - si da, e adevarat, ma proasta ca a altora

Mergi la inceput