Hai Romania !! (Romania - OLANDA)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Meciul asta l-am cam pierdut pe mana lui Piturca. Omul care a fost genial in primele 2 partide .
Cum sa joci un meci intreg cu Banel? Care nu a dat o centrare buna. Trebuia sa inceapa cu Florentin Petre care are si sprint , dar are si finete.
Cocis nu era in forma , Marius Niculae la fel. DUpa primul gol , cand am vazut ca-l baga pe Daniel ma gandeam ca-l scoate in sfarsit pe Banel sau pe Cocis , in nici un caz pe Codrea.
In a doua repriza la sf. cand am atacat i noi era chiar penibil cum satteau olandezii spectatori la ei in careu si ingile zburau de la un roman la altul fara pic de precizie.
Ne-am speriat si asta ne-a costat.
Pacat pt. ca am avut niste meciuri foarte bune pana la acesta.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Daca Mutu n-ar fi ratat acel penalty (pe care l-a executat pentru ca el a fost desemnat si nu din egoism), azi toti erau eroi! Asa, sunt niste ratangii si niste penibili.Si da, fotbalul inseamna si sansa!

Camelia, ai pus punctul pe i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

A fost o diferenta mare de valoare intre noi si ceilalti din grupa!
Da, Zuzunaki, am vazut cred alt meci!Altfel ai fi remarcat si tu ce stie sa faca van Persie cu mingea. Compara-l cu Marius Niculae, de exemplu.
Capcaunule, ai uitat sa adaugi ca la meciul cu Italia am tras de 2 ori in bara.Vezi unde asezi si asta, pe care parte a balantei.Sigur ca n-am avut absente remarcabile in lot.Pentru ca noi nu avem un Canavaro (cu un Balon de aur la activ, daca nu ma insel)!
Ce mai incoace -incolo: eu zic sa-i dam pe ai nostri la groapa cu lei!
Eu nu mai am ce sa mai spun.Sunt 22 de milioane de selectioneri printre noi.Nu ma pot pune cu toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Nu sunt deloc o mare cunoscatoare a fotbalului,dar pana si eu am putut sa observ ce joc plictisitor a fost ieri.Asa a fost si cu Franta,tot o plictiseala.Preferam sa ramanem acasa dar sa jucam,sa aratam ca si noi putem fugi,pasa,..Cum e posibil sa joace in felul ala la un CE?
Olandezii au jucat asa de lejer,cu rezervele,ce am asteptat noi,un autogol?

Ieri la serviciu la scoala vorbeam cu colegii ca joaca Romania si ii rugam sa ne tina pumnii si azi imi era jena sa dau ochii cu ei.Ma mai si laudam ca noi i-am batut o data si ca avem o sansa....

Acum tinem pumnii pt CM din 2010

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Romanii sperau ca ii vor lasa olandezii sa castige. Ce greseala! Ia uitati-va bine la Van Basten! Pe langa faptul ca e barbat bine , e un antrenor cinstit si decis, nu "bucatar" care sa faca "blaturi". Nu a vrut sa-si pateze onoarea, si bine a facut! Pentru cine sa o faca? Pentru ciobanasul din Carpati Piturca si pentru cele 14 oite ale sale speriate pe "poiana" din Berna?
Romanii voiau suc de portocale. Na, ca ne-au facut pe noi portocalii terci! S-a mizat ca ei nu vor juca titularii, ci rezervele. Daca rezervele ne-au dat 2-0, ce ne faceu titularii? S-apoi, Romania a crezut in mila olandezilor, care o luasera de la noi in calificari; asa ca asta era revansa lor. La asta nu s-au gandit ai nostri, inca nu au invatat ce e ala fotbal la nivel international.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Trebuie sa fi fost orb sa nu fi observat lipsa de interes si motivatie a jucatorilor nostri in meciul de ieri!Asta m-a frapat cel mai tare,nu neputinta.Uitati-va mai la turci:au echipa mai tare ca noastra?Nu!Da,o juca Altintop la Bayern,dar totusi...Dar au pus suflet ,au luptat pana in ultima secunda,au crezut in sansa lor!Asta e diferenta!!!

Gizzz,la fotbal si la politica ne pricepem cu toatele

Andrada,ca nuca-n perete...ce legatura au batranii cu postul meu?Am observat ca nu iertiSi pararela cu mentalitatea poporului nu am facut-o eu(desi este evidenta),a facut-o Böloni inainte si a fost catalogat rasist.Poftim:http://www.gsp.ro/index.php?section=articol&screen=index&editie=418&id=81088&preview=1

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Diferenta dintre noi si ceilalti e profesionismul, Van Basten si echipa lui, rezerve titulari au demonstrat seriozitate ceea ce noua ne lipseste...e clar ca Romania nu era pregatita pentru meciuri de un asemenea nivel... nu sunt multe de comentat, asa ca...forza Italia !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Din pacate asta e adevarata noastra valoare...pacat totusi...daca am fi jucat ca si in meciul cu Italia altfel ar fi fost...s-au bazaut pe faptul ca olandezii ne vor lasa sa castigam...atata putem din pacate...oricum am facut egal cu Franta si Italia si poate e un inceput...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Tot meciul am avut senzatia ca olandezii au vrut sa ne lase sa castigam... dar nici macar asa nu am fost in stare... si azi am gasit asta pe mail:

"Cica van Basten, antrenorul Olandei, isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef si, la un moment dat, portarul Van der Saar zice:

- Baieti, uite ce zic eu: joc eu singur contra Romaniei si voi mergeti intr-un club, OK?

Toti sint de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute, aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90".

Fuga toti la stadion si, la vestiare, il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in miini...

- Ce s-a intimplat, mai Van der Saar?

- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6..."

Poze de la sebarea de sfarsit de gradinita!
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2614562210103554724LIVmxJ][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

De la o prietena citire: nu cumva chiar a fost un blat, dar intre romani si italieni

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput