Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Piolica, welcome back!!!

Bravo pentru vestile super bune! O sa fie mai frumos in Franta decat in Ungaria, sunt sigura! 3 ore de Marea Mediterana, de Cote D'Azur, ce bine suna!
Felicitari pentru toate lucrusoarele primite si cumparate! O sa fie o printesa Emma Sophie (scuze, dar vroiam sa il vad scris, arata f f bine si se aude bine, e un nume frumos)

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

kid da, la chinu' lu' omu' meu ma gandeam si eu, dar el zice ca o sa-si ia concediu macar vreo 2 saptamani sa stam impreuna. Cat despre mame si bunici, nu stiu ce sa zic, la mine si mama si soacra sunt atat de insistente de pe acum incat nu stiu cum sa mai scap de ele. Cand s-o naste bebelina cred ca imi iau lumea in cap. Soacra-mea s-a pus pe strans bani pentru cadoul de nastere, il intreba pe fi'su ce sa mai ia in afara de cercei de aur... era sa cad pe spate cand am auzit!

ilia bine te-ai intors cu vestile astea bune, nici nu se putea altfel Si multam de ponturi. Inca n-am luat carut si oricum m-am razgandit, o sa merg pe Peg Perego, chicco l-am taiat de pe lista.. hihihi.

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ilia, ce vesti bune! Vezi, ti-am spus noi sa stai linistita, odiseea noastra are doar bebelushi sanatosi! Ma bucur mult pentru tine. Da' unde l-ai gasit pe medicul ala de doi bani care te-a speriat?

Babytza, felicitari pentru noua semnatura!

July, cercei din aur, misto soacra ta! Chiar bine ca ai deschis subiectul, voi faceti bebelinelor gaurele in urechi? Cum se procedeaza, se pot face in spital? Mie mi-ar placea niste cercelusi finuti si simpli, rotunzi, dar din aur alb. Oare se gasesc asa micuti?

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

piolica bine ai revenit! Cred ca esti campioana la cumparaturi:) sa le folositi sanatosi! Felicitari pt marea realizare, mutarea in franta! July, Feli felicitari pt initiativa! sper sa vina cit mai multe fete, sa ne delectam cu poze frumoase.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Ia uitati ce am gasit pe site-ul cord blood center:

Cord Blood Center Ro doreste sa organizeze la Cluj-Napoca sesiuni de prezentare a procedurii de recoltare a celulelor stem din sangele placentar.
Cursul este gratuit si se adreseaza viitorilor parinti interesati de aceasta procedura care, in viitor, le poate asigura copilul impotriva unor maladii care i-ar putea afecta sanatatea.
In cazul in care sunteti interesati sa participati la aceasta prezentare, va invitam sa trimiteti datele Dvs de contact (nume, adresa de mail, telefon) pe urmatoarea adresa de mail: adina_scaringi@cordcenter.roAceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Va asteptam !

Anca, eu stiu ca in general poti face gauri la bebe in spital, insa eu nu vreau. Cand o fi mare si o sa vrea cercei, sa sufere atunci .

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, eu vreau cand e mica. Uite, eu n-am avut niciodata gauri ca ai mei nu mi-au facut si am ramas fara. Mi-e teama de mor sa ma duc la "gaurit"

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

ILIA felicitari !!!!! Ai vazut ca e totul bine si bebe e in grafic ?! Ar trebui impuscati dr astia....Ne fac o mie de masuratori si ne mai spun si tampenii...

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

of, mai ancule, dr ala de doi bani era chiar renumitul Pop. acum imi pare rau ca m-am dus la el, mai bine ramineam cu dr mea, care e f draguta si atenta.
Da' stiam reputatia lui Pop, am mai fost la el si la celelalte 2 sarcini.. asta e! bine ca n-a avut dreptate si noi suntem bine! acu' pot sa ma bucur si eu de gindul vacantei care vine..duminica! yupiii!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza ...
Ce mai faceti fetelor? Nu am reusit sa citesc ce ati mai scris. Am prins o programare azi la o dr. de care am auzit c-ar fi ce am eu nevoie si ma duc sa o cunosc. Sa vad. Poate imi schimb dr. Desi este la CFR2 tipa si nu am fost acolo si nici nu am auzit chestii minunate... Vorbim mai pe seara sau maine ca acu nu am timp

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

July, Kid, Ilia, alexa si mami merci pentru primirea calduroasa. sinteti niste scumpe

kid, inca nu e batut in cuie, o sa mai vedem... eu sper sa ramina Emma sau Emma Sophie, cu toate ca preferam un singur nume, dar daca gasim un altul mai frumos, atunci o sa-l adoptam. vreau sa avem un nume scurt, sa nu fie diminutivat (pe mine ma cheama Violeta, asa ca toti prietenii imi spun Pio-Piolica, de la Vio-Pio--> Piolica, ceea ce nu-mi displace deloc, cu toate astea stiu diminutive de-a dreptul nasoale, gen vlajgani de 2 metri carora parintii inca ii mai apeleaza cu niste diminutive de prichindei, e de-a dreptul hilar). In fine... o sa mai cercetam.
Cit despre Franta, mai mult ca sigur ca va fi mai bine decit in Ungaria, sincer, cind ne-am intors duminica seara si am auzit maghiara vorbindu-se peste tot in jurul nostru ni s-a cam facut lehamite. abia asteptam sa plecam.

july, da, s-au schimbat multe in vacanta asta, sintem foarte fericiti.

Ilia, BRAVO, BRAVO, BRAVO!!!! ce mamica fericita esti acum! ma bucur pentru tine. stiu prin ce ai trecut, pe mine ma imbarbata doctorul ieri, iar eu tot nu vroiam sa cred ca este bine... pina la urma m-a convins.

ma alatur si eu voua discutiei despre camera copilului. eu sint pentru patut in camera lui si deplasat acolo pentru alaptat, schimbat si ce mai trebuie, chit ca dorm acolo cu bebita cind mor de somn. dar camera mea si a sotului, vreau sa ramina a noastra.
o sa vedem cit de obositi vom fi. oricum mama va veni, sora-mea va veni si ea, plus socrii, avem multe camere asa ca e super ok. iar cind nu o sa mai putem, cu atit de multe ajutoare tot trebuie sa o scoatem cumva la capat.
eu stiu cupluri care au luat copiii cu ei in pat si nu au mai reusit sa scape de ei... poate ca suna nasol, dar sincer asa s-a intimplat.

27+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput