Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
piolica spune:
salutare la toate burticutele de pe aici.
gata, m-am intors din vacanta, am fost in toate magazinele de bebei din Franta (bine, nu m-am dus la toate din Franta, ci la cele din Rennes unde stau socrii mei...), soacra-mea a fost super scumpa, m-a plimbat peste tot si am cumparat la greu. plus ca am primit de la cumnata mea din canada tot felul de pijamalute, iar cea din franta mi-a facut un pachet de am zis ca a luat-o razna - tot felul de body-uri, pijamalute, sosetute si costumase... mi-au dat lacrimile cind le-am vazut.
eu am cumparat multe chestii de la Vertbaudet, pacat ca nu livreaza in Romania.
am vorbit si despre biberoanele din plastic, pot sa va spun ca in Franta nu au nici o treaba cu chestia asta, dimpotriva, vind la greu biberoane Avent, am gasit biberoane din sticla numai intr-un magazin de bebei. am cumparat 2 just in case, avind in vedere ca eu vreau sa alaptez (sper sa si reusesc).
am dezbatut si probleme scutecelor de unica folosinta si a celor lavabile, eu as fi luat din alea lavabile, insa era un kit cu vreo 15 scutece plus alte nebunii, cintarea la greu, iar noi era cit pe ce sa depasim greutatea admisa cu ceea ce cumparasem deja.
mi-am luat si o iaurtiera, asa ca o sa-mi fac iaurt singura de acum incolo...
in alta ordine de idei, gata, plecam in Franta. sotul meu a fost la niste interviuri saptamina trecuta si deja unii l-au contactat cu oferta si un precontract, acum ramine sa vedem cind plecam. cu o bebelina asa de mica va fi mai greu, insa trebuie sa fim in Franta nu mai tirziu de decembrie. si o sa ne mutam unde vroiam, nu foarte departe de Lyon! la 2 ore de munte si 3 ore de marea mediterana. hurray!
nu am reusit sa citesc mai nimic din urma, scuze... doar am vazut ca multe fete au venit cu vesti bune de la eco. felicitari!
ilia, eu sint in aceeasi situatie ca si tine, bebelina e cu 2 saptamini mai mica dupa masuratorile BPD, insa e in grafic dupa FL. asa a fost si in aprilie, iar doctorul meu mi-a zis sa nu ma agit. eu stiam ca un retard de crestere in utero este cind masuratoarea e la un percentil de 5-10, iar bebelina mea a iesit la 26 dupa BPD.
anca, esti o dulce! si mie mi-a fost dor de tine si chiar ma gindeam cum mai esti. vad ca totul e bine si ma bucur pentru tine si pentru Carla.
pupici la toate fetele. mi-ati lipsit toate!
27+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
JulyMorning spune:
Anca, asta am luat pt bebe:
Majoritatea cred ca le-am luat marimea 60, doar unele care mi-au placut tare de tot si nu mai aveau masura 60 am luat mai mici, pt nou-nascut (cred ca sunt alea de scrie in dreptul lor naissance). Am ocolit cam tot ce era roz Acu daca a mea o sa fie mai mica la nastere, am pus-o.. ca doar nu o sa o imbrac cu maneca scurta prin octombrie cand ajunge la marimea body-ului
Quantité : 1 - Ensemble bébé fille ou garçon cape de bain et gant
Quantité : 1 - Kit naissance 7 pièces PRIX MINI
Quantité : 1 - Combinaison short bébé garçon COCOON
Quantité : 1 - Barboteuse bébé fille COCOON
Quantité : 1 - 3 bodies bébé fille ou garçon manches longues COCOON Quantité : 1 - 2 bodies bébé fille ou garçon PRIX MINI
Quantité : 1 - 3 bodies bébé fille ou garçon naissance COCOON
Quantité : 1 - 2 bodies bébé fille naissance COCOON
Quantité : 1 - 2 bodies bébé fille ou garçon COCOON
Quantité : 1 - 2 bodies bébé fille manches longues COCOON
Quantité : 1 - 2 bodies bébé fille naissance COCOON
_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
anca81 spune:
Piolica, ma bucur ca ai revenit si ca esti bine Wow, ce multe lucrusoare ai pentru bebe! Pana la urma v-ati hotarat la nume? Daca te streseaza intrebarea, ignore me pls
July, in sfarsit am intrat si eu pe site-ul de unde vrei sa iei caruciorul Peg Perego. Ce tuta am fost ca nu m-am uitat pana acum, pai sunt o gramada de chestii super misto!
O burtica mititica
27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
JulyMorning spune:
ANUNT IMPORTANT
Sambata, 14 iunie 2007, ora 18, intalnirea gravidoaselor de septembrie-octombrie, in Parcul Tineretului, la terasa cu scaune rosii (vis-a-vis de terasa L'Incotro). Va asteptam cu copiii, cateii, sotii etc din dotare (deja s-au anuntat 2 catei). Pentru detalii suplimentare, informatii la subsemnata si felicic76.
_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
piolica spune:
anca, poate sintem noi mai aiuriti, sa stii ca inca nu ne-am gindit la nume. noi ii spunem fetita sau bebelina, sper sa nu-i ramina asa si sa ne trezim ca nu avem nici un nume. eu inca ma gindesc la Emma si am adaugat si Sophie pe lista... in rest nimic, nimic, nimic... avem timp!
27+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
Buna dimineata!
Fetelor, eu am vazut deja ceva reduceri pe Laredoute .. credeti ca mai urmeaza altele mai mari sau deja au trecut?
toate mamicile!
24+
Haiduc iubit
24+
Haiduc iubit
JulyMorning spune:
piolica welcome back! Pfiu, ce de schimbari in vacanta asta... si va si mutati.. felicitari pentru toate!
_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
kid2003 spune:
July, nu, am dormit eu cu ea in primele nopti...Cam primele 2 saptamani am stat mai mult la ea in camera...Imi era greu sa ma mut dintr-o camera in alta si nici nu am adus bebelul in camera noastra pentru ca, sincer, mi-a fost mila de sotul meu. Stiu ca trebuie implicat si l-as mania pe D-zeu daca as zice ca nu s-a implicat. Dar era f f obosit, la job pana seara tarziu, fugea de cateva ori pe zi acasa sa fie cu noi, se intorcea...venea la baita. Pur si simplu nu mi-a venit sa ii stric si alea 6 ore de somn pe noapte.
Dupa doua saptamani asa...a venit mama lui, apoi bunica mea, au stat ele cu fata in camera si ma chemau doar la alaptat, din 3 in 3 ore. A fost un ajutor dumnezeiesc, pentru ca alaptam si ma intorceam in dormitorul meu si ele o adormeau pe bebe...Ca toata treaba cu bebe, cel putin la noi, nu a fost doar cele 3 treziri pe noapte (12, 3 si 6 dimineata), era un intreg ritual: schimbat bebe, ragait, adormit...Dura cel putin 45 de minute-o ora de fiecare data. Deci daca e cineva sa ajute, lasati-o si odihniti-va.
Cam dupa 3 luni a fost mai usor, bebe nu s-a mai trezit atat de des si a ramas singurica in camera.
Ilia, eu cred ca dr ala care te-a speriat e intr-o ureche!!! Daca bebe a fost mereu mai micutz, demonstreaza ca ai avut o ovulatie tarzie. Daca e armonios dezvoltat si in limitele varstei, te rog, nu-ti mai face probleme! Un pupic cu drag!
bb2
babytza spune:
Am schimbat si noi semnatura !!
Bafta fetelor care au astazi echo!!
Valentina 23 +
Asa creste gandacelul nostru
ilia_99 spune:
feteloooor... suntem fff bine! uffff... ce hematom, ce col.. are 42 mm masurat transvaginal, ca i-am zis ca altfel nu ies din cabinet, deci nu 32 mm. nici un retard, bb are 340 de gr, parca - avea 211 acu 2 sapt - am 20 de sapt azi, deci miine intru in 21, asa ca e ok.
i-a facut poza cind zimbea, e cirn!
a zis ca e f bine, sa-mi vad de treaba ca nu e o sarcina de urmarit, n-am nicio pb. aoleu... nu pot sa va spun cum ma simt acum, parca plutesc.
mii de multumiri tuturor fetelor care mi-au raspuns, va pe toate.
asa ca... sunt aici! despre ce vb?
piolica, bine ai venit, frumos la Rennes, bravos!
july, nu mai stiu daca ai luat deja carut, eu n-am fost f multu de chico, nu e prea rezistent, iar materialul de pe bratele laterale s-a rupt cind am incercat sa-l curat cu o cirpa. upps!
patut.. eu am avut de lemn la amindoi, cu masa de infasat alaturi, f utila, credeti-ma. pt plecari am un pat de voiaj de plasa, care se pliaza si are si salteluta. cred ca e de la Brevi. Grija la patutul de lemn, cind bb incepe sa se ridice sa-i scoateti aparatoarele laterale, fiindca mie mi-au cazut amindoi din pat.
bibe de sticla eu am luat de la Help net, de la Chico. nu-mi place marca asta dar doar asta am gasit.
aaa, sunt foarte fericita!
20+