Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am gasit sistemul ala pe net. E Nanny monitor si costa 345 ron.

Valentina 22 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau_geo, cum e saculetul de dormit pe care l-ai luat impreuna cu salopetica vernil? As vrea sa comand si eu zilele astea iar pretul e super OK. Ce marime ai luat?

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Andy_galro, da, mai bine il schimbi, ii iei 62, daca are deja 6 kg. Se poate sa nu aiba inca 62 de cm, dar fiind mai grasuta sa o stranga body-ul ala mic. Fetita mea avea 6 kg la 5 luni!!! Si purta deja 62-68 si pampers nr 3.

Babytza, am vazut si eu sistemul acela la HelpNet. Si chiar lui tati i s-a parut ingenios. Chit ca mai avem un copil si la el nu am avut asa ceva si totul a fost ok. Dar, pentru linistea noastra, cred ca il luam. Mai ales ca noi suntem adeptii bebe in camera lui. Fiecare in camaruta lui. Avem baby phone, dar garantat auzi copilul si fara ala. Eu il auzeam mereu si cand sughita.

Asta cu camera e la dorinta fiecarui parinte, cum se simte el mai bine. Poate ca e mai comod sa stai cu bebe in camera sa nu faci drumuri intre camera lui si a ta. Pe de alta parte, viata de cuplu are de suferit. Nu stiu, pentru mine, dormitorul meu si al sotului meu e al nostru si a ramas pana acum singurul teritoriu necotropit de copil. In rest totul inseamna copil, pana si in buda sunt jucariile ei, nu mai zic ca sufrageria e un mare depozit de jucarii si la dvd e numai Mickey Mouse...In dormitor cand intru, suntem noi doi si e o senzatie frumoasa, chit ca in primele luni de la nastere nu petreci prea mult timp acolo

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Anca, poti sa dormi inca pe burta?
Eu adorm si ma trezesc in aceeasi pozitie. Numai daca ma mai trezesc noaptea imi mai schimb pozitia.
Si dupa aia dimineata ma plang ca sunt teapana.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata!

Fetelor, eu am vazut deja ceva reduceri pe Laredoute .. credeti ca mai urmeaza altele mai mari sau deja au trecut?

toate mamicile!

24+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by anca81

Clau_geo, cum e saculetul de dormit pe care l-ai luat impreuna cu salopetica vernil? As vrea sa comand si eu zilele astea iar pretul e super OK. Ce marime ai luat?

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Anca mie imi place tare mult saculetul si cred ca ii va veni bine si la 1 an nu doar acum, marimea e 60 dar cred ca e un pic mai mare de atat. Oricum merita banutii.

Zambet mic imi pare tare bine ca esti multumita de hainute si eu cred ca voi mai comanda in viitor de la ei.

July sa ne spui neaparat cum sunt hainutele si sa faci si poze.

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

AMR 99 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna dimineata burtici, mai sunteti.

Illia iti tin pumnii pentru azi la eco, nu fi suparata pt bebe, recupereaza pe parcurs, din cate am inteles ei abia acum incep sa acumuluze cam 200g pe saptamana

300, multam pentru gandrurile bune si la fel iti tin pumnii pentru eco de azi, te astept cu vesti bune

Bebelina mea a simtit ea ceva, tati a venit in seara aia acasa si pana sa vina era foarte agitata

Dzeule, imi era asa de frica ca lui tati nu o sa ii convina ideea de fetita si aveam nspe ganduri dar acum totul e ok, zice ca are 2 iubite, pupa burtica, a zis ca isi ia PUSCA sa nu care cumva sa vina cineva la fata lui

Aaaaa, si va invit la o cafea cu lapte (am dormit si eu mai bine in aceste doua zile).

Noi suntem microbiste infocate, am vazut aseara amandoua meciurile si am baut si

multi in continuare, intru mai tarziu

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

kid si io-s cam de aceeasi parere referitor la camera lu' bebe, dormitorul nostru trebuie sa ramana al nostru si atat. Bebe poate veni in vizita . Insa ma gandeam ca in primele 2-3 sapt probabil o sa-mi fie mai greu sa ma misc, pana ma refac (se pare ca cezariana ma cheama), pana ma obisnuiesc cu situatia, etc si atunci sa tin bebelina cu mine. Tu din prima zi ai tinut-o in camera ei? Cum au fost primele nopti?

Si inca o chestie. Eu am aer conditionat in fiecare camera, personal sunt rea de caldura, nu stiu cum as supravietui fara AC. La bebe ce o sa fac cat o sa fie mic? Oare e intelept sa-l folosesc, avand in vedere ca apartamentul meu este pe sud, bate soarele toata ziua si se face ingrozitor de cald.

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

clau ... tu ai luat marimea 60 si e bun si la un an?
ca sacul meu e marime 70 si dupa cum spuneam mai mult de 3 luni nu vad guguloiu in el ... ori nu au nicio logica marimile, ori unu din ochii nostri nu e bun...
hmmm ... bine eu am un fix, sa nu stea copilu' sarmaluta (eu imi aduc aminte de pe la 3 ani cand ma puneau ai mei in sac ca uram ca nu-mi puteam misca picioarele cum vroiam eu ), sa aiba loc sa-si miste picioarele in sac

23+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, multumesc. Asa ma gandeam si eu, sa comand marimea 60. De fapt, toate hainutele pe care le-am pus in cosul de la Laredoute sunt marimea 60, parca mi-e teama sa iau marimi mai mici si sa-mi ramane nefolosite. Doar un singur kit naissance am luat pentru 1 luna. Daca imi vor fi mari, voi cumpara de aici cateva mai mici sau eventual pun o noua comanda pe Laredoute. Am vazut si in Careffour niste seturi super dulci de 3 body-uri cu capse laterale, la 30 ron, din bumbacel si haios colorate.

vad ca tot "sondez" terenul si ma benoclez peste tot, numai click-ul final nu-l dau odata. Nu stiu ce tot astept, cred ca am facut vreo 10 cosuri pe Laredoute si tot nu m-am hotarat.

July, zi-ne si noua ce-ai cumparat si ce marimi sunt, pls

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput