Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ilia ma bucur ca ne aduci asa vesti bune. ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba Anca, eu i-am facut alexei gauri la 2 sapt, acasa, am chemat o asistenta priceputa. modele gasesti destule, chiar si pt bblushi.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

anca, nu ti-e teama sa-i faci gauri asa de mica? eu i-am spus sotului meu de cercei de aur, ca poate la botez o sa avem de la nasa (adica de la sora-mea), a facut niste ochi mari de nu pot sa-ti descriu. m-a intrebat daca m-am nascut in vreun trib ceva, daca am de gind sa-i pun si un belciug in nas si alte nebunii. glumea!
cu toate astea, nu cred ca o sa-i fac gauri cind e asa de mica. pe mine m-a dus mama la o policlinica sa-mi faca gauri in urechi cind aveam vreo 6 ani, daca-mi amintesc eu bine. iar pe la 16 ani mi-am mai facut eu vreo 3... iar acum nu mai port cercei deloc

27+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Pe mine nu m-a putut duce nimeni sa-mi faca gauri in urechi dupa ce am crescut, pur si simplu urlam de fiecare data. Eu vreau sa-i fac gaurele cand e micuta, acum nu stiu daca chiar in spital, am sa intreb totusi pe-acolo dupa ce nasc. Si doar o gaura in fiecare ureche

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by anca81
Pe mine nu m-a putut duce nimeni sa-mi faca gauri in urechi dupa ce am crescut, pur si simplu urlam de fiecare data. Eu vreau sa-i fac gaurele cand e micuta, acum nu stiu daca chiar in spital, am sa intreb totusi pe-acolo dupa ce nasc. Si doar o gaura in fiecare ureche

upps, pai daca Carla o sa-ti semene, atunci ai luat o decizie buna

27+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelorrrrrrrrr....ce mai faceti????v-am mai citit dar nu am avut timp sa scriu...suntem ok si eu si bebe...am fost sapt trecuta la 4D si i-am vazut putzulica...cam greu a vrut sa ne-o arate...statea cu picioarele incrucisate si apoi dintr-o data le-a cracanat....de masuratori nu mi-a zis mare lucru....insa nu pot sa sper decat ca daca era ceva in neregula mi-ar fi zis...mai ales ca in ziua rspectiva am avut paranoia si i-am spus si lui....citise aici undeva pe forum de o tipa careia i se recomandase provocarea nasterii la 25 sapt....

pentru bebe noi nu am mai cumparat mare lucru decat cadita...e f faina...am luat-o de la Brendon din Ungaria....nu stiu cam ce ar trebui sa mai cumpar de acum....am luat carucior, patut, saltea, material pt lenjerii, cantar electronic, cadita, 3 paturici, hainute destule pt primele 2-3 luni(body-uri, jensi, tricouri, sosete, vreo 5 seturi cu de toate, biberoane Avent, prosop baie....)mai am nevoie de sterilizator si aspirator nazal....aveti idee care ar fi ok????

FETELORRRRRRRRRR....E CINEVA DIN ARAD PE AICI????

asta e ultima saptamana de lucru...yupiiiiiiiiii...de luni sunt in medical 4 saptamani....apoi 3 sapt in concediu de odihna si apoi prenatal....nu stiu ce voi face acasa...mi-e teama de plictiseala...dar in primul rand vreau sa incerc sa dorm....nu prea dorm noaptea...dar o sa scriu muuuuuuuult pe forum...promit!!!!

POZE...POZULICI

26+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Bravo Ilia, ai vazut ca totul a fost ok?.Desi sunt putin dezamagita de stilul "panicat" al dr Pop....nu ma asteptam...desi ei incearca sa fie cat mai distanti posibil, mi se pare frumos sa zica si ei o vorba buna.

Apropo de gaurile pentru cercelusi....eu stiu ca atunci cand eram mica tinea mama un jurnal si aveam prinse cu scoth pe o foaie doua ate..care au fost primii mei cercei.Pentru ca mi se facusera gauri in urechi din maternitate si pentru a nu se acoperi, am stat cu atele alea pana mi-au facut ai mei cercelusi. Deci eu cred ca se fac din maternitate....

23+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

ANUNT IMPORTANT

Sambata, 14 iunie 2007, ora 18, intalnirea gravidoaselor de septembrie-octombrie, in Parcul Tineretului, la terasa cu scaune rosii (vis-a-vis de terasa L'Incotro). Va asteptam cu copiii, cateii, sotii etc din dotare (deja s-au anuntat 2 catei). Pentru detalii suplimentare, informatii la subsemnata si felicic76.

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

moldovence primiti?

Eu, iepurica 20+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, cercelusi i-am pus fetitei in ziua in care am plecat din maternitate. M-am interesat inainte. asistentele mi-au zis sa vin cu ei tinuti macar o ora in alcool de 90 de grade (se gaseste la farmacie). Asa ca nashica (ca ea are acest rol de obicei, ea scoate bebelusul din spital), i-a cumparat niste cercelusi f f mici (si atentie la sistemul de prindere, sa nu fie cu surub, sa nu aiba nimic ascutit la spate sa o jeneze), i-a tinut intr-o cutiuta de plastic scufundati in vata imbibata in alcool de 90 de grade (sau era 70 gr ?)
La spital, chiar la final, faceam externarea, i-a strecurat nasica 50 ron asistentei si i-a facut imediat gauri cu un ac steril. Eu nu am fost de fata, era doar nasica, dar cand mi-au adus-o dupa cateva minute nu plangea deloc. Cica mai tare a plans la vaccinul pe care i l-au facut tot atunci.
Cred ca e ok asa, eu am avut tot de mica-mica gauri si chit ca acum nu mai port zilnic cercei, imi prinde bine ca pot pune daca vreau. Si nu imi amintesc nimic, daca as fi fost mai mare, sigur m-as fi impotrivit sau as fi suferit mai mult...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

tzitziri, ce frumos sa ai asemenea amintiri... acum nu se mai pun ate din cate stiu, se pun niste cercelusi sterili ce se tin cam 2 sapt si apoi se pun cei de aur
eu pe vremea (ce mult pare) cand stiam ca o sa avem fitita imi facusem socoteala ca-i voi face din start cate 2 gauri de ureche, asa cum am si eu sa fie fata lu' mama
eu setul 2 de gauri l-am facut la batranete (in facultate) si m-am cam chinuit ... , in schimb de primul, facut la nastere n-am habar, as a ca ... mai bine la nastere, parerea mea
acu' daca avem baietel nu-i mai gauresc nica

23+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

quote:
Originally posted by iepurila

quote:
Originally posted by JulyMorning

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

moldovence primiti?

Eu, iepurica 20+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Iepurila, acolo zice ca asteptam gravidoase . Culoarea si apartenenta politica nu prea conteaza :)

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput