Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
anca81 spune:
Eva, eu sunt fan cereale integrale inca de la inceputul sarcinii, simple sau cu cioco. Dar cu lapte dulce, cu iaurt n-am incercat inca. Laptic musai sa beau in fiecare zi cam 1 l. Uneori mai puneam si capsuni sau banane taiate in bol.
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
EvaF spune:
quote:
Originally posted by anca81
Eva, frumos verde cu alb, foarte elegant. Din pacate, noi nu putem acum sa ne apucam de zugravit si de amenajat, nu ma tin efectiv puterile. Camera Carlei e zugravita in alb, iar mobila e maro inchis, am sa caut insa niste decoratii dragute ca sa o inveselesc. E totusi un avantaj ca te muti in casa noua, poti sa o amenajezi asa cum vreti voi. Bebele nostru nu era in proiect acum 2 ani cand am cumparat apartamentul, si era necesar ca una dintre camera sa fie birou pentru firma mea.
O burtica mititica27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
Da, e adevarat ca e un avantaj mutatul asta, asa putem face camera lui Luca cum vrem noi. Mai simplu si mai practic, cata vreme nu am mutat si mobila. Dar poti accesoriza fff frumos si placut camera Carlei chiar daca sunt albi peretii. Sunt benzile acelea adezive pe care le poti lipi de-a lungul peretilor pt a ii inveseli si poti sa pui tot felul de poufi si de jucarii colorate care sa faca o atmosfera calda Carlei. Nici noi daca nu ne mutam nu zugraveam din nou camera copilului, in nici un caz nu mi-ar fi trebuit asa ceva. Lasam camera alba si sigur gaseam eu o idee sa o amenajez coerent si primitor! Dar cu mutatul pot sa imi vad visul cu ochii si sa fac camera verde cu alb
27+
Luca 
AMR 88 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Anis bafta la eco!Nu cred ca iti va nici o analiza acum!De ce trebuie sa intoarcem salteluta saptamanal?ANIS
Clau ai renuntat la numele de Alexandra?
Cine da concediu prenatal ginecologul sau medicul de familie?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!26+
LUCA
Da, momentan am renuntat la numele de Alexandra deoarece nu-i place prea mult lui tati, asa ca suntem in cautarea celui de-al doilea nume. Tati vrea sa fie de sfant asa ca suntem in negocieri
26+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 97 ZILE
EvaF spune:
Vad ca vorbiti de contractii. Nu am avut niciodata, macar o singura data, contractiille Braxton-Hicks. Ma gandesc ca poate e inca prea devreme, or aparea prin luna a 8-a, zic eu. Voi toate aveti aceste contractii nedureroase? Stiu cum se manifesta, am citit in cartea de sarcina, dar nici gand sa am...
27+
Luca 
AMR 88 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy_galro spune:
la noi bebe va sta cu noi in dormitor dar in patutul lui desigur... primele 3-4-5 luni pana va fi gata casutza nostra....deocamdata nu imi permit sa lipesc nimic pe pereti ca nu e casa noastra![]()
dar o voi decora cu jucarii si sper sa arate frumos. Si apoi cand va fi gata casutza o sa am libertatea sa fac ce vreau
....si atunci bebe Andrei va avea camera lui.
Andreea
24+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
anca81 spune:
Ratonelu, imi pare rau sa aud ca ai contractii. Spune-i neaparat medicului si eventual incearca sa iei niste No-Spa sau MagneB6, daca ai deficit de magneziu.
Eva, pe varianta inveselitului camerei voi merge, am si vazut tot felul de decoratiuni haioase, de la abtibilduri la lampitze de veghe etc. Iar poufi si jucarele haioase vor fi peste tot, si asa imi plac la nebunie.
Referitor la monitorul de care se vorbea pentru sleep apnea, am gasit si pe LaRedoute www.laredoute.fr/vente-moniteur-respiratoire-babysense-ii.aspx?productid=324125688&documentid=429208&categoryid=45545090&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">aici. Eu mai degraba as cumpara asa ceva, in loc de baby phone, cand plange oricum il auzi, mai important e sa-i poti monitoriza respiratia.
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
angelynna82 spune:
tare mult mi-ar place ca si bebelina mea sa aiba ccamera ei
, poate reusim pe viitor.
azi am sa iau vinete 
, bebelina mea nu imi da batai de cap la mancare, mananc ceea ce imi place si evit ceapa si usturoiul crude...astea 2 nu ii plac
22+ - 
Bebe
Eco
alexa si mami spune:
musette. Eu la prima sarcina, medicalul l-am luat de la medicul de fam. mai strimba ea din nas, dar nu avea incotro.
alexa si
mami
angelynna82 spune:
contractii cred ca am si eu, uneori mi se intareste burta destul de rau si intradevar ma cam doare...DD ne va ajuta sa stea la mami pana la termen
22+ - 
Bebe
Eco
freshanana spune:
buna dimineata
nushulica LA MULTI ANI !!! sa fii sanatoasa si voioasa si sa ai un bb sanatos si cuminte
300 felicitari pt printesa "ganditoare". sa fie sanatoasa si cumintica
alina,andrey 10x pt rasp legat de anti-tetanos. eu sunt in dubiu de aceea vreau sa intreb dr gineco. andrey si eu cred ca o cana cu lapte cald si miere te-ar ajuta
anca81 sper sa se rareasca contractile si sa nu tbuiasca sa te internezi
musette dr de fam da conc prenatal.
ieri am fost cu fi-miu la un dr pediatru ca tuseste si stranuta. in fine, dupa ce a dat tratament la copil drita m-a luat pe mn la intrebari . si cd a auzit ca nu iau nicio vitamina in af de fier mi-a spus (si de aceea va spun si eu voua) ca in ultimele 3 luni si in special in ultimele 3 saptamani de sarcina bb are cea mai mare nevoie de supliment de vitamine si sa iau elevit chiar dc ma ingras.
si chiar dc au iesit analizele ok nu inseamna ca e bn. caci ce am eu pt mn tb sa impart la 2 si ca cel care va avea mai putin va fi bb
asa ca de azi iau elevit si fier (nu mai uit) si calciu. sa ii fie bn lui bb. nu importa ca ma fac eu cat o balena
si o zi buna in continuare
27+ 
AMR 85 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik