Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, frumos verde cu alb, foarte elegant. Din pacate, noi nu putem acum sa ne apucam de zugravit si de amenajat, nu ma tin efectiv puterile. Camera Carlei e zugravita in alb, iar mobila e maro inchis, am sa caut insa niste decoratii dragute ca sa o inveselesc. E totusi un avantaj ca te muti in casa noua, poti sa o amenajezi asa cum vreti voi. Bebele nostru nu era in proiect acum 2 ani cand am cumparat apartamentul, si era necesar ca una dintre camera sa fie birou pentru firma mea.

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

LA MULTI ANI NUSHULICA sa ai un bebe sanatos, sa fii fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca

Am luat un mic dejun copios la berou...ne era tare foame

he he he maine schimbam si noi semnatura, vom face 23 saptamani

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anis bafta la eco!Nu cred ca iti va nici o analiza acum!De ce trebuie sa intoarcem salteluta saptamanal?

ANIS

Clau ai renuntat la numele de Alexandra?

Cine da concediu prenatal ginecologul sau medicul de familie?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Zambetmic si Ratonelu, contractiile le deosebiti clar de miscarile lui bebe, am tot vorbit pe-aici de cum se manifesta. Se intareste foarte tare burtica, in intregime sau doar o parte si daca apesi in acel moment, doare. Dureaza cam 30-60 de secunde. Exista si contractii nedureroase - Braxton Hicks - care sunt normale dupa o anumita varsta a sarcinii si care pregatesc uterul pentru marele eveniment.

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Scuze pentru mesajul anterior... nu a fost cu intentie

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Babytza, da te rog un edit mesajului anterior, iconita pentru modificare este in bara de deasupra mesajului. Si da un enter printre fetisoarele acelea, pentru a le aranja pe mai multe randuri.

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Mai nou am alt obicei alimentar dimineata, vad ca pe mine ma tine o saptamana damblaua cu un fel anume de mancare dimineata! Saptamana asta va invit la fulgi de porumb cu lapte batut! Saptamana trecuta mancam cereale cu miere si cu lapte dulce! Sunt curioasa mai tarziu ce va prefera Luca... :)))) Eu acum incerc sa il obisnuiesc cu absolut toate gusturile si aromele!

Later Edit: Bafta la eco, Anis!

27+ Luca

AMR 88 DE ZILE !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

anca,deci am contractii...clar!
mai ales seara ....
si io mai sitm si asa....mi se strange dintr-o data burtaaaaa..in partea de jos...asa adik'sub burta"..sise face tareee.....si doaree...fara sa ma apas...si tine cateva secunde....mai ales seara.
iertare,stiu ca s-a mai vorbit....io-s mai tolomaca.
eva...pe mine ma tine un obicei alimentare....cred ca o saricna intreaga

ca daca nu mananc zilnic.....rosii +branza....simt ca lesin de pofta...pe bune
as manca rosii cu branza dimineata ,la pranz si seara...si ...noaptea chiar.....si nu de foame,neaparat.....cat de poftaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca multumesc pentru explicatie, chiar nu stiam cum se face..

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput