Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 18
andy_galro spune:
La multi ani fericiti nushulica!!!!!!
Sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de sotul tau si bebe David!!!!!!

Andreea
24+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
anca81 spune:
Nocom, ce haios povestesti! Super scump micutul vostru tenor 
Eva, cum esti? Cred ca de abia astepti sa scapati de mutat si sa fiti in noul "cuibusor".
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
ratonelu spune:
LA MULTIIIII ANI PENTRU SARBATORITA NOASTRAAAAAA!!!!!!!!!!
anca,io bebelu il simt si mai sus...si poate scap si io de linea....ca inca nu mi-a aparut....
ieri mi-am facut si io ,in sfarsit,poze....dar am uitat aparatu la sora-mea....deci abia in week-end....o sa le pun.....sa vedti ce gogoasa sunt
eva ,felicitari pt casaaa
nocom......ce baietel tare haios ai....
300,felicitari!sa fie sanatoasa!
anca...si eu am contractii in partea a doua a zilei...sau cel putin asa cred.....io-s mama 

fara experienta....si nu prea stiu...mi-e sa nu le confund si sa nu fie chiar contractii....
Nocom spune:
Vai ce ametita sunt..
LA MULTI ANI NUSHULICA!!!!!!
Sa cresti mare si frumoasa, sa fi fericita, sa ai parte numai de bucurii, putine kg in sarcina, fara dureri de spate, si bebe David sa-ti aduca numai zambetul pe buze!!!

24+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
alexa si mami spune:
neata!
toate norocoasele. 300
felicitari pt fetita! Clau, ce meniu, vin si eu pe la tine:) Anis
facem schimb? bb al meu cica are puta, imi dai printesa ta?
Anca, eu zic ca o rezolvi usor cu comisia, cel putin asa stau lucrurile pe la noi, doar traim in ro
LA MULTI ANI NUSHA!!! sa-ti indeplineasca DD toate dorintele 
alexa si
mami
babytza spune:
LA MULTI ANI NUSHULICA !!!!

si tot ce iti mai doresti tu....

![]()

![]()
![]()
Valentina
23 + 
Asa creste gandacelul nostru
EvaF spune:
Claudinna, sa iti traiasca puiul si sa fie sanatos si el si mamica! Bine ca s-a ameliorat problema cu tensiunea!

Ilia, linisteste-te! Este ok puiul tau, ai vazut? 
300
, Felicitari pentru
!!!!! E gaditoare, huh? Cum e Luca, zici? Hm, Luca este promis Carlei, ca altfel eu cred ca s-ar potrivi ce doi prichindei! ![]()
![]()
![]()
Freshanana,
! Si pup si restul fetelor care m-au felicitat si mi-au admirat odorul!
Anca, eu sunt bine, astept sa ma vad mutata si instalata, deja camera bebelului Luca se zugraveste azi si maine. Am ales o culoare la care visez de mult, verde deschis. Iar mobila o am deja in minte, este alba imaculata! Toata camera va fi accesorizata alb cu verde! Astept sa incepem sa decoram, sa ne pregatim! De saptamana viitoare incep si eu sa intru in randul viitoarelor mamici, incep shoppingul pt Luca!!! Dar incetisor, eu sunt genul de om care masoara de doua ori si taie o data, o sa cumpar pas cu pas, in ordinea prioritatilor. Mai ales ca nu ma pricep, am facut liste, listute, am linkuri de peste tot, vreau sa fac alegerile optime!
Ai grija de tine si de Carla!!! 

Eu azi sunt in S26 dupa UM si in S30 dupa eco, la ticker am pus de la inceput mediana, e destul de just, orientativ asa! Nu voi schimba deloc tickerul, insa cert este ca nasc undeva intre 26 august-20 septembrie! Ce surpriza mare va fi!!! Are Luca de unde alege!
Pe mine nu ma loveste in ficat, ci ma gadila... unde oare? Pe vezica! Nu ma deranjeaza, mi se pare fff placut, doar ca vizitez mai des ladies' room!
Insa cum uterul este atat de marit si ridicat, incepe sa apese pe ficat, mai ales cand stau jos inclinata spre dreapta!
Revin!
Va pup si va urez o zi buna!
27+
Luca 
AMR 88 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
EvaF spune:
Babytza, editeaza te rog putin mesajul tau, s-a labartzat pagina de tot!!! Aliniaza cumva randurile, pls!
27+
Luca 
AMR 88 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
zambetmic spune:
Nushu LA MULTI ANI
cu sanatate multa si mogaldeata cuminte ![]()
nu mai stiu cine zicea de poze la hainute, sper duminica sa fac si sa pun, pana atunci n-am timp ...
cine imi explica si mie cum se simt contractiile? ca am impresia ca am si eu ... ![]()
23+ cu baietel Vladut
clau_geo spune:
ANIS BAFTA MULTA LA ECO!!!!!

Mami de Alexa te astept la masa 
26+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 97 ZILE