Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 21
babytza spune:
Anca daca tu vb franceza te rog sa imi spui si mie daca scrie pe site la aparatul asta si de inimioara. LA Nanny care zice si de inimioara ca daca nu mai bate regulat incepe sa piuie, la fel si la respiratie. DE asta am inteles chiar si in franceza ca daca timp de 20 de sec nu respira regulat te atentioneaza, dar de bataile inimii nu inteleg. ![]()
Din pacate cat sunt la servici nu mi se deschide nici o poaza din cauza programului ca sa imi dau seama daca este acelasi produs ca cel pe care il stiu eu. Cu o salteluta care se pune sub cearceaful lui bebe si aparatul care sta la mami ...
Valentina
23 + 
Asa creste gandacelul nostru
alexa si mami spune:
Clau, Alexandra este nume sfint in calendarul crestin ortodox si se aniverseaza pe 21 apr. Noi nu o uitam niciodata, o sarbatorim cum se cuvine pe Alexa:)
alexa si
mami
tzitziri spune:
Neata burtici,
LA multi ani Nusha. Sa fiti amandoi (de fapt toti trei) sanatosi si sa va bucurati de bebe David
. acum nu se mai fac urari numai pentru mamica, se face pentru tot "setul"![]()
clau, si mie mi se parea cam "golasa" semnatura ta, si tineam minte de Alexandra, dar am zis ca poate ma lasa memoria![]()
Legat de contractii - si eu mai simt burta tare, "sub burta", dar nu doare nici macar cand palpez si dispare repede...deci cred ca e bebe. Eu mai am si o operatie orizontala sub burta si oricum zona era putin mai tare, dar nu urca totusi spre burta.....Oricum continui sa iau 3 no-spa pe zi si cum scot Utrogestanul pana il scot de tot o sa iau si 4-5 no spa. Rau nu face si prevenim si situatiile gen contractii.
23+ 
bebe David
EvaF spune:
quote:
Originally posted by andy_galro
la noi bebe va sta cu noi in dormitor dar in patutul lui desigur... primele 3-4-5 luni pana va fi gata casutza nostra....deocamdata nu imi permit sa lipesc nimic pe pereti ca nu e casa noastradar o voi decora cu jucarii si sper sa arate frumos. Si apoi cand va fi gata casutza o sa am libertatea sa fac ce vreau
....si atunci bebe Andrei va avea camera lui.
Andy, benzile astea autocolante de care vorbim se dezlipesc usor si le poti refolosi in alta casa. Exista si abtibilduri vesele daca vrei sa inveselesti, refolosibile, uite un exemplu aici : http://www.baby-shop.ro/start.htm?P_175.htm
27+
Luca 
AMR 88 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
quote:
Originally posted by alexa si mamimusette. Eu la prima sarcina, medicalul l-am luat de la medicul de fam. mai strimba ea din nas, dar nu avea incotro.
alexa si
mami
Mami de Alexa asa ma gandesc si eu dar la cursuri tipul ala de la legislatie ne-a zis ca medicul ginecolog il da iar asta de fam a mea e o batuta in cap,cu legea in mana ea imi zice ca nu poate da mai devreme de 63 de zile desi in lege zice clar ca obligatoriu dupa nastere sunt 42 de zile deci ea imi poate da prenatal si cu 84 de zile inainte.Si cu legea in brate sustine ca nu,sunt plina de spume,nu stiu ce sa-i mai fac daca ea nu intelege legea.....

asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+
LUCA
freshanana spune:
bitza te astept cu rezultatul cantarului ![]()
nu face nimeni capitol nou ? as face eu (ca tot stau acasa) dar nu stiu cum. daca vreti sa ma invatati si pe mn trimiteti-mi pm. daca nu...asta e 
27+ 
AMR 85 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
Nocom spune:
GATA,
am pus poze de la serbare la semnatura!!!
Cine vrea sa imi vada stanjenelul.........
24+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
musettepink spune:
Merci Freshanana,nu ma las,ma duc pe capul ei....
Mami de Alexa eu stiu ca Sf Alexandru se serbeaza pe 30 august!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!
26+
LUCA
freshanana spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
Clau, Alexandra este nume sfint in calendarul crestin ortodox si se aniverseaza pe 21 apr. Noi nu o uitam niciodata, o sarbatorim cum se cuvine pe Alexa:)alexa si
mami
alina eu nu am vazut nicaieri sf alexandra pe 21 aprilie
sf alexandru e in fiecare an pe 30 august si atunci se serbeaza. sotul meu e alexandru si de aceea stiu.
si la biserica noi am ales ca sfant protector al casei pe sf alexandru de pe 30 august
si m-am uitat in calendar acum si am vficat
:-)
27+ 
AMR 85 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
anca81 spune:
Baby, nu zice nimic de bataile inimii. Doar de respiratie, se declanseaza daca bebe respira mai putin de 10 ori/minut sau daca respiratia se opreste mai mult de 20 sec. Indica simptomele de apnee sau moarte subita. God, ce ciudat suna! Ma ingrozesc cand ma gandesc ca se poate intampla asa ceva.
O burtica mititica
27+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 

musette. Eu la prima sarcina, medicalul l-am luat de la medicul de fam. mai strimba ea din nas, dar nu avea incotro.