Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Sculareaaaaaa!!!!!! Pai se poate? La munca!!!!
(Eu am inceput iar cu insomniile... Crunt!!!)
Micul Yannis creste mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Neatza! Ooooo, mi-ai luat-o inainte, Annisia! Nu dai si tu o cafea? Ne trezesti ca la armata?
Sabina, date fiind conditiile nu cred ca pleca de la Bacau. Ai putea incerca sa il rogi sa te ajute cu copiii, n-ar putea sta in apt parintilor tai?
Teo, Mi-a inseninat ziua bancul.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Teo, la noi a inceput sa pape iar piure de legume cu carne, dar il vrea cu bucatele mici de paine prajita. Masa se desfasoara asa: bucatica de paine, 2-3 lingurite de piure, putina apa din canita Hipp si repetir pana strange buzele si isi scoate singur bavetica (pe care o accepta iar in ultima vreme). Atunci ii spun 'gata' si, ca prin farmec, isi lasa buzele in pace, nu le mai strange. Ne vedem maine?
sim_stoian spune:
Aaaa, am uitat sa va spun. Luasem de la babypoint un Bubchen Baby Bad de 1 litru si aseara am turnat din sticla mare in una de 200 ml pe care o aveam. Surpriza, surpriza, era albastru gelul, era sa scap sticla din mana de mirare!!! M-am apucat sa compar etichetele, sa vad care e treaba. Eu nu mai inteleg nimic: la noi produsul se vinde incolor, la Nemtia albastru! Cred ca ma duc sa ii iau de la DM un gel de la Babylove, ceva mai safe pt ca asta nu mi se pare bun asa colorat. Pe ala o sa il consumam noi.
Si-am incalecat pe-o sa si m-am dus in treaba mea, azi semnez condica la firma la o mica sedinta. Stefan cu mine, bineinteles, dar are cine sa il smotoceasca acolo, abia il asteapta colegii .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Simule, eu cafea nu beau, dar pot sa fac cinste cu un frapeu... Daca era trezitul ca la armata, ualeu!!! Pai la 5.40 trezirea cu goarna, la 5.50 imbracat sport, pat facut la dunga. La 6 trebuie sa fii pe platou pentru inviorare (cam 4 km de alergat, bonus exercitii fizice). La 6.45 spalat si echiparea. La 7 cantat imnul in formatie. Apoi putina defilare si masa 15 minute... Si, siiii.... Incepe instructia!!! Uraaa!!! Cu cantec inainte, mars!
Micul Yannis creste mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
neata! eu la cafea black.
Sim, ne rugam de el de 3 ani sa stea la apartamentul alor mei. Sper sa-l ia mama la ea macar cateva luni.Desi si in Anglia...ce sa faca toata ziulica? Ca nu e genu care merge la muzee, va dati seama.
La mine l-as primi cu toata inimia, daca ar avea macar unde sa doarma....da noi suntem, deja 5 oameni in apartament.
in alta ordine de idei, azi iar am o zi cretina
Rox, ajung si pe la uniune :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
tomasa spune:
Ne vedem la 11...la cat vreti, eu vin ca nu fac mult pana acolo. Aia cu 9.30 era o simpla propunere pt. ca nu stiam ca inseamna "dimineata" pt. Luy. Ma gandeam ca poate sotul ei tb. sa ajunga la serv. Normal ca si eu prefer la o ora mai rezonabila, dar vin oricand.
Cu Rox ma vad maine oricum .
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
rodicamaries spune:
Buna dimineata,
se stie ceva de Antonia?
Andreea11 ce face gogo al tau?
Sabina, greu cu sfaturile cand e vorba de batrani, ei inca mai cred ca-s in stare de multe desi nu-i asa, iar cu mutatul mai greu, daca o viata a trait in bacau greu o sa-l mutati in alta parte, iti zic asta pentru ca asa am patit si noi cu bunica, ne trezeam cu ea in gara, voia sa mearga la baiat-su desi abia mergea, nu sa urce ea in tren, plus ca ne-a zis ca ea in casa in care-a trait acolo moare...
In cazul tau, nu stiu, nu ar fi cine sa stea cu el? un nepot? poate sa ia pe cineva in gazda, un elev, sa nu stea singur, stiu eu?
Teodora, multa sanatate Mihnutului, sa treaca mucisoriii aia inervanti, si tusea, si tot ce tine de raceala asta.
Darius e obsedat sa dea jos tot ce sta, bine mersi, la locul lui, tot ce prinde trage jos, off, imi vine sa-l smotruiesc, dar se bate singur
fug sa fac papica, o zi buna.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
[brSabina noi aterizam pe 10.08 in Ro si ne intoarcem in De pe 03.09. Sper ca-n perioada 15-22.08 sa fim la mare iar in rest cred ca pe la munte. Cred ca reusim sa ne vedem, nu?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
![](icon_smile_sad.gif)
La bulgari avem asa, Hotel Ralits 4+ superior, ultra all inclusive, camera cu patut pentru Andrei, 700 euro ptr 7 zile.
La Condor aveam cazare si mic dejun, la 19 milioane, si astia prin sindicat.
P.S. Un
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
![](floare.gif)
Nana,
![](mamica.gif)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Nana sunteti bine?
ce face Andrei?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria