Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Annisuco, si eu ma bag la o ca frapeu nu servesc din motive de ness, brrrr, si ca nu sunt eu o beutoare de cafele, dar ma mai scap si de regula sa fie fara cofeina. Scularea la noi o da fluturasul, zilnic la 5- 5:30, mereu cu o marja de eroare de 30min. Cum ne e norocul.
Un dulce, dulce, pentru Yannis cel frumos si bland, asa mi se pare in poze, pe care imi venea sa il iau la jughinit un pic ieri cand l-am vazut. N-ai treaba cu el, e baiat mare de-acum. Aaaa, si mi-au placut tare grasunele de degetele din sandalutele lui. Mortal ce sa mai.

Edit: Am omis sa spun ca si mami Annisia, m-a impresionat tare, la modul in care arata. Ai slabit bine bine, femeie! Imi place ca ai ambitie, ca eu am inceput o groaza de cure si nu am dus niciuna la bun sfarsit. Ce nu am inteles eu este: ti-ai pus silicoane? Nu mai ai nevoie, ca tot ziceai tu ca ai face nu stiu ce operatii. Esti in grafic mai mult decat bine, asculta la mine ce spun! Eu mi-am achizitionat in weekend un sutien push-up, vorba ta, super truper, am dat o caruta de bani pe el, dar macar acum pot sa merg si eu cu fruntea sus pe strada si sa nu ma mai simt ca fiind din Somalia.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Nana sunteti bine?
ce face Andrei?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Da, suntem bine, atat cat se poate. El e bine si de azi incepem iar fizioterapia. In continuare de papat papa mai putin, dar asta e ritmul lui. Incerc sa nu ma mai stresez, desi e al naibii de greu.
pentru Maria de la Andrei.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nana fiecare copil are ritmul lui si nu gasesti 2 la fel.Ma bucur ca sunteti bine si sa stii ca ma gandesc la voi.
Si Maria il pupa ca ea oricum e mare pupacioasa

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:

Nana fiecare copil are ritmul lui si nu gasesti 2 la fel.Ma bucur ca sunteti bine si sa stii ca ma gandesc la voi.

poze si filmulete

povestea nasterii

Apropo, m-a dat pe spate Maria cum papa ea ciorbita din cana! E dulce tare. Ca sa nu mai zic ca papa legumele neblenduite. Bravooooo! Jos palaria! Un dulce dulce pentru ea, Manca-o-ar mama de iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, vai ce sperietura ati tras cu bunicul. Nu stiu ce sa spun, e greu cu batranii cand se simt ei in putere. Si sunt convinsa ca va fi foarte greu si sa il convingeti sa se mute. Poate sa spuneti ca aveti voi nevoie de el, nu el de voi. Da un semn cand ajungi pe la uniune. Dar am si o sedinta azi si ma duc si la dr cu problema mov.

Carpatina, iti trimit eu un mail cu povestirea cu pricina.

Teo, . Sanatate finutului! Credeam ca e deja mai bine.

Nana, pupa baiatul si succes la fizioterapie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Rox, si tu atomica si tizul nostru.
Sabinule, e greu pentru un om care a fost toata viata activ, si banuiesc ca asa a fost bunicul tau, sa nu mai aiba activitate. Batranetea e tare urata iar el incearca sa fie cum era inainte atata timp cat e inca in putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

quote:

poze si filmulete

povestea nasterii

Apropo, m-a dat pe spate Maria cum papa ea ciorbita din cana! E dulce tare. Ca sa nu mai zic ca papa legumele neblenduite. Bravooooo! Jos palaria! Un dulce dulce pentru ea, Manca-o-ar mama de iubita!

Nu mai manaca la blender de vreo 2 luni ,la inceput i le pisam cu furculita si pe urma am inceput sa i le tai marunt

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi

multa sanatate bolnaviorilor Mihutzu si Darius si insanatosire grabnica

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello mamici.
am si io nevoie de o cunoscatoare de germana, care imi poate spune ce-s chestiile astea pe care le-am primit si ce contin :

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2566669739/" target="_blank">chestii

multumesc anticipat !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mai e cafea si pt noi sau ati baut-o toata?UFF bine ca am scapat de Franta am avut niste emotii iar Vladut nici nu a vrut sa doarma a stat cu noi la meci si a tinut pumnii

teo

Mergi la inceput