Mamici de ianuarie-februarie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Angelique poate vezi atatea femei insarcinate pentru ca acum, stiind ca si tu esti insarcinata, le observi mai bine(zic si eu). Si eu, de cand sunt cu BB la purtator parca vad tot ce tine de minunea de a da viata, parca si la TV prind mai multe emisiuni legate de subiectul asta... pana acum nu prea am dat importanta acestui lucru, abia acum incep sa ma `trezesc` sa accept faptul ca toate vom trece prin asta
11+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DA FETELORRRRRRRRRRRRR

si eu am avut ceva treaba saptamana trecuta prin bucuresti si la fiecare pas vedeam cate o graviduta....si chiar si la constanta la fel....pana si azi in autobuz am stat langa o graviduta.....ce frumoasa perioada a vietii.....mai ales pentru noi care ne dorim atat de mult.....

fetelor....eu nu am tinut cont chiar atat de tare la ce am mancat....mi-am gatit dar am mai luat si cateva chestii de prin comert......si cum au inceput sa-mi placa dulciurile mult e cam....hmmmmmm.....spoer sa ma pot abtine cat mai mult......

fetelor dar va rog....spuneti-mi si mie.....din luna 2 cand aflii pana in luna a 9a cam cate eco se fac.....aproximativ la ce saptamani????? ca vad ca vorbiti foarte mult despre cea morfo....dar stiu ca sunt pe stadii,....pe trimmestre.....etc....

astept raspunsul vostru......

4+

p.s. si inca ceva pt cele mici ca mine....puneti pe doctori sa se uite bine sa nu cumva sa aveti gemeni caci o prietena de-a mea tocmai ce a aflat ca are gemeni.....si ea a rugat-o pe doctorita sa caute bine....ca ea se multumea doar cu unul gasit.....asa ca mare grijaaaaaaaaaa......

si daca vreti sa va calculati ce aveti....tehnica....care cica nu da gres......luna in care ati ramas ca nr....la mine luna 5 ....plus varsta implinita pe care o aveti....la mine 32 era.....rezulta 37...numar impar egal fata/......daca era nr par egall baiat....asta ca sa nu va mai chinuiti cu presupunerile....mi-a zis si mie cineva

Camelia

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa.....si inca cevaaaaaaaa......va roggggggggg....cine mai deschide capitoleeeeeeeeeeee....ma simteam mai abine acu 2 capitole cand scria mamici norocoase de ianuarie-februarie 1009.....acum ati scris doar mamici de ianuarie -februarie.....

4+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by cami_antonia

DA FETELORRRRRRRRRRRRR

si daca vreti sa va calculati ce aveti....tehnica....care cica nu da gres......luna in care ati ramas ca nr....la mine luna 5 ....plus varsta implinita pe care o aveti....la mine 32 era.....rezulta 37...numar impar egal fata/......daca era nr par egall baiat....asta ca sa nu va mai chinuiti cu presupunerile....mi-a zis si mie cineva

Camelia

Eu nu cred in preziceri de genul acesta, in felul asta nu am mai avea nevoie nici de doctori, nici de ecografii.....sper ca nu te superi pe mine Camelia, dar acestea sunt doar zvonuri..

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Vai, fetelor, cate ne-am adunat . Asa va admir pe cele care sunteti sufletul "mamicilor de ianuarie-februarie"! Eu va citesc aproape zilnic, ma bucur pentru voi si aflu multe lucruri interesante si care ajuta. Eu sunt "mica" deocamdata, nu prea am ce sa zic...Doar ca de vreo 2 zile nu ma mai dor sanii asa tare,parca s-au mai micsorat, doar un pic sunt sensibili si nu stiu de ce, pentru ca vineri erau ca niste pepeni si durerosi...Asa vi se intampla si voua? Eu caut Pregnyl 5000 UI de vreo 2 zile si cica nu se mai importa. Am gasit doar o fiola. Nasol. Vreo fata dintre voi face tratament cu Pregnyl? Poate aflu si eu unde sa gasesc. Azi am avut primul episod gretos. Mi-a venit greata din senin, am iesit afar la soare, mi-a trecut in 10 minute, am baut un ceai, mi-am revenit. Eu credeam ca greturile (cu senzatie de voma) vin dupa ce mananci, dar pe mine m-a pocnit din senin.. Sunt un pic ingrijorata, din cauza durerilor de sani care au disparut, ca am citit (tot pe aici pe undeva) ca si in cazul unei sarcini oprite din evolutie se intampla la fel. Si daca nu gresesc eu, tratamentul cu Pregnyl si cu Utrogestan nu ma lasa sa sangerez, chiar daca sarcina nu mai evolueaza. Poate ma insel. Nu am dormit toata noaptea, de altfel...Maine dupa amiaza ma duc la dr. si am niste emotii... , care stiu ca nu sunt bune..., dar cred ca voi ma intelegeti. Mai am la activ o sarcina pierduta...Hai ca m-am intins...Sa aveti o seara buna si sa va fie cat de bine.

Miki

+5

Mergi la inceput

mireamara...nu ma supar...nici eu nu prea cred....doar ca mi-a zis cineva si am zis sa va spun....unora le place....eu cred ca ce vrea Dumnezeu aia este....si cu asta basta.....

4+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Mimika, greata apare si la mine din senin, dar e o greata tare urata, ma ia cu slabiciune si ameteli. Dar, spre norocul meu, pe mine ma tine abia din saptamana 6, si am vomat o singura data, insa din sapt 6 greturile sunt aproape permanente, alternate cu o foame nebuna; parca mi-e foame tot timpulAs fi in stare sa mamanc un cal la o masa, dar parca presimt ca mi-ar fi rau dupa aceea
11+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

buna...tuturor viitoarelor mamici...sunt si eu una dintre voi...dupa vreo 8 ani de casnicie..
Dupa 2 teste care au iesit pozitiv, am fost la eco unde o d-na...(Dascalu pe nume) m-a cam speriat...ca nu se vede nimic (eram in 4-5 saptamana), ca uterul este retrovers (era ok luna trecuta), si ca am lichid undeva ...se pare dupa HSG
Nu mai merg la dansa...poimaine am programare la dr. ginecolog ...sper sa vada sarcina

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dragi viitoare mamici de ianuarie-februarie 2009,

Am aruncat si eu un ochi la subiectul vostru si am devenit bineinteles nostalgica...acum un an si eu ma agitam cu simptome / nesimptome, diferite disconforturi si mai ales niste greturi teribile care ma tineau foarte aproape de baie, de cateva ori pe zi ...

Dar au trecut toate, si lunile grele de inceput, si lunile usoare si euforice de mijloc, si lunile "de balena" de la sfarsit, cand in fiecare zi ma durea altceva :-) ... acum mi se par toate un film frumos, pe care il revad cu placere...Bucurati-va de fiecare zi a sarcinii voastre, grea sau usoara cum e (eu am o vorba: orice sarcina, oricat de usoara ar fi, tot grea este!). Rasfatati-va si profitati de ajutorul care vi se ofera din jur. Invatati sa renuntati :-)) este doar inceputul. Ascultati-va corpul si instinctele si daca aveti medici buni, mergeti cu incredere pe mana lor.

La finalul acestor luni miraculoase va incepe cea mai frumoasa perioada a vietii voastre: cea de mama ... nu se poate descrie in cuvinte cata fericire aduce in sufletul unei femei zambetul copilului ei. Cu rabdare, o sa cunoasteti si voi acest sentiment, mai repede decat va inchipuiti!

Noi mamicile de ianuarie februarie 2008, gasca de "zuze", suntem de gasit la "Clubul scutecelor", la "Clopotei de ianuarie februarie 2008" . Suntem acolo inclusiv pentru voi, daca va putem fi cu ceva de folos.

Sarcini usoare va urez :-) si multa sanatate!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

mimika hai ca m-ai bagat si pe mine in friguri caci nici pe mine nu ma dor tare sanii....doar asa o durere surda....si atat...nimic mai mult....eu cred ca fiecare organism reactioneaza in felul lui asa incat nu cred ca e regula generala....v-am zis ca pe fina mea nu a durut-o efectiv nimikkkkkkkkkkkkkkkkkk

4+

Camelia

Mergi la inceput