Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dia, uite, am cutia in fata, ca sa nu scriu prostii :) spray pansament (adica se aplica fasss ca sprayul, si se face ulterior plasture)- protejeaza plaga, rezista la apa, lasa pielea sa respire :) 50 de aplicari :) firma "mercurochrome". merge mana-n mana cu fiole de ser dezinfenctant, tot de la ei, o cutie are vreo 10-12 filoe, nu mai stiu exact (is cam ca fiolele de ser, din plastic, rupi varful si torni din abundenta pe rana..). eu am in permanenta in geanta cutiuta cu sprayul in care am dosit si doua fiole de solutie.. mi-au fost foarte utile, mie mai ales, ca io cam dau cu stangu'-n dreptu' :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dia, ioi ce bine am ras... auzi 2 sapt de concediu... deja???!!! vai mie... poate la sfarsitul verii :))

lavinia, cred ca cel care zambea rar era marc :) sau, de fapt, el nu zambeste mai deloc :)))

acs, stateau la baza unei statui inalte de piatra si eu le aratam sa se uite in sus :)

donia, trebuie sa-ti spun ca in urma cu putin timp, cand ai postat despre vecinul ungur, pista, si despre cristi cum ii ducea floricele la gard... si zau ca mi-ai smuls un zambet laaaarg :))

si mai trebuie sa spun ceva f.f.important, respectiv un mare mare si din suflet 'la multi ani' pt sarbatoritele ratate... madaluta, roxanica, miraco, sanatate si fericire si imi cer iertare pt intarziere!

see u

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dia CONCEDIU PLACUTTTTTTTTTTT si sa va distrati si ptr cei care raman acasa !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIA,concediu placut,fie ca toata aceasta lista sa nu trebuiasca sa o folositi si sa va bucurati din plin de concediu!!!(si noi plecam pe 4 iulie in antalia)

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia un oximed. sau orice spray pt arsuri.

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Danita, multa sanatate mamei tale si tie direct proportional. ma gandesc la voi si tin pumnii!!!
Dianarus, Yagmur, m-am delectat cu pozele voastre...cata liniste tradeaza pozele alea, oras linistit si curat, copii fericiti, mamici super. Diana, sa dea DD sa scapati si voi curand de problemele astea care te chinuie...
Luly, vazut si pozele voastre, nu am mai recunoscut printesa, e o frumoasa, mie-mi pare ca seamana bine cu surioara ei mai mare!
Dia...cred ca au zis fetele tot ce era de zis, sa dea DD sa nu folositi nimik de pe lista aia...si distractie frumoasa...
Donia, Romania-Franta s-a terminat egal, 0-0. Acum e 2-0 la pauza, olanda-Italia (in aceeasi grupa cu noi)...HAI ROMANIA!!!
Lavinia, sa treaca repede mucii aia urati!!!

Rares astazi cica m-a strigat toata ziua, ma-ma in sus, ma-ma in jos, ma-ma la masa, ma-ma la somn...imi rupea sufletul cand imi povestea bona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Apropo de Vigantol, pediatrul ne-a zis sa-l intrerupem pe timp de vara. Si a mai zis fara expunere la soare intre orele 11-17.
Acuma, pe timpul asta variabil, cu ploi multe, normal ca l-am scos si intre orele alea...nu s-a prajit, cand am simtit ca-i soarele mai tare l-am cremuit bine...
Vigantol cica iar din septembrie...daca intre timp nu ne mai recomanda altceva...
Seara buna va doresc, ca a reinceput meciul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Stiu, stiu Roxanico ca in fata ta n-am nici o valoare fara Garga, cu ea vin...si mai frumos e ca nici eu nu pot respira fara ea.
NU-i promisa nimanui ca o tine mami in clopot de sticla dar cand vine Fat-Frumos pe cal alb ii da mami drumu'.

Dia, n-am pix da fac rost si scriu si io listoaia de medicamente. Mai zic si io cateva poate unul macar se nimereste sa-l vrei. As lua si Augmentin, Ospamox mai slabe, Zyrtec, un secretolitic ceva fluimicil/ambroxol sau ala naturist picaturi Sinupret, Tantum verde puf, ceva pt. alergie alimentara sau piscaturi, enterol/biotics, o glicerina cu stamicin....sunt multe rauuu, oare tre sa le iau pe toate????

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

sant atat de proasta...,incat sincer va spun...,io' n-am mai vazut...sa nu veniti sa-mi spuneti ca se mai intampla ca asta chiar nu are scuze...nimic nu ma incalzeste...
avea labiile mari rosii,fff rosii chiar...pe langa crema de galbenele cu care am dat-o doua zile si care prea mare efect nu a avut...mai aveam deflamol,o crema pt iritatii pe care am cumparat-o anul trecut in iulie si care era pe terminate...,tubul indoit spre capat ca sa iasa crema mai usor...dau cu aia 2 zile si apar niste bubite...,trimit poze in stanga in dreapta sa intreb mamici care stiu ce sant acele bubite...,aratau ca niste ciupituri de tantari,predominau in zona scutecului...cand colo ce sa vezi...desteapta de mois...descopera ieri dupa ce cremuisem copila bine cu un strat baban...ca minunata creme este expirata din aprilie...,deci doamnelor...,asa prostie mai rar...
eu cu manuta mea am facut curat la creme/pastile de 3 ori pe anul asta...o data la c-ta si de doua ori la buc...,am aruncat cate in luna si in stele...,creme expirate si restul...,pe asta cum pana mea n-am vazut-o?!!!!
ca sa citez o prietena draga "bine ca ai gasit cauza..."..asa e...,m-am mai linistit si chiar vroiam sa renunt la vizita la dermatolog...cand ce sa vezi...azi descopar talpile pline de niste chestii ciudate...,calcaiele rosii si par sa aibe ceva bubite sub piele ,pielea f rosie si vizibil umflata...iar la degete niste basicute gen negi...unele mai mari altele mai mici fff dese...si jur ca deflamol-ul nu a ajuns la calcaie...deci clar dermatolog scrie pe noi...

bai nene...,eu am zis ca intru in hora...,da' m-am referit strict la zona copro/uro...nici prin cap nu mi-a trecut ca hora asta se extinde asa mult...
si eu care vroiam s ava spun cate ceva "de-ale Crinutei...",nu mai am nici un chef...,abia astept sa mergem la dermatologie

Dia,
zilele trecute am citit o brosura de la urgo ,acolo am vazut un spray din cel de care zici tu,chiar ma gandeam ca n-ar strica sa-l am in geanta...
distractie placuta in vacanta...

Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

In legatura cu spray-ul pansament:
Parerea mea este sa cumparati un asemenea spray de la Urgo si nu cel numit Mercurochrome produs de Juva, deoarece ultimul are in compozitie mercur, element deosebit de toxic, moti vpentru care unele tari nu il comercializeaza. Evident, cantitatea este infima si utilizarea la nevoie, dar mai bine pas zic eu.

Mergi la inceput