Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Simona, ce veste buna! Ma bucur tare mult.. chiar ma gandeam ca am uitat sa intreb de rezultate
Rolo, macar de ar fi fost masina de spalat vase, dar e de rufe... dar poate incercam si acolo... hainutele lui si le pune in masina... si peste 2 min le scoate iarasi
Flavia, ce fain ca stai acasa, vei avea timp sa lucrezi mai incolo.... eu am stat doar 4 luni si as fi stat mai mult, dar nu s-a putut; veniti in Cluj? Poate ne vedem
Azi era iarasi sa ma imprastii prin noroi.. nu stiu cum pot fi atat de cascata; cred ca se cracanau muncitorii de ras
Un weekend fain va urez (maine muncesc )

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

E clar...
Era pentru mamicile din Cluj.... hehehehehehe... scuzati, va rog... e vineri.. nu mai functionez normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

roxanica multa sanatate lui David
a inceput si Stephanie sa tuseasca - are nasul infundat si se duc secretiile in gat; a fost un copil racit la daycare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dandusa, eu clar nu i-as da 2 saptamani daca bubitele ar disparea. Corticosteroizii nu sunt ca antibioticul, nu trebuie dati 10 zile, 2 saptamani, etc. Eu i-as reduce doza treptat, intai as da doar o data pe zi timp de vreo 3 zile, apoi o data la 2 zile pentru inca vreo 3 doze si gata.

Roxanica, of, ai un dar de a povesti ca imi dau lacrimile cand mi-l imaginez pe David...
Nu as vrea sa te incurc si mai mult, dar parerea mea e ca David nu mai tuseste in ciuda tratamentului... mi se pare cel putin ciudat sa dea ACC la tuse uscata, ACC-ul fluidifica secretiile si ajuta la expectorarea lor... pe cand la voi tusea e uscata...
Uite si postarea lui Sheannamp, medic, la Parintii intreaba:
"Tusea poate fi in principal de 2 feluri: seaca si productiva (atunci cand se insoteste de expectoratie).
Daca ii dai sirop expectorant cuiva cu tuse seaca ii faci mai mult rau decat bine. Si invers.
Deci siropul expectorant favorizeaza eliminarea secretiilor in schimb exacerbeaza tusea seaca.
Pentru tusea seaca se recomanda la adulti preparatele ce contin codeina. Pentru uz pediatric trebuie sa intrebi un pediatru daca se pot folosi sau nu."

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica, pt tuse seaca in perioada de raceala i-am dat (cu succes) sinecod. intreaba medicul despre asta. sanatate

porumbita, felicitari!!! bine ca veniti acasa... refacere rapida si nopti linistite :)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza bine ati venit. apropo, mai stiti ceva de chris?

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanica, imi pare tare rau ca David e bolnavior!!! Nu stiu ce sa te sfatuiesc; fetele au spus destule deja. Cu Denis m-am confruntat doar cu tuse expectoranta...si iti urez cu maareee drag LA MULTI ANI!!!! Tot ce-mi dorec mie iti doresc si tie!! Va pup cu drag

Si vreau sa urez din suflet LA MULTI ANI si lui Madaluta si Miraco!!!

Porumbita, felicitari!!!! Refacere rapida si mult laptic pentru bb!!!

Mai, da' cum de nu v-ati prins??!! Draga Raluca, la multi ani, numai fericire, sanatate si voie buna sa aveti!!!! Ce mai face Adinutza?

Fetelor, va multumesc mult pentru urarile de bun venit!!!!...Calatoria inapoi a fost destul de obositoare, insa Denis s-a comportat exemplar...a fost perfect, nici nu-i puteam cere mai mult...extrem de intelegator si rabdator...am oprit relativ des, am dormit o noapte in Ungaria la un hotel si am ajuns foarte obositi acasa...caldura ne-a dat de furca cel mai mult pe drum, mai ales ca in Anglia era o temperatura normala de 19/22 de grade, iar cand am trecut pe continent ne-a lovit valul de caldura drept dupa ceafa...eu am suportat mai greu calatoria decat Denis ...In fine, poze gasiti aici...

Dianarus si Yagmur am vazut pozele de 1 iunie...superb...copilasi scumpi, minunati si mamici pe masura
...si am vazut-o si pe caprita cu ochelari ...Bambo, sa stii ca-i sta super bine, e tare frumusica cu ochelarii aia pe nas...sper sa nu va dea de furca si sa-i tina..probabil ii va lua o vreme sa se obisnuiasca, apoi va uita ca-i are pe nas ...

A_dejule, inca sunt cu pumnii stransi pentru maine!...

Ma duc la somnic ca pic...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, minunatelor!
Noi am avut o saptamana grea, ca am tot dat din una in alta. Duminica trecuta am descoperit ca Alexia are labile mici lipite cam 1 cm (o parte am dezlipit-o eu, din intamplare, dar trebuie sa mergem la ginecologie infantila, ca sa dezlipeasca dr si restul). Noroc cu Kikineata ca a povestit acum mai multe luni ca a trecut si Garga prin asta, iar mie mi-a ramas in cap povestea. Pe degetelul de la mana, pe care il sugea inainte de somn, a facut niste basicute care o dureau si l-am bandajat (cu ocazia asta se pare ca renunta si la suptul degetului si ma bucura faptul ca nu o deranjeaza chestia asta). Un degetel de la picior s-a inrosit si il tratam si pe ala. A facut un rosu in gat tare nasol si patru zile a avut febra numai 39, scadea putin la antitermice si crestea din nou. Era atat de moale micuta mea si se cuibarea in bratele noastre, ca sa zaca. Mi se rupea sufletul, nu alta! Trei nopti a dormit numai pe mine, iubita de ea. Nu voia sub nici o forma sa o dau jos. I-a aparut si o ciuperca pe limba si o tratam si pe aia… Si toate minunatiile astea au aparut in decurs de doua zile (duminica si lunea trecute). Din fericire, febra a disparut, gatul e aproape bine, degetelul de la mana e ok, iar limbuta e aproape curata. A mai ramas degetelul de la picior, care inca o deranjeaza, si sa mergem la gineco saptamana viitoare.

Donia, poze n-am facut cand ma ajuta sa fac briose. Poate data viitoare, daca n-o sa uit sa pun la incarcat acumulatorii.
Yagmur, Dianarus, sunt super de super pozele cu muschetarii Marc si Ianis si rugbistul Luca! Mi-au placut mult, mult! De voi ce sa mai zic… aratati extraordinar! Bravo!
Dianarus, ma bucur ca baietii se simt mai bine! Sa-ti fie bine la noul job!
Ruxandra, multa sanatate!
Lavinia, sper ca Mihaita a scapat de tuse si muci! si multa sanatate!
Danita, imi pare tare rau ca nu sunteti bine! Va imbratisam strans, strans si va trimitem energie si ganduri bune!
Roxanica, are David o mutrita atat de scumpaaaa, de-mi vine sa-l mananc! Off, si voi bolnaviori! Sanatate multa, multa, multa!
Luly, ai doua floricele frumoase foc!
Leyla, ohoho, ce-a crescut Kaan! E ditamai flacaul si dulceee foc!
Dianav, eu nu mai alaptez de aproape un an, dar, daca strang sanul stang, mai ies picaturi de lapte. In seara asta am observat, ca am incercat dupa ce am citit intrebarea ta. Eu nu-mi fac griji.
Kikineata, e superba Garga! Ii sta foarte bine cu palariuta aia roz, iar sarafanul mi-a placut si mie foarte mult! Tii, acum am vazut ca ai tuns frumusete de plete! Se vad ochisorii si mai bine!
Dianocica, un pup dulce si apasat pentru d cel minunat!
A_deju, deci care va sa zica te pregatesti de plecare la Anglitera, la regina, aa? Frumos, bre, frumos! Bafta! Aaa, ai lasat motanul fara zulufi!!! Eh, sa-i fie de bine, ca e frumos rau si asa motanila!
Dia, frumoase sunteti, mai fetelor, mai! Asa mama, asa fiica, normal! Vacanta placuta!
Porumbita, felicitari si refacere grabnica!!! Sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si mancacios!
Bambo, sunteti minunate amandoua, floricelelor!!! E haioasa tare poza cu voi “bigudate”.
Flore, Alessia e o scumpa si o dulce, iar tu radiezi toata, mamico draga!
Ktrinel, aveti si voi coditeeee! E o incantare sa o privesc pe Julia cu ochisorii ei albastri si cu fetisoara nostima!
Asiza, bine ati venit! Ce bine ii sta lui Denis tuns scurt! Foarte frumoase pozele, foarte frumosi voi!

Despre Vigantol: noua ne-a spus pediatra sa ne oprim la 18 luni si sa-i dau doar in lunile care contin litera “r”.

La multi ani RALUCA! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Sanatate celor bolnaviori....tin pumnii sa treaca repede
Teutz, ma bucur ca ai scris, si sa treaca toate probleme de sanatate repede
Luly, merci mult.... mai am nevoie de incurajari ca nu mai pot slabi cele 5 kile care le mai doresc
Asiza, ce beton te-ai aranjat.. si Denisucu' la fel.. azi cred ca rugbistul ramane fara par
Sint la munca si e tare greu.... . Mi-a venit si sefu' tocmai cand ma gandeam la o evadare pe la 15 sa merg la shopping... .
Va urez un weekend cat mai fain!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Suntem si noi pe aici, cu cititul stau bine...cu scrisul mai prost!!!
La multi ani Fericiti Raluca, si toata fericirea din lume!!!
Felicitari mami Porumbita si bine ai venit pe lume Raducu!!! Refacere grabnica, laptic mult si cand ai timp sa ne povestesti care au fost problemele!
Teutz, nu se mai opreau doamne...si aia si aia...saraca piticutza! Bine ca ti-ai dat seama de problema, da, trebuie mers la gineco, dar o sa fie bine!
Roxanico, sper ca David e mai bine...si ca nu mai tuseste asa urat.
Asiza, bine ati venit...aratati amandoi foarte bine!!! Te asteptam la mai multe taclale cand reusesti sa te odihnesti un pic...
Si asteptam si noi cu pumnii stransi plicul lui A-deju!

Eu astazi am program de iesit cu fetele, la un dulce (fara ciocolata ca n-am voie), la o mica plimbarica si un pic de shopuiala si deliciosul film Sex and the City. Consortul si-a dat ok-ul ca sta el cu Maria-Sa, asa ca va fi o zi interesanta!
o ZI BUNA VA DORESC!

Mergi la inceput